reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasie - rzeczywiscie wolno przybiera... no ale, najwazniejsze zeby w 6 mies mial 6 kg:tak:
femme - tak polecam :tak: a znajdujesz jeszcze przy dziecku czas na granie? :szok:
- dokladnie... zupka chinska i nocne granie - znam to :blink:

a ja mam DO WAS WSZYSTKICH takie pytanie :
czy forum zamkniete "mlode mamy ;d" jest aktywny? udzielacie sie tam? bo widze, ze sporo osob jest zapisanych, i ciekawie sie czy jest tam jakiekolwiek zycie ? :-p

reklama
Ashera ja myslałam że 2 ts zł dostałaś:-D a tu posty...
kasie Pożyczę ci trochę mojego tłuszczu nawet za darmo oddam:-D

ASHEARA - moje dziecko samo się sobą zajmuje więc mam sporo czasu na pierdoły :-p raz na jakiś czas sobie zażyczy mnie do zabawy a tak to sama się bawi :-p :-)

umi-no nie za dużo na głowie miał. A teraz mnie to cieszy. A twój może się opodobnił do mamy-bo chyba miałaś czerwone włosy (które mi sie tak podobały.

Kurcze nie wiem co robić. Mały zrobił 4 kupki w ciągu 2h. Dwie normalne-nawet dość twarde. A kolejne rzadsze. Kolor ok. Tylko to,ze w tak krotkim czasie. Nie wiem czy to biegunka?? Moze to na zęby. Pojsc z nim do lekarza-jak jeszcze zrobi?? Doradzcie coś? Bo nie wiem ile kupek jest dopuszczalne jako normalne?Teraz śpi.

Lenka ja tam nie wiem ile jest dozowlonych kupek na dzien;-) ale jak ta rzadsza wyglada?? taka wodnista bardzo jest?? A Adasia boli brzuszek?? nie prezy sie?? Kuyrcze trudno tak na odleglosc.. staraj sie go duzo poic, zeby w razie czego sie nie odwodnil:tak:
A tak z innej beczki masz na imie Lena czy to zdrobnienie??;-)

lenka:-D ja mam włosy ciemny blond:-D ale farbuje na rózne kolory jednak czarnych jeszcze nie miałam. zastanawiam sie czy ja cie mam na nk:-p Mój tez tak robi kupki jak zabki mu dokuczaja raz zrobił 8 w ciagu dnia a na drugi dzien tylko jedna jesli jutro sie to nie powtórzy to w sumie nie ma sie czym przejmowac chyba

Kupka normalny kolor- od brazowego do żóltego. Nie pręży sie,brzuszek nie boli. Dałam mu probiotyk dicoflor potem podam marchewke. Moze przejdzie.

A mam na imie Marlena. Lena mi sie strasznie podoba. Wszyscy mylili moje imie i tak zostalo Lenka. Ja uwielbiam rosyjskie imiona dla dziewczynek.

Lenka nie panikuj mój Michał czasem potrafi jednego dnia robić w każdą pieluchę a innego wcale taki metabolizm

a ja przytyć nie mogę po ciąży nie został mi ani jeden kilogram a przyznam sie szczerze że nie odchudzałam się ani nie ćwiczyłam wcale

reklama
LENA - Nina też kupy waliła jak zęby jej szły :-p tak jak UMI piszę jak jutro to samo będzie to możesz zacząć się martwić ;-) widzę że nie tylko ja jestem miłośniczką rosyjskich imion :-p

KASIE - to tak jak ja ale ty to do lekarza powinnaś iść bo taka waga to już chyba anoreksja ... i nie wiem czy doczytałaś jak wyżej pisałam żebyś zmieniła skład zupki to synuś powinien jeść :-)

Do góry