reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lily o jeju! to gratuluje podwojnie:] no to ale bedziesz miala ogromny brzusio;) i podwojne kopniaki:) dziekuje:) każde dziecko jak małe jest słodkie a pozniej wieksze i kłopoty:/

wiktoria12 sama sie dziwie ze tak szybko:) nawet sie nie domyslilam ze ma ząbka. Był troszeczke nie w sosie i popłakiwal ale on tak często ma. A raz to wziął moją ręke i gryzł mojego palca i poczulam cos twardego patrze a ta ząbek:D

lily no to ci sie udało z tą dwójeczką:D ja osobiscie bym sobie nie dala rady z dwojka:o ani sobie tego nie wyobrazam:/ przy jednym to juz pod koniec dnia mam dosc a co dopiero z dwojka... :/

wiktoria - Oczywiście podziwiam i dobrze, że masz pomoc ze strony teściowej.

lily - Witaj na forum. Zapoznaj się z regulaminem i pisz tu jak najczęściej.

lily dziecko to dar od boga i trzeba sie z tego cieszyc:) no nie pozostalo mi nic innego jak zyczyc ci powodzenia:D podziwiam naprawde takie matki co maja po 5-cioro dzieci w domu albo blizniaki (i wiecej) ja jestem szybko nerwowa i chyba musieli by mnie zamknac w psychiatryku:p

wiktoria12 dobranoc

lily dziecko to dar od boga i trzeba sie z tego cieszyc:) no nie pozostalo mi nic innego jak zyczyc ci powodzenia:D podziwiam naprawde takie matki co maja po 5-cioro dzieci w domu albo blizniaki (i wiecej) ja jestem szybko nerwowa i chyba musieli by mnie zamknac w psychiatryku:p

wiktoria12 dobranoc

cieszyc to sie juz ciesze na poacztaku był szok. a dalej zobaczym jak to bedzie. tylko studiów mi szkoda troche

reklama
Do góry