reklama
panistepelek
Fanka BB :)
Nyana - Moja córcia w prawdzie jest młodsza od twojej (ma rok i 4 miesiące) ale w sumie to też bym chciała żeby znowu była malutka... bo tak ogólnie drugiego bobaska póki co nie chcę.
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Twojej córci
umi - Przykro mi, że Kacperek ma problemy ze zdrówkiem. Męczy się biedactwo i Ty przy okazji. Oby badania wyszły dobrze.
A ja jutro idę do pediatry po recepty na mleko i przy okazji wspomnę doktórce, że niepokoją mnie Klaudii nózki, bo wydeje mi się, że ma trochę krzywe w kostach. A biorąc pod uwagę, że u mnie w rodzinie jest chłopczyk który też nie mógł jeśc nabiału i okazało się, że ma za mało wapnia w organiźmie czego konsekwencją są własnie problemy z nóżkami, to wolę orazu to wyjaśnić.
No i w poniedziałek idziemy wreszczie na testy. Tyle, że i tak potem do 14 musimy czekac na wizyte u alergologa.
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Twojej córci
umi - Przykro mi, że Kacperek ma problemy ze zdrówkiem. Męczy się biedactwo i Ty przy okazji. Oby badania wyszły dobrze.
A ja jutro idę do pediatry po recepty na mleko i przy okazji wspomnę doktórce, że niepokoją mnie Klaudii nózki, bo wydeje mi się, że ma trochę krzywe w kostach. A biorąc pod uwagę, że u mnie w rodzinie jest chłopczyk który też nie mógł jeśc nabiału i okazało się, że ma za mało wapnia w organiźmie czego konsekwencją są własnie problemy z nóżkami, to wolę orazu to wyjaśnić.
No i w poniedziałek idziemy wreszczie na testy. Tyle, że i tak potem do 14 musimy czekac na wizyte u alergologa.
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witajcie. Ja sie nie odzywam bo mamy małe problemy zdrowotne u Kacpra wykryto ze mocz sie cofa do nerki i konieczny bedzie pobyt w szpitalu na szczegółowe badania. Ogólnie to przez to byłam jakas ie do zycia ale stwierdziłam ze trzeba sie wziac w garsc bo to w koncu nie koniec swiata. widze ze mnustwo nowych mam przybyło wiec witam wszystie i nowe i stare:-)
Zdrowka dla malca :***** Boszee jakie to jest okropne gdy dziecii choruja
panistepelek
nyana - Nie, moja córcia pije bebilon pepti.
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dobranoc mamki )
umi2
panistepelek Ja tez miała to mleczko raz przepisane jak Kacper miał biegunkę bo sie okazało ze nie tolerowała bebilona comfort teraz pije zwykłe bebilon. A ile ci tego mleka na miesiąc idzie?
Nyana Porób porób bo się będę po 10 razy pytac teraz cos z moja pamięcią nie tak
sylcia007 No niestety ale co zrobić, trzeba jakoś przeżyć:-)
Nyana Porób porób bo się będę po 10 razy pytac teraz cos z moja pamięcią nie tak
sylcia007 No niestety ale co zrobić, trzeba jakoś przeżyć:-)
reklama
madzia1225
Wdrożona(y)
hej dziewczyny mam do sprzedania wózek spacerowy mało używany z bogatym wyposażeniem Spacerówka Espiro Active (749072245) - Aukcje internetowe Allegro cena jest do uzgodnienia jezeli by komuś zależało. Pozdrawiam kontakt madziaenka@vp.pl