reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

artystka ślicznie wygląda, mi się tęskni za brzuszkiem :p

eh a ja chora :((((( poza tym miałam straszny sen.. śniło mi się że byłam w ciąży i miałam cesarkę ! :angry: no ale najważniejsze, że to tylko sen :-p:-)

reklama
Witajcie ja sie wczoraj zmagałam z barkiem pradu. Powiem wam że mycie sie przy swietle z komórki nie jest fajne:-p
Maagda_ Wiesz ten sen byl kiedys prawdziwy chyba ze to kolejna ciaża:-) To herbatke z cytrynka i miodem i zmykaj do łóżka
kolia kebab mniam:-D
artystka piekny brzuszek, a i faktycznie wysoko jeszcze:)
Kasiuch ja pamietam jak ta moja 10 kg kobyle choc moze wiecej troche wazy ten wozek i dziecko ciachałam na 2 pietro w jednej rece młody w dugiej wózek jak doszłam na to 2 pietro to cała mokra byłam tak wiec wiem o czym mówisz:-p

Zaskoczona Pomysl sobie ze masz szczescie bo zdajac mature bedziesz w 6 czy 7 miesiacu mozesz spokojnie skonczyc szkolę i myslec tylko o dzidzi przez resztę czasu. Ty nie potrafisz pogodzic sie że jestes w sytuacji ktorej sie sprzeciwiałas. Nie musisz byc przeciez typowa kura domową, czy tez sama znosic uroki ciazy. Piszesz ze uczysz sie z musu rozumiem to bo pewnie jestes zmeczona tez byłam, ale wiedziałam ze musze cos osiagnac zeby udowodnic sobie ze jestem silna. Co do ukrywania ciazy tez tak robiłam jedyne co to miałam nie duzy brzuszek w 7 miesiacu potem wyskoczył ale do tego czasu niektórzy tylko podejrzewali inni wiedzieli bo sama powiedzialam, powiem ci ze ukrywanie brzucha to nie jest dobry pomysł ja gdy juz przywykłam do mojego " bembenka" zaczełam ubierac sie zwyczajnie w rzeczy pasujace i pokazujace brzuszek ( bez odsłaniania go) starałam pokazac wszystkim ze sie da, a nie douszczac do siebie chwili załamań. Ty jestes pograzona w użalaniu sie nad soba, a ja ci powiem ze to ci nic nie da sama do tego doszłam póxno i żałuje ze dopiero wtedy. Zacznij zyc cieszyc sie kaZdym dniem. ja teraz nie wyobrazam sobie zycia bez syna. Gdy byłam w ciazy mysl o tym ze poród przeszkodzi mi w zdaniu matury byla dla mnie jak kara za grzechy całego swiata teraz wiem ze to było złe myslenie. Mature zdałam cudem bo termin porodu przesuna sie i urodziłam pomiedzy, ale wtedy gdy zobaczyłam mojego syna nic nie bylo wazne gdyby mi nawet powiedzieli ze nie zaliczaja mi tej mojej upragnionej matury to powiedzialabym" trudno spadajcie nie zalezy mi" Wiem ze to dopiero po porodzie tak pomyslałam ale nie dopusc do tego zeby zły nastrój zepsuł czas oczekiwania... To trudne bo nie jestes gotowa ale nie poddawaj sie teraz najwazniejsi jestescie wy ty i malenstwo i nic oprócz was. Staraj sie zapanowac nad swoim niezadowoleniem i dostrzegac szczescie w najmniejszym drobiazgu

Hello kobietki :) jestem juz na stale po dlugiej nieobecnosci :)

WItam goraco nowe mamuski :))

Kobietki z porodem na juz CO sie dzieje ? Dzieciaczka sie w brzuszkach podoba widac :)

artystka slicznie wygladasz a brzusio nic tylko wycalowac :)) duzyyy :))

Zdrowka wam zycze i gratulacje dla przeszlych i przyszlych miesieczniakow :))

U nas wszystko ok Pogoda deszczowa dzis ale przez ostatnie kilka dni bylo cieplutko :) Nadinka mialaprzez dwa dni temperature i kupke z sluzem Ale juz jest ok :)) Na szczescie :))

Przesylamy buziaczkiiiii :))

Kasiuch tyle że ja mam mieć cc więc tego się boję... jakby nie było jest to zabieg chirurgiczny ;/ i boję się tego bólu po... no i cierpię bo niuńki nosić nie będę mogła :(

Artystka faktycznie wysoko masz brzucholka... ja mam niżej a jestem w 35/36 tygodniu... a może maluśki nie chce wyjść jeszcze bo mu dobrze :p

aha....ale minie i jeszcze bedziesz miala dosyc noszenia dzidzi..bedzie dobrze, najwazniejsza jest psychika:)

Misiu oddelegowany do spania padł w środku drugiej bajki:-) pokój ogarnięty a ja mam czas na zieloną herbatkę przed komputerem:-) ale chyba się jeszcze dzisiaj na kebaba wybiorę bo mnie mój mężczyzna wyciąga ale muszę czekać aż wróci z pracy:dry:

Co do brzuszka artystki ja miałam tak wysoko do końca ciąży z tym, że ja po oglądnięciu zdjęć innych brzuszków to ja miałam malutki (nie wiem na co narzekałam:-p) a ona też ma zgrabniutki więc może nawet nie widać, że się obniżył;-)

Kasiuch gdyby ilość dzieci była brana przez pryzmat stanu służby zdrowia to porody byłyby żadkością:-p:rofl2:
no tak...hehe:p

yhh..u mnie nudy:(

Witam ;]
Dziękuje wam kochane za miłe słowa ;)

Wczoraj przeżyłam szok!!! Jednak zmieniam zdanie! Boje sie porodu! :p
Złapały mnie takie wczoraj skurcze że myślałam że odpłyne! Mama juz mi sie kazała ubierać a ja sie położyłam i zaczeło przechodzić, w nocy kilka jeszcze miałam, rano jeden.A teraz nic. Wiec znowu mialam alarm ale teraz to już nieźle sie wystraszyłam, no aż mi ciemno sie zrobiło przed oczami. A moj tata: bo nie możesz w spokoju wysiedzieć a teraz Cie brzuch boli, zaraz Ci przejdzie ten nerwoból, usiadz. A ja myslałam ze go zaraz zabije, że mu nie wiem co zrobie. Brrr.. Później widział ze to nie "nerwoból" to sie zamknął bo mama mu zwrociła uwage że jak chce przeżyć dzisiejszy wieczór to niech sie zamknie ;p haha

Anetka ale masz cudne foto córy w sygnaturze mmm ślicznotka!!!

edyta łódź mi sie zdaje ze wogóle mi brzuch nie opadnie, troche niby już opadł. Jak rano wstaje to mam prawie na kolanach, a jak chodze to mam wysoko brzuch.

kasiuch ja boje sie co bedzie ze mna... Na 4 pietrze bez windy mieszkam O.O Szok

Dziś ma do mnie wpaść koleżanka z Oskarkiem, ja myslalam ze on ze 4 miesiace, a to tak szybko minęło i 15 marca bedzie miał 7 miesiecy juz!!
Ma mi dać lakator firmy Nuka, podobno dobry. No i pare rzeczy jeszcze.
Później wpaść ma przyszła chrzesna mojego dziecia :D

A wczoraj siedzialam w domku i wpadła kumpela w 25 tygodniu, jeszcze taki mały brzuszek ma ;P A ja juz przy niej to jak słonica haha xD

A u was jak mija dzień?

Witam

Maagda - A może to był jakiś sen proroczy hihi :p

artystka - Widzę, że masz często gości u siebie... ale to fajnie... mnie prawie nikt nie odwiedza :-/ A na zdjęciach rzeczywiście wyglądasz kwitnąco.

Kasiuch - U mnie w szpitalu tez nie było przewijaków. I łóżeczek dla Bobasków też nie więc cały czas dzieci leżą z mamami na wąskim łózku, w nocy też.

kolia - I jak tam humor, coś się poprawił po kebabie czy nie?

Ostatnia edycja:
stepelek nie mam wlasnie, cala ciaze to u mnie nikt praktycznie nie byl, nie spotykałam sie z nikim zbytnio. Sama nawet nie chcialam, a wczoraj wlasnie i Andzelika przyszla, dziś Justyna i Marta mają przyjść. Wiadome każdy ciekawy jak wyglądam pod koniec ciąży... :p Każdy jak eksponat w muzeum chce pooglądać wieloryba takiego heheh xD :)
Co do szpitala dziś Justyna przyjdzie to jej sie podpytam bo rodziła w tym samym co ja ide ;) Wiec zobaczymy. Ale ogólnie ten szpital jaki by nie byl, to jest czysto, nie śmierdzi chlorem, wszystko nowe! Ogólnie czuc sie mozna jak w domu ;) Nie jest tak smutno jak w innych szpitalach.

reklama
Baska to mój P mnie na tak złą drogę o tak późnej godzinie sprowadza:-p
Artystka no ciekawy dzień dzisiaj będziesz miała;-) no i czekam z niecierpliwością na twojego łobuza który takie alarmy robi mamie;-)
Panistepelek a jak nie ma to jak dobry kebab:-)

Ja już po szkole misiu śpi więc ja wypoczywam (czyt. lenie się) :-p

Do góry