reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry moje mamuski:) jak mija Wam niedzielny poranek? ja własnie czekam na śniadanko:):) ktore bede miała podane do łóżka:-D Życze udanej i słonecznej niedzieli:)

reklama
Młoda_m Oj zazdroszcze ;PP Gdyby na mnie miało czekać śniadanko usłyszałabym od teściowej że to ja powinnam gonić koło męża a nie on koło mnie haha... no a o śniadaniu o tej godzinie to już nie wspomne..przecież ja muszę jeść najpozniej o 7-8.00 zwłaszcza w ciąży...a o 10 to stać już przy garnkach ;);-)Ciesz się chwilą... i mężem... puki macie takie cudowne chwile ;):tak: A u mnie? Niedzielny ranek mija mi na zmiennym humorze...to chyba rzeczywiście depresja ;/ Zastanawiam isę tylko czy jeszcze kiedyś poczuje ta chęć do życia co wtedy gdy poznałam mojego męża... A to dopiero 2 miesiące po ślubie :-:)szok:

Witam ja dziś o 11 wstałam hehe :p A o 12 śniadanie zjadłam... A teraz zbieram się do obiadu, za oknem ponuro i spać się chce więc nie wiem czy obiad zdążę zrobic do 20tej ;) hehe
mloda m no ja.. Cieżko mi.. Baaardzo nawet nie wiesz jak.. Troche sporo tu do opisania by było a nie sądzę żeby komuś się chciało czytać o moich problemach których mam naprawde dużo i nie wiem czy inna nastoletnia przyszła mama ma też takie problemy czy ja jak zwykle dostaje od życia...
W każdym razie jak będziesz chciała to moge Ci napisać chociażby w skrócie

A na kiedy masz termin mloda m?

Młoda_m Oj zazdroszcze ;PP Gdyby na mnie miało czekać śniadanko usłyszałabym od teściowej że to ja powinnam gonić koło męża a nie on koło mnie haha... no a o śniadaniu o tej godzinie to już nie wspomne..przecież ja muszę jeść najpozniej o 7-8.00 zwłaszcza w ciąży...a o 10 to stać już przy garnkach ;);-)Ciesz się chwilą... i mężem... puki macie takie cudowne chwile ;):tak: A u mnie? Niedzielny ranek mija mi na zmiennym humorze...to chyba rzeczywiście depresja ;/ Zastanawiam isę tylko czy jeszcze kiedyś poczuje ta chęć do życia co wtedy gdy poznałam mojego męża... A to dopiero 2 miesiące po ślubie :-:)szok:

Hm no tak wspaniałe jest to ze mieszkamy sami z moim (nie meżem ;) ) facetem. Ale niestety kazdy ma inne problemy i mimo tego ze mieszkamy sami nie zawsze jest kolorowo. Chociaz jak by mi miała jeszcze tesciowa nad uchem zzedzic to bym juz wogóle wykorkowała.
:no:

Witam ja dziś o 11 wstałam hehe :p A o 12 śniadanie zjadłam... A teraz zbieram się do obiadu, za oknem ponuro i spać się chce więc nie wiem czy obiad zdążę zrobic do 20tej ;) hehe
mloda m no ja.. Cieżko mi.. Baaardzo nawet nie wiesz jak.. Troche sporo tu do opisania by było a nie sądzę żeby komuś się chciało czytać o moich problemach których mam naprawde dużo i nie wiem czy inna nastoletnia przyszła mama ma też takie problemy czy ja jak zwykle dostaje od życia...
W każdym razie jak będziesz chciała to moge Ci napisać chociażby w skrócie

A na kiedy masz termin mloda m?

Chciałabym zebyś mi napisała o ile nie bedzie Ci cieżko.
Ja mam jak narazie na 12 marca:)

Iwcia160000 Ja też smaruję brzuch raz na jakiś czas Perfektą Mama tak jak Młoda mama..U mnie w drogerii kosztuje jakieś 20 zł. osobiście jestem zadowolona na brzuchu na razie nie widzę rozstępów ale na piersiach mam dziwną skórę i zauważyłam kilka...Po posmarowaniu kremem widać jednak działanie.

spróbuję więc tego kremu może pomoże

pochwale sie wam moa pierworodna:):p
(jest tu jeszcze jakas frumwiczka ktora urzedowala kiedys)?? b czasem tu zagladalam:p

śliczna mala:-D
Wlasnie aaa dziewczyny wstawcie jakies swoje fotkii z dzidziusiamii brzuszkamii rodzinkamii :)) Ja wkleje pierwsza i czekam na wasze fotkii :))

ja swoje wkleję jak urodze to od razu Kordianka zobaczycie:-);-)

Młoda m obie jesteśmy w 23 tyg i 1 dniu ;))) :D Idziemy równo razem ;)
Hehe ;)
W środe ide do gina mam nadzieje ze dowiem się co nosze w sobie. Już się nie moge doczekać... Hehe kurde w sumie to liczylabym na dziewczynke bo jako samotnej matce lepiej by mi było się z córcią dogadać... Ale coś mi mówi że to Jaś będzie... Heh a mam takie śliczne ciuszki dla dziewczynki ;p no cóż... zobaczymy ;D :)

ja wierzyłam że będę miała dziewczynkę przez starą wróżbę z obrączką( robiłami ją babcia) która jak dotąd się sprawdzała... ale jednak ginekolog powiedział ze ma za duże jaja jak na dziewczynkę;-) i cieszę sie że będę miała mojego małego faceta:-) o ile zechce tylko wyjść (jutro mam termin):tak:

ja to nawet jak jestem sama w domu budzę się koło 7 najczęsciej przed i od razu do lodówki;-)

reklama
Sasanka najlepiej to juz bym chciala miec drugiego dzidziusia:tak: moj A tez o tym gada:-Dwidac oboje doroslismy do tego, zeby drugi raz zostac rodzicami, ale niestety warunki nie pozwalaja:eek:czekamy na mieszkanie.. noi chyba, ze cos fajnego znajdziemy:tak:
Wioesz juz i tak troche sie rozleniwilismy, bo Lena nie sika juz w pampersy od pol roku a do tego spi cala noc:-Dwiec mamy juz w miare normalny tryb zycia a tu znowu pieluchy, nieprzespane noce:tak:ahh ale nie chce, zeby Lena byla jedynaczka:-)

Mloda m bradzo Cie prosze o edytowanie postow jak chcesz cos dopisac:-)A ten olejek z Rossmana nazywal sie chyba Babydream:-):tak:tak mi sie wydaje.. tam jest cala seria dla dzieci i mam o tej nazwie.. na etykiecie jest taka pani w ciazy.. jak ja chodziam jeszcze z brzuszkiem to to kosztowalo chyba z 15 zl:tak::-)

Do góry