reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 mam nadzieję, że z Kacperkiem wszystko będzie dobrze :tak:

paula3 ale śliczne imię :-):-D moja córcia też jest Zuzia ;-)

Mój dzieciaczek ostatnio zaczyna marudzić na spacerach.. 2 godzinki pochodzimy i później zaczyna się krzyk, jak wezmę ją na ręce to jest ok, jak włożę znowu do wózka to znów krzyk :eek: nie wiem o co chodzi, ale mam nadzieję, że to minie, bo nie wyobrażam sobie tak spacerów :-p
Tak w ogóle to moja córcia jakiś czas temu mleczko jadła co 2 godziny, czasami nawet co 1,5 :-p a teraz je tylko 5 posiłków dziennie :tak: odkąd wprowadziłam inne posiłki jakoś bardziej się najada ;-)
Ehh jutro znowu do szkoły, muszę złożyć deklarację maturalną, w sumie to już ostatnie dni na oddanie..
Mało piszecie dziewczyny ostatnio :-p kiedyś to nadążyć za Wami nie mogłam... i gdzie podziewa się reszta mamusiek??

reklama
Witam, dawno nie pisałam.
U mnie i Alanka wszystko wporzadku. :tak:
Aluś robi postepy, umie wlozyc sobie nozke do buzki, jak Go poloze na podusie to umie delikatnie sie odchylic, mam nadzieje ze szybko bedzie siedzial. ;-)

Sprobuje byc na bierzaco :tak:

umi - Powiem Ci szczerze, że nawet nie wiem ile tego mleczka nam idzie. Tak mniej więcej 2 puszki na miesiąc.

anetka - Możę poprostu te spacerki sa dla niej za gługie. Dziecko jest coraz bardziej ciekawe świata i mozliwe, że poprostu zaczyna mu się nudzic.

dorom - Gratuluję postepów.

ale mam znajome i wiem jak to jest jak musiały zrezygnować z marzeń nie pokończyły szkoły i otoczenie się patrzyło na nie jak na jakieś chore a w szpitalach nie lepiej wiecie ja mam 28lat ale w 9mc ważyłam tylko 45kg i taka moja uroda też nie dowierzali że wyglądam na 28lat a jednak nie mam 16

Gratuluje inteligencji, ktora zaprezentowalas swoim postem. Pozatym, czy tekst o wygladzie jest tu na temat? Niewiem, czy Ty sie chwalicz czy zalisz ale w kazdym razie nic z tego nie wynika...

Mozna nie miec dziecka i tez rownie dobrze nie ukonczyc szkoly. A to, ze ktos zajdzie w ciaze i nie skonczy szkoly, najlepiej jest zwalic na dziecko - jakis argument jest, jednak w rzeczywistosci mozna skonczyc szkole i to bez wiekszych problemow. Najlatwiej jest szukac wymowek!

Anyway... twierdzisz, ze w wieku 16lat jest sie dzieckiem... pragne Cie poinformowac, ze kazdy czlowiek jest inny, a ponadto sytuacja w jakiej jest postawiona dziewczyna w wieku 16lat zachodzac w ciaze/majaca dziecko, zmienia ja calkowicie, dlatego tez nie mozna porownac typowej 16latki do 16latki ktora jest matka...

Ehh-o mnie już zapomnieliście-a troszkę już czasu tu goszczę.

Znów nie było mnie tydzień-bo u teściów byliśmy-tam załatwiamy chrzciny(parafia mojego S)
Zamieszania dużo było,ale juz można ochłonąć. Jutro rano przyjeżdża moja mama-strasznie się cieszę,bo nie widziała jeszcze wnuka.

dorom-gratuluje postępów. Adaś od jakiegoś czasu potrafi sam wziąść zabawkę i wkłada ją do ust. Wszystko "gryzie". Zaczęło mu się ząbkowanie-raz jest w porządku, a raz 3 dni prawie cały czas płacze, nie ma apetytu, i robi kupkę za kupką. Mam juz dość-i wolałabym by ząbek juz był. A pewnie jeszcze go troszkę pomęczy.

paula3 sliczne imie:-)
anteka551 no ostatnia ja zlozylam wczoraj swoja:-p
dorom no prawie ma Alanek to sie zaczyna juz okres wiekszego kumanai:-)

No my h na placu siedzielismy i teraz Miki odsypia, a ja sie ostatnio strasznie sie czuje nie jestem chora ani ni nic ale chodze zmeczona boli mnie glowa i tak jakos apetytu mi brak.:shocked2:

hello babki dzis mialam z kumpelami maraton ... boszeee nogii mi odpadaja !
Gratulacje dla maluszkow za wspaniale postepy :))
A ja teraz sobie odpoczywam pipka sie bawii Zupke zur ugotowalam :))

milego wieczorku mamy :))

reklama
Dzieki Dziewczyny. ;-)

lenka87 - Ja mialam to szczescie ze zabek wyszedl doslownie w kilka dni, i to odraz dwa, bez problemow i szybko. Oby i u Ciebie wreszczie sie przebil. :tak:

Lece na film, ogladamy z Bartkiem "Adrenaline". ;-)

Do góry