reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi - mam nadzieje, ze tak bedzie bo inaczej niewiem skad ja bede brac dla niego ubranka :baffled:

Dziewczyny, wage zawsze mozna zrzucic, tylko trzeba sie do tego naprawde przylozyc... co innego masa rozstepow na brzuchu, obwisla skora nad pepkiem... tfu tfu tfu. na to juz nie ma rady :-(

reklama
Asheara pewnie, że można zrzucić, tylko jak to kurcze zrobić :zawstydzona/y:

nie wiesz może czy u nas w zaocznych też są ferie? :-p:-p

Ashera Tak tylko trzeba sobie odmówić pewnych rzeczy a to ból:zawstydzona/y::-p:tak:. Ja na szczęście mam ubranek kilka na 18 i 24 mies i właściwie przeważnie w nich chodzi muszę juz zacząć kupować na większe bo widząc jak mi młody rośnie to za niedługo bede musiała znowu garderobę całkowicie wymienić:-p. Skąd brać kasę na ubranka:dry: eh dobrze ze są ciucholandy bo czasem coś fajnego za grosze można upolować

anetka - ja mam ferie wiec Ty napewno tez :tak:
umi - jasne, ze tak.. ja kupuje tylko w lumpkach - na nowe mnie nie stac.
Teraz mamy kryzys bo P stracil robote i ciezko bedzie mi nawet o uzywane... :zawstydzona/y:

Asheara to super, w ogóle kiedy ja ostatnio byłam w szkole... :dry: na egzaminach :-p
ja też kupuje w lumpkach, nawet jakbym mogła sobie pozwolić na wszystkie rzeczy nowe to i tak lepiej kupować w lumpkach bo ile dziecko w tych "pochodzi", poza tym tam często można znaleźć lepsze ciuszki niż w sklepach :tak:

Ashera przykro mi ja miałam we wrzesniu podobna sytuacje szef wywalił mojego chłopaka z dnia na dzien i to w nasza rocznice i ten przez 1,5 mies pracy nie miał no i bylismy na kasie z mojego stazu:baffled: a za staz wiadomo kokosów nie ma oby szybko znalazł pracę
anetka551 Wychodzę z tego samego założenia. Kiedyś kupiłam Kacprowi spodnie koszulkę i kamizelkę z NEXTA do tego 3 pary bodziaków i zapłaciłam 15 zł a w normalnym sklepie same body byłyby po 9 zł:sorry2:

Elizka21 to dobrze, ze z dzidziusiem wszystko ok:-) moja cora pokazala nam sie dopiero w 32 tc:-) mam nadzieje, ze Twoje dziecię nie bedzie takie uparte:-)
heh mi sie coś wydaje ze jednak bedzie uparte, na poprzednim usg praktycznie nic lekarz nie mógł zmierzyc heh..

Elizka-widzę,ze parkę masz. To chyba obojętnie co będzie-byle by dzidzia zdrowa?? chciałabyś konkretnie jakąś płeć?
no mam już parke, ale chciałabym już wiedziec jakie ciuszki mam szykować itd. mam dla chlopaczka i dziewczynki tyle że nie chciałabym tego wszystkiego robić jak bedzie mi ciężej...;-)

A tak pozatym to witam:-)
ale zescie powypisywały od wczoraj :szok: no szok... chyba nie macie co robic...?:dry: :-)

umi ja mam jeden ulubiony lumpek i tam zawsze chodzę, w sumie ciuszki są na wagę, ale naprawde są super, ładne, zadbane i firmowe :tak:

Moje dziecko w końcu zasnęło! uff
od rana mi marudziła, bo się nie wyspała, ale żeby zasnąć to oczywiście nieee, ale w końcu sen ją pokonał i śpi w łóżeczku jak aniołek, jak ja lubię takie chwile :-)
no i wiem, że na pewno jutro do szkoły nie pojade, bo mój P jutro do pracy idzie :dry: może i lepiej, bo chora jestem :sorry2:

ejj dziewczyny co Was tu tak mało? :-p pewnie po południu się rozkręcicie, jak mnie już nie będzie :-p i później 2 dni będę nadrabiać :rofl2:

edit:
Za wcześnie cieszyłam się, że Zuza zasnęła, o 13:40 już się obudziła :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja prawie wyłącznie ciuszki mam z lumpeksu. Nic nie dostałam po dzieciach w rodzinie,bo siostra mojego S ma synka 2,5 miesiąca młodszego. Ale daliśmy sobie radę. Poza tym lubię chodzić po lumpeksach i szukać cacek. Tylko nawet na to kasy mało. Wklejam Wam dwie fotki Adasia w używanych ciuszkach:p
P1150033.JPG

P1150063.JPG

Do góry