reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny, orientuje sie któraś z Was na ten temat?
Ja jeszcze nie widzialam zadnego sklepu z oznaczeniem znaku akcji "punkt dla mamy" a moglabym pozbierac punktow, bo kupujemy chusteczki i pieluchy z pampersa :shocked2:
Pampers | Punkt dla mamy 3

Edit : no tak, tylko ze mojej piły nie ma na tej liscie sklepow -.-
szkoda..

ale moze sie te info przydac ktorejs z Was :)

Za 273 punkty jest nawet spacerowka o_O

Ostatnia edycja:
reklama
Ashera a moja dziura jest:-D ale sklep beznadziejny nigdy tam nie chodzę:-p fajne nagrody tylko kurcze nie kupuje nic z pampersa bo chusteczek nie lubie a pieluszki zwykłe juz kupuje tak wiec nie nazbieram ale ofertę nagród maja spoko:tak:

hej! ja również jestem 20-letnią mamą jak pati z taką różnicą że mój Michaś ma już 4 miesiące. Wiele rzeczy słyszałam o mnie mojej ciąży i dziecku w tym wieku. Przed porodem strasznie mnie to drażniło ale teraz mam tak cudowny skarb że mam wszystkie opinie daleko myślę że to trochę z zazdrości ludzie tak gadają

Witaj;-) Widzę że Twoje maleństwo jest o 1 dzień starsze od mojego.

Widzę że pisałyście coś o kg więc ja przytyłam 30kg i w ciągu 3 m-cy zgubiłam 24. Jeszcze tylko 6 kg i wrócę do poprzedniej wagi;-)

Ostatnia edycja:
cześć laski.Witam po dłuższej nieobecności..Niestety nie jestem w stanie nadgonić wszystkich stron ale z tego co nadgoniłam to widzę żę mam tu bardzo dużo rówieśniczek :)( Ja też za kilka dni kończę 20tkę:)

Moja nieobecność wynikała z krótkiego pobytu w szpitalu.Ale wszystko jest ok:) Moje dzieciaczki rosną i rozwijają się dobrze...Już w brzuszku jeden od początku taki ruchliwy że jak oglądał lekarz na usg to chciało wsadzić nóżkę bo buźki:p he he No i taka wiadomość że jedno z moich aniołów jest synkiem:)))) A drugie narazie niespodzianką:)

A to taki słodki cytat:
"JA JAKO PIERWSZA
POD SERCEM CIĘ NOSZĘ
JA O TWOJE ZDROWIE PROSZĘ
JESTEM Z TOBĄ OD PIERWSZEGO GRAMA
TYŚ MOJE DZIECKO,
A JA TWOJA MAMA...."

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ok, wiec tak ---> mały/a wypielo sie dupa na mame, i chyba za glowny cel se wzielo dochowac w tajemnicy do konca ciazy czy ma siusiaka czy nie...
poza tym jestem w 26tc a malenstwo wazy kilogram :/...... eh :-(
aaaa i nadal dupa w dol, wiec :zawstydzona/y: nic nie wiadomo jak to bedzie :/...

ehhhh ja wiem ze z moim upartym dzieciem nie wygram ---> ahhh upór ma po mnie, cos czuje ze bede miala straszne dziecko :D... uparte zlosliwe obrazalskie.... czyli takie drugie ja tylko mini wersja... dobrze ze jak narazie nie bedzie tak gadatliwe jak ja :D!!!!

reklama
KOLIA - a różnie mówią ona ma z każdego po trochu :-p

LENKA - mała jest wymarzona :-p normalnie wymarzyłam sobie córkę i se taką mam :-p broi czasem bo broić musi ale ogólnie ideał :-) a co do grania to mój nie gra ;-) dlatego teraz bo przez pewien czas kolega u nas mieszka sobie korzysta ;-) na szczęście nie mam problemów z tym żeby go od gier odciągnąć, hehe teeken zajebista gra :-) a co do fify to takie same odczucia co ty mam :-p a moja Ninka właśnie to samo miała rozglądała się bardzo i ciągle szeroko otwarte oczy miała co dzieci zazwyczaj ciągle zamknięte oczy mają na początku :-) a ze snami w ciąży tak jest są na odwrót mi trochę przed rozwiązaniem śniło się że chłopiec się urodził :-p

JESTESANIOLKIEM - hehe też tak myślałam :-) cudeńko :-) .;.. aco do Twojego maleństwa to czym się przejmujesz ? przecież masz jeszcze kupę czasu :-) wszystko będzie ok :-)

MAMAOLA - no to odważnie :-) mam znajomego co też ma imię po tacie i jest z tego bardzo zadowolony :-) a planów na drugie nie ma :-p najpierw muszę być pewna swojego faceta i już po ślubie być :-p a planów na ślub też brak :-p

POLNA - ja fanka gier ?! :confused: po prostu znam ale żeby fanka ? :-p teraz w cywilizacje sobie gram a wcześniej to chyba z rok w nic nie grałam :-p no czasami w teekena Kubie dokopie :-p :-p :-p

GRECJA - hahaha niezły sen :-p

ASHEARA - 58cm i 3320g :-) a mój gin podejrzewał że malutka będzie i się na tyci bobasa nastawiłam a tu klops :-p

PATI - hej :-)

KASIE - witam również :-) a słoneczko śliczne ...przypomina mi strasznie mojego kolegę :laugh2: ale z tego co wiem dziecka nie ma :-p

Ja dzisiaj z mamą na zakupach cały dzień byłam i sobie fajne spodnie i kolczyki kupiłam :-) uwielbiam takie dni :-p :-p

Do góry