reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny, orientuje sie któraś z Was na ten temat?
Ja jeszcze nie widzialam zadnego sklepu z oznaczeniem znaku akcji "punkt dla mamy" a moglabym pozbierac punktow, bo kupujemy chusteczki i pieluchy z pampersa :shocked2:
Pampers | Punkt dla mamy 3

Edit : no tak, tylko ze mojej piły nie ma na tej liscie sklepow -.-
szkoda..

ale moze sie te info przydac ktorejs z Was :)

Za 273 punkty jest nawet spacerowka o_O

Ostatnia edycja:
reklama
Ashera a moja dziura jest:-D ale sklep beznadziejny nigdy tam nie chodzę:-p fajne nagrody tylko kurcze nie kupuje nic z pampersa bo chusteczek nie lubie a pieluszki zwykłe juz kupuje tak wiec nie nazbieram ale ofertę nagród maja spoko:tak:

hej! ja również jestem 20-letnią mamą jak pati z taką różnicą że mój Michaś ma już 4 miesiące. Wiele rzeczy słyszałam o mnie mojej ciąży i dziecku w tym wieku. Przed porodem strasznie mnie to drażniło ale teraz mam tak cudowny skarb że mam wszystkie opinie daleko myślę że to trochę z zazdrości ludzie tak gadają

Witaj;-) Widzę że Twoje maleństwo jest o 1 dzień starsze od mojego.

Widzę że pisałyście coś o kg więc ja przytyłam 30kg i w ciągu 3 m-cy zgubiłam 24. Jeszcze tylko 6 kg i wrócę do poprzedniej wagi;-)

Ostatnia edycja:
cześć laski.Witam po dłuższej nieobecności..Niestety nie jestem w stanie nadgonić wszystkich stron ale z tego co nadgoniłam to widzę żę mam tu bardzo dużo rówieśniczek :)( Ja też za kilka dni kończę 20tkę:)

Moja nieobecność wynikała z krótkiego pobytu w szpitalu.Ale wszystko jest ok:) Moje dzieciaczki rosną i rozwijają się dobrze...Już w brzuszku jeden od początku taki ruchliwy że jak oglądał lekarz na usg to chciało wsadzić nóżkę bo buźki:p he he No i taka wiadomość że jedno z moich aniołów jest synkiem:)))) A drugie narazie niespodzianką:)

A to taki słodki cytat:
"JA JAKO PIERWSZA
POD SERCEM CIĘ NOSZĘ
JA O TWOJE ZDROWIE PROSZĘ
JESTEM Z TOBĄ OD PIERWSZEGO GRAMA
TYŚ MOJE DZIECKO,
A JA TWOJA MAMA...."

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ok, wiec tak ---> mały/a wypielo sie dupa na mame, i chyba za glowny cel se wzielo dochowac w tajemnicy do konca ciazy czy ma siusiaka czy nie...
poza tym jestem w 26tc a malenstwo wazy kilogram :/...... eh :-(
aaaa i nadal dupa w dol, wiec :zawstydzona/y: nic nie wiadomo jak to bedzie :/...

ehhhh ja wiem ze z moim upartym dzieciem nie wygram ---> ahhh upór ma po mnie, cos czuje ze bede miala straszne dziecko :D... uparte zlosliwe obrazalskie.... czyli takie drugie ja tylko mini wersja... dobrze ze jak narazie nie bedzie tak gadatliwe jak ja :D!!!!

reklama
KOLIA - a różnie mówią ona ma z każdego po trochu :-p

LENKA - mała jest wymarzona :-p normalnie wymarzyłam sobie córkę i se taką mam :-p broi czasem bo broić musi ale ogólnie ideał :-) a co do grania to mój nie gra ;-) dlatego teraz bo przez pewien czas kolega u nas mieszka sobie korzysta ;-) na szczęście nie mam problemów z tym żeby go od gier odciągnąć, hehe teeken zajebista gra :-) a co do fify to takie same odczucia co ty mam :-p a moja Ninka właśnie to samo miała rozglądała się bardzo i ciągle szeroko otwarte oczy miała co dzieci zazwyczaj ciągle zamknięte oczy mają na początku :-) a ze snami w ciąży tak jest są na odwrót mi trochę przed rozwiązaniem śniło się że chłopiec się urodził :-p

JESTESANIOLKIEM - hehe też tak myślałam :-) cudeńko :-) .;.. aco do Twojego maleństwa to czym się przejmujesz ? przecież masz jeszcze kupę czasu :-) wszystko będzie ok :-)

MAMAOLA - no to odważnie :-) mam znajomego co też ma imię po tacie i jest z tego bardzo zadowolony :-) a planów na drugie nie ma :-p najpierw muszę być pewna swojego faceta i już po ślubie być :-p a planów na ślub też brak :-p

POLNA - ja fanka gier ?! :confused: po prostu znam ale żeby fanka ? :-p teraz w cywilizacje sobie gram a wcześniej to chyba z rok w nic nie grałam :-p no czasami w teekena Kubie dokopie :-p :-p :-p

GRECJA - hahaha niezły sen :-p

ASHEARA - 58cm i 3320g :-) a mój gin podejrzewał że malutka będzie i się na tyci bobasa nastawiłam a tu klops :-p

PATI - hej :-)

KASIE - witam również :-) a słoneczko śliczne ...przypomina mi strasznie mojego kolegę :laugh2: ale z tego co wiem dziecka nie ma :-p

Ja dzisiaj z mamą na zakupach cały dzień byłam i sobie fajne spodnie i kolczyki kupiłam :-) uwielbiam takie dni :-p :-p

Do góry