reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lenka87 ciuszki bardzo ładne. A wiesz co, Twój synek nie wygląda na 6 miesięcy :shocked2: dałabym mu więcej, naprawdę, coś pod roczek nawet :-)

reklama
Nam na wyprawkę kupił ubranka teść potem trochę dostaliśmy jak przychodzili znajomi zobaczyć Michaśka ale już mi sie kończą i trzeba bedzie zacząć kupowac

Mój Michał tak samo długi i chudziutki ma 4 miechy waży 4300 i ma 60cm tak śmiesznie wygląda w rajstopkach przez te chude długie nóżki:-D:-D:-D:-D

lenka Duzy chłopczyk my aktualnie wyrastamy z tych na 12 mies i rozmiarowo jesteśmy czasem na 12 często 18 i 24 mies ( bo rozmiary i ubranka jak wiadomo sa rożne...:dry: Powazny chłopaczek z Adasia cudny:-):-p A to Adas włosków nie miał? mój to rudzielec od urodzenia ale po kim to nie mam pojecia:-D
anetka551 Ja miałam własnie taki na wage raz poszłam był akurat kg po 10 zł a ciuszki na młoego same markowe dobrze ze byłam z mama bo bym nie doniosła ( wtedy w ciazy byłam) Kupiłysmy 3 worki super ciuszków a zapłaciłysmy cos ponad 30 zł:tak: teraz juz tego ciucholandu nie ma:zawstydzona/y: ale sa ine tez fajne:-p

femme_fatal witaj ;-) widzę, że też w końcu zaczęłaś się udzielać, fajnie. Jak tam Twoja mała ślicznotka?

:-) mała kochana nie mam na co narzekać :-p

femme - skoro heroes to moze i age of empires?
teraz to juz nie ma sie czasu, ale milo sie wspomina czasy kiedy sie gralo z bratem jedna runde cala noc :-p

Słyszałam ale nie grałam zaraz sobie ściągnę skoro polecasz :-p my z Kubą (moim chłopakiem) to na początku naszej "przygody" :-p zawsze robiliśmy sobie ostrą zupkę chińską i graliśmy :-p teraz czasami sobie dla przypomnienia starych dobrych czasów też tak robimy :-p

ASHEARA Wstyd w ogóle pisać. Mam 157 cm i 80 kg. Czyli baaaardzo dużo. W czasie ciąży miałam problemy z tarczycą i mój gin nawet mi nie powiedział i tak się stało.

?! ja nawet nie wiedziałam że ty tyle ważysz ... ale co jak co zdjęcia widziałam i nie dała bym Ci tyle na pewno z 10kg mniej bym Ci spokojnie dała :-)

Mam mały problem mój maluch nie chce jeść zupki. Przez pierwsze kilka razów jadł z wielkim apetytem:-) a teraz wypluwa:confused::baffled: i co mnie bardziej niepokoi ma odruchy wymiotne.:-( Składu zupki nie zmieniałam. Nie bardzo wiem co robić.:shocked2:

Może zmień skład ? może po prostu mu się już ta znudziła :-) mojej małej też się po jakimś czasie nudziła a ty byś chciała codziennie to samo na obiad jeść :-p ?

LENKA - wow kolejna Ninka :-p tzn wygląda już Twój mały na roczek :-p mojej małej też większość już z 2 latka daje :-p

Ja po spacerku mała poszła w kimę i zaraz idę obiadek szykować i może trochę ogarnę w domu :-)

Moje Słonko strasznie mało przybiera na wadze jak się urodził to ważył 3 kg ale w sumie czego wymagać od dziecka jak ja waże 42kg przy wzroście 167:-)

reklama
Do góry