reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja rosyjskiego nie lubie i imiona tez mi sie nie bardzo podobaja:-p ale to chyba przez to ze sie z ruskim 3 lata męczyłam:-p

reklama
Witam
Jestem w 4 miesiącu ciąży, dowiedziałam się o niej w 7 tygodniu, i na początku
bardzo się tym zmartwiłam. Rodzice nie byli tym zachwyceni, ale już się pogodzili
z tym że urodzę w wieku 17 lat.
Nie jestem pewna czy poradzę sobie ze szkołą, i nowymi obowiązkami.

Kasia93 Witaj zapraszamy na wątek główny;-) a bo zapomniałam ten watek juz istnieje wiec nie ma sensu zakładac nowego....

Ostatnia edycja:
Lenka no wlasnie sie tak zastanawialam i chcoialm sie zapytac czy lubisz swoje imie:-DMoja corcia ma tak na imie i mam n adzieje, ze nie bedzie kiedys w przyszlosci na mnie zla o Lene;-):-)

lenka o kurcze, to duży ten Twój synuś ;-)

umi jejj następny taki duży :-p moja Zuzka ma 6-9, 3-6 dużo jest dobrych, czasami i 0-3 są dobre :-)

kasie ale mało ważysz, ja też z chęcią z 15 kg bym Ci oddała :-)

baska Lena to śliczne imię, my się zastanawialiśmy nad Zuzia i Lena, w końcu została Zuzia, ale jakbym jeszcze kiedys miala córke to byłaby na pewno Lena :tak:

Witam, dziewczyny próbowałam was nadrobić, ale tyle piszecie że nie daje rady.. Przepraszam was bardzo... Ale gaduły z was i to dlatego hehe ;) :*
Wiecie, dziś mi brzuś opadł, jakoś tak niżej jest (?) w poniedziałek ide do gina mam nadzieje że swoje dziecie zobacze na usg ;]

Łooo matko , chyba jakies prochy wzielyscie ze tylko naprodukowalyscie stron :szok::sorry2:

Ja dzis mam lokatorke do spania , szwagier przyprowadzil Lucje bo chciala u Nas spac i sie mama zgodzila , teraz ogladaja razem z Ala bajke to jest chwila ciszy :sorry2:

Asheara chodzi Ci o grupe ..mlode mamy.. ?? ja o tym calkiem zapomnialam i nie bylam dawnoooo temu , jak cos to pisz do Firanki ;-)

Lenka mi tez sie wydajeze nie ma co panikowac , gdy Ala byla mala umiala kilka razy dziennie w ktorkim odsteie zrobic kupki a nastepnego dnia cisza byla !!:sorry2: moze takie kupki robil i tyle bo moze cos mu dawalas ostatnio do jedzenia ? :confused:

Wiecej nie dam rady nadrobic , za bardzo mnie glowa boli :sorry2:

Witam Kasia93 :tak:
Jestesmy z tego samego rocznika, a dokladniej jestem starsza o rowniutki miesiac :p Nie przejmuj sie, wystarcza checi, samozaparcie i gwarantuje - dasz rade!
Mam tyle samo lat co Ty, a moj synek juz 3 miesiace :blink:
Zapraszamy na watek głowny "mlodziutkie mamy przyszle i obecne"
napisz tam nam wiecej o sobie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jadł normalnie zupke, i marchewke. Wczoraj też zupke i jabłuszko z brzoskwinią. Nigdy mu sie tak nie przytrafiło. Teraz zrobił 5-ta kupke. Temperatury nie ma, a teraz szaleje przy zabawie.

Do góry