reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

panistepelek No ja też się cieszę a co tam u Ciebie???;-)
truskawa no strasznie ten czas leci sama nie wiem kiedy to 6 miesięcy przeleciało...
Dzięki za życzonka:-D No mam jeszcze więcej zdjęć jak znajde czas to powklejam na bb ;) Ja też teraz jakaś przeziębiona chodze;/ gardło , katar...A nerki to straszne chorubsko... ciesz się że Cię nie bolało bo wiele osób uznaje ból nerek za najgorszy jaki może być;/ Kiedy miałam atak to płakałam i gryzłam poduszke i żadna pozycja nie pomagała, ani herbatki z żurawiny , ani leki ani ciepłe kąpiele - nic.... Ale teraz już dzięki Bogu dobrze...;)

Hmm no fakt że Nas mało...długoo nie pisałam na forum bo musiałam się nacieszyć pierwszymi dniami małżeństwa ale gdzie się dziewczyny podziały..pewnie chore bo teraz taki czas że każdy przeziębiony chodzi...

reklama
sylcia007 Hmmm ciekawe gdzie wszystkie mamusie pouciekały:/ Strasznie nudno sie tu zrobilo:( szkoda bo to naprawde byl super wątek:) i duzo mlodych mam a ze starszymy nie potrafie sie dogadac bo uwarzają sie za te które wszytskie rozumy pozjadały a ja jestem młoda i niby siano mam jeszcze w głowie:DDDD

AguśZakochana Słyszałam że to straszny ból:/ mnie ostatnio strasznie boli głowa i żołądek tak sie zastanawiam czy czasem jakies wrzody mi sie na żoładku nie robią:/ Ale chyba jak są wrzody to żołądek bardziej boli a mój ból nie jest jakiś znów okropny:) A głowa to mnie prawie codziennie boli. Ostatnio miałam zaćme na jednym oku a jak mi już przeszła to tak mi nie dobrze było że musiałam iść zwymiotowac:[ W ciazy nie jestem bo akurat misiaczke dostalam:p ale naprawde cos zlego sie ze mna robi odkad zlamalam tą noge:/ Aguś naprawde śliczne zdjęcia zazdroszcze ci:* A jaka byłaś śliczna... Hmmmm:) pozdrawiam ciebie i kruszynke w brzuszku:*;)

wiktoria12 Witaj:) Masz juz w sumie odchowane dzieciątka bo już ten wiek niemowlęcy jest za tobą:) tez bym juz chciala zeby moj synus juz dreptal:D Jak widzisz narazie jest nas tu mało:( ale podyskutowac mozna:) pozdrawiam

Hah dziewczyny jakiego dzisiaj przystojnego faceta widzialam:D Robił zakupy w biedronce:p Taki zadbany, ładnie ubrany. Brunet postawione włosy, pewnie po 20-stce bo wiecej bym mu nie dala:) mozna sie zakochac... Ale nie moge o innych myslec bo to grzech:p i lepiej zeby moj sie nie dowiedzial o moich myslach bo bedize zły:/ pooooozdrawiam:))))

Truskawka zobaczysz szybko mały urosnie i jeszcze sie nabiegasz za nim.
Ja pamietam ze jak Kamilek leżał w inkubatorku jak sie urodził too tez mówiłam ze chciała bym zeby juz był duzy a tu prosze rok szybko miną i Kamilek duzy i dzisiaj jest u niego wszystko na NIE jak go ocos zapytam to zawsze odpowiada ze NIE albo BO TAK:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dlaczego twój synus lezal w inkubatorze?:( wczesniak? Ja bym bardzo juz chciala zeby mój synuś mial chociaz roczek. Wszyscy mnie strasza ze lepiej żebym nie chciała bo sie za nim naganiam i będe musiała miec oczy w tyłku ale ja włąsnie chce tego żeby chodził bo wkonću (po pierwsze) skonczy sie bycie na rękach cały dzień, a po drugie zajmnie sie juz jakas zabaweczką itp :)Żeby to szybko zleciało:) Pewnie teraz tak gadam a jak bedzie miał juz 20 lat to bede chiala zeby byl taki malutki;] Bo będe stara:p

hej wiki :))
truskawa
a no watek powoli widac umiera :( A co do mezczyzn to mnie dzis zaczepil taki superr murzyn Mmm wygladal jak ludacris ale z buzii jak Chingy :)) Chcial abym zostala jego przyjaciolka ... Jechalismy razem w busie i ciagle sie gapil i oczka puszczal i buziaki przesylal Ja to sie smialam na glos :p A jak wyszlam to stal kolo mnie bo ja czekalam na kolezanki az przyjada i mnie zaczepil hej co tam ze wygladam bosko ze mam fajne dziecko przedstawil sie i sie pyta czy mozemy przyjaciolmi zstac i zaczelam sie smiac jak wariatka i mu mowie ok :)) a on sie pyta o numer to mu mowie ze jak chce mojego chlopaka poznac to mu moge dac a on ahaa sorry jeses zajeta ... szkoda ... hehehe ale byla gadka A chlopak naprawde przystojny :))

Dlaczego twój synus lezal w inkubatorze?:( wczesniak? Ja bym bardzo juz chciala zeby mój synuś mial chociaz roczek. Wszyscy mnie strasza ze lepiej żebym nie chciała bo sie za nim naganiam i będe musiała miec oczy w tyłku ale ja włąsnie chce tego żeby chodził bo wkonću (po pierwsze) skonczy sie bycie na rękach cały dzień, a po drugie zajmnie sie juz jakas zabaweczką itp :)Żeby to szybko zleciało:) Pewnie teraz tak gadam a jak bedzie miał juz 20 lat to bede chiala zeby byl taki malutki;] Bo będe stara:p
Kamilek urodził sie w 36 tygodniu nie był mały ale miał odme płucną duzo by o tym pisac pamietam ze gdzies to opisałam :tak:A czemu mówisz ze jak bedziesz miała 20 lat to bedziesz stara e tam ja mam 21 lat i teraz to dopiero frajda jest.:tak::tak:

reklama
Hej ja mam 19 lat i jestem w 30 tygodniu ciąży i choć nasz synek przydarzył się troszkę wcześnie to jesteśmy z mężem z tego powodu baaardzo szczęśliwi. Chociaż się jeszcze nie urodził to jest oczkiem w głowie tatusia, który już za nim szaleje. Co do rodziców to moi przyjeli ciąże w miarę spokojnie w końcu gdy się dowiedzieli byłam w trakcie matury, którą zdałam :) teściowie byli w większym szoku ale cóż nic nie jest idealne... Osobiście uważam, że ciąża nie oznacza końca świata dla dziewczyny a jedynie nowy początek, końcu będę mamusią:)))))))

Do góry