sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
sylcia007 nie wiem czemu miałabym się obrażaćwiem, że dużo mi zostało! dużo za dużo
ale serio nie wiem co z tym robić, teraz planuje się zapisać do fitness clubu tylko jakoś zebrać się nie mogę, ale wyjścia nie mam
u mnie bez ćwiczeń nie da rady niestety :-( jakiś czas temu schudłam 15 kg, więc wierzę, że i teraz się uda, tylko muszę się za to w końcu dobrze wziąć
Ja chodzilam na fitness 3 miesiace
Mam mały problem mój maluch nie chce jeść zupki. Przez pierwsze kilka razów jadł z wielkim apetytem:-) a teraz wypluwai co mnie bardziej niepokoi ma odruchy wymiotne.:-( Składu zupki nie zmieniałam. Nie bardzo wiem co robić.
![]()
Ojj ale on bardzo malenki jest
Ja prawie wyłącznie ciuszki mam z lumpeksu. Nic nie dostałam po dzieciach w rodzinie,bo siostra mojego S ma synka 2,5 miesiąca młodszego. Ale daliśmy sobie radę. Poza tym lubię chodzić po lumpeksach i szukać cacek. Tylko nawet na to kasy mało. Wklejam Wam dwie fotki Adasia w używanych ciuszkach
Zobacz załącznik 196948
Zobacz załącznik 196949
Synek wyglada superr
Moje Słonko strasznie mało przybiera na wadze jak się urodził to ważył 3 kg ale w sumie czego wymagać od dziecka jak ja waże 42kg przy wzroście 167:-)
Noo to niezle wazysz
Najwazniejsze aby synekw ciagu roku potroil swa wage
umi-no nie za dużo na głowie miał. A teraz mnie to cieszy. A twój może się opodobnił do mamy-bo chyba miałaś czerwone włosy (które mi sie tak podobały.
Kurcze nie wiem co robić. Mały zrobił 4 kupki w ciągu 2h. Dwie normalne-nawet dość twarde. A kolejne rzadsze. Kolor ok. Tylko to,ze w tak krotkim czasie. Nie wiem czy to biegunka?? Moze to na zęby. Pojsc z nim do lekarza-jak jeszcze zrobi?? Doradzcie coś? Bo nie wiem ile kupek jest dopuszczalne jako normalne?Teraz śpi.
U nas Nadina raz w ciagu dnia zrobi z 6 kupek a innego dnia 1
Witam, dziewczyny próbowałam was nadrobić, ale tyle piszecie że nie daje rady.. Przepraszam was bardzo... Ale gaduły z was i to dlatego hehe:*
Wiecie, dziś mi brzuś opadł, jakoś tak niżej jest (?) w poniedziałek ide do gina mam nadzieje że swoje dziecie zobacze na usg ;]
No no no no no