reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nyana Mam nadzieje ze bedzie dobrze eh. Moze jemu tez sie to cofnie jakos. Trzeba mieć nadzieje. Twja Pola to ile teraz ma?

Nyana - Moja córcia w prawdzie jest młodsza od twojej (ma rok i 4 miesiące) ale w sumie to też bym chciała żeby znowu była malutka... bo tak ogólnie drugiego bobaska póki co nie chcę.
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Twojej córci :)

umi - Przykro mi, że Kacperek ma problemy ze zdrówkiem. Męczy się biedactwo i Ty przy okazji. Oby badania wyszły dobrze.

A ja jutro idę do pediatry po recepty na mleko i przy okazji wspomnę doktórce, że niepokoją mnie Klaudii nózki, bo wydeje mi się, że ma trochę krzywe w kostach. A biorąc pod uwagę, że u mnie w rodzinie jest chłopczyk który też nie mógł jeśc nabiału i okazało się, że ma za mało wapnia w organiźmie czego konsekwencją są własnie problemy z nóżkami, to wolę orazu to wyjaśnić.
No i w poniedziałek idziemy wreszczie na testy. Tyle, że i tak potem do 14 musimy czekac na wizyte u alergologa.

Witajcie. Ja sie nie odzywam bo mamy małe problemy zdrowotne u Kacpra wykryto ze mocz sie cofa do nerki i konieczny bedzie pobyt w szpitalu na szczegółowe badania. Ogólnie to przez to byłam jakas ie do zycia ale stwierdziłam ze trzeba sie wziac w garsc bo to w koncu nie koniec swiata. widze ze mnustwo nowych mam przybyło wiec witam wszystie i nowe i stare:-)

Zdrowka dla malca :***** Boszee jakie to jest okropne gdy dziecii choruja :(

panistepelek Ja tez miała to mleczko raz przepisane jak Kacper miał biegunkę bo sie okazało ze nie tolerowała bebilona comfort teraz pije zwykłe bebilon. A ile ci tego mleka na miesiąc idzie?
Nyana Porób porób bo się będę po 10 razy pytac teraz cos z moja pamięcią nie tak:-p
sylcia007 No niestety ale co zrobić, trzeba jakoś przeżyć:-)

reklama
Do góry