KOLIA - a różnie mówią ona ma z każdego po trochu
LENKA - mała jest wymarzona
normalnie wymarzyłam sobie córkę i se taką mam
broi czasem bo broić musi ale ogólnie ideał :-) a co do grania to mój nie gra ;-) dlatego teraz bo przez pewien czas kolega u nas mieszka sobie korzysta ;-) na szczęście nie mam problemów z tym żeby go od gier odciągnąć, hehe teeken zajebista gra :-) a co do fify to takie same odczucia co ty mam
a moja Ninka właśnie to samo miała rozglądała się bardzo i ciągle szeroko otwarte oczy miała co dzieci zazwyczaj ciągle zamknięte oczy mają na początku :-) a ze snami w ciąży tak jest są na odwrót mi trochę przed rozwiązaniem śniło się że chłopiec się urodził
JESTESANIOLKIEM - hehe też tak myślałam :-) cudeńko :-) .;.. aco do Twojego maleństwa to czym się przejmujesz ? przecież masz jeszcze kupę czasu :-) wszystko będzie ok :-)
MAMAOLA - no to odważnie :-) mam znajomego co też ma imię po tacie i jest z tego bardzo zadowolony :-) a planów na drugie nie ma
najpierw muszę być pewna swojego faceta i już po ślubie być
a planów na ślub też brak
POLNA - ja fanka gier ?!
po prostu znam ale żeby fanka ?
teraz w cywilizacje sobie gram a wcześniej to chyba z rok w nic nie grałam
no czasami w teekena Kubie dokopie
GRECJA - hahaha niezły sen
ASHEARA - 58cm i 3320g :-) a mój gin podejrzewał że malutka będzie i się na tyci bobasa nastawiłam a tu klops
PATI - hej :-)
KASIE - witam również :-) a słoneczko śliczne ...przypomina mi strasznie mojego kolegę
ale z tego co wiem dziecka nie ma
Ja dzisiaj z mamą na zakupach cały dzień byłam i sobie fajne spodnie i kolczyki kupiłam :-) uwielbiam takie dni