reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
artystka kozystaj puki mozesz ja w ciazy nazekałam ze sie do mnie schodziła cała klasa a teraz nikt nie przychodzi bo na studiach:-) a tate masz fanego nie pogada:-p
Sempelek co u ciebie?
kolia w tym roku matura?

Artystka mniej więcej 2h czasem nawet 3 ale ostatnio wszytko mu się poprzestawiało nie wiem czy ma znowu skok rozwojowy czy co ale ostatnio nawet 3 razy spał w dzień no i nocy znowu mi się na jedzenie budzi:sorry2:

Umi jak by nie patrzeć w tym.:baffled::-p

artystka - U mnie w sziptalu niby też było czysto, w miarę dobre warunki no ale jednak jakieś tam minusy były. A co do odwiedzin... Pewnie jeszcze wzali Ci się sporo gości jak Szrabik przyjdzie już na świat.

kolia - Ja osobiście nie lubię za bardzo kebabu. Z czego zdajesz maturę? Pewnie już pisałaś kiedyś ale nie pamiętam.

umi - U mnie w sumie to wszystko po straemu :p Trochę z córcią jestem przeziębiona.

W prognozy pogody chyba jednak trzeba czasem wierzyć. Miał padać od środy śnieg i oto proszę, zdjęcie zrobione 5 minut temu przez okno:
28t9fyu.jpg

Ostatnia edycja:
Panistepelek z historii ale jak nie zdam to się nie zdziwię bo jakoś motywacje straciłam. Resztę to wiadomo trzeba:-p A u mnie się trochę teraz słoneczko przebija:-)

Ijeee ja też w tym roku matura... ^^ Co to będzie... zero chęci do nauki... Byłam wczoraj u ortodonty.. zmieniła mi gumki w aparacie.. mam teraz takie śliczne błękitne :D

Zapisałam sie na egzamin prawa jazdy :x 17 marca 7:30.. Chyba tam zasne o tej porze...

Ma któraś ochote na bułke z dżemem?

Wie któraś, ze podczas tego czesienia na Haiti, doba się nam skróciła? :D "Przeciętny dzień uległ skróceniu zaledwie o 1,26 mikrosekundy (jedna sekunda składa się z miliona mikrosekund). Ponadto oś Ziemi uległa przesunięciu o mniej więcej 8 cm. Podobny wpływ na naszą planetę miało trzęsienie ziemi na Sumatrze w 2004 r., które skróciło dzień o 6,8 mikrosekundy."

Ostatnia edycja:
ixidixi kurcze nie zauwazyłam zmiany:p
panistempelek ja tak miałam rano a teraz słonko tyle ze wieje:) zdrowia życze:)
kolia ja to sie chcałam uczyc ale spac mi sie chciało:-p

Umi2 - w tym co napisałaś masz zupełna racje..jest mi smutno ze tak sie czuje i tak sie w tym pograzam..ale nie zawsze moge sobie dac rade z tym wszystkim..:( Napewno Twoje słowa sobie przemyśle:))

Jesteśaniołkiem - jeszcze nie czuje ruchów dziecka :)....

ojej Zaskoczona to najpiekniejsze uczucie jeszcze przed toba, poczujesz ruchy i zobaczysz jak cudownie jest byc w ciazy :).... zobaczysz ze wtedy zmienisz zdanie, moze nie z dnia na dzien, ale zmienisz :)....

reklama
ixidixi czyli te trzęsienia marnują mój cenny czas:-p
Umi mi to się wiecznie spać chodź bym nie wiem ile h spała to już mnie tak wkurza, że szok:wściekła/y:

Do góry