reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka pisalam tu juz kiedys, jeszcze jak bylam w ciazy, ale nigdy nie bylo czasu by zajrzec, tak duzo tutaj roznych watkow:-) przedstawialam sie, ale przypomne sie jeszcze raz: mam na imie Ada i mam 20 lat, teraz moj synus ma prawie 5 miesiecy, urodzil sie 24 kwietnia:happy:od 14 lutego jestem mezatka i mieszkamy z mezem razem w UK. moj synek Konradek jest juz taki duzy wazy 7760:-) normalnie rece zaczynaja bolec:-D jak dowiedzialam sie o ciazy to z jednej strony bylam zalamana(glownie z powodu rodzicow, bardzo balam sie powiedziec) a z drugiej cieszylam sie bo po czesci czulam sie gotowa by miec dzidzie:-)a teraz nie moge sie doczekac kiedy moj maly powie do mnie "mama":happy:
sephora ja tez mam starszego brata i mama nie byla zadowolona gdy uslyszala ze bedzie babcia:-p

reklama
kamusia mija mala ma to samo a zabkow ani widu ani slychu :)) Mojej znajomej syn mial w wieku 3 miesiecy pierwszy zabek A moja siostrzenica jak miala ponad roczek :)) I nie zawsze pierwsze wychodza zabki na dole :))

Dobrej nocyy kochaneczki :)))))

kamusia185 mojego Krzyśka mama urodziła się z zębem ;D Moje kuzynki córka ślini się odkąd miała 2 miesiące i gryzła wszystko teraz ma 5 i nadal nie ma ząbków. :tak: macaj jej dzisiąsełka co jakiś czas i jak poczujesz pagórki to możliwe że to ząbek . ;)

Kamusia Dziecko od ok 1,5-2 miesiaca zaczyna sie slinic. Zabki wychodzą dopiero po kilka tygodniach lub miesiacach.

Nie masz co sie martwic. Sprawdzaj jej buzie codziennie i zakup sobie w aptece żel na bolące dziąsła i taką "szczoteczke" do masowania dziasełek. Dodatkowo proponuje wczesniej kupic czopki przeciw bólowo-przeciw gorączkowe.

Z maluszkami nigdy nie wiadomo kiedy zacznie się ząbkowanie a lepiej byc przygotowanym na wszystko.

Powodzenia

hejo mamy :))
diora zgodze sie zawsze miec lepiej wszystko przygotowane :) Ja tez mam juz wszystko syrop na goraczke czopki specjalny smoczek do gryzienia na zimno i gryzaki zwykle i do mrozenia no i mam zel bobo-dent :))

A u nas pogoda mroczna ;/ wiec spacerek odpada jedynie wyjscie na ogrodek :) Dzis juz nie mam co sprzatac wiec zupke pomidorowa tylko zrobie wieczorkiem pojde na fintess a tak to mam luuuzy :))

Milego dnia mamki:)

czesc dziewczyny:-) jestem pelna podziwu dla tych z was ktore sa mlodziutkie i sie nie poddaja :tak:tak trzymajcie:-) posluchajcie mojej historii:tak:ja w pazdzierniku skoncze 28lat,od prawie 6 lat mieszkam w irlandii,jestem samodzielna i nawet pomagam rodzinie w polsce.z moim narzeczonym jestesmy juz prawie4 lata:-) w ubieglym roku sie zareczylismy,a 2.5 roku staralismy sie o dziecko:)chcielismy najpierw zostac rodzicami pozniej sie pobrac.bylam zalamana kiedy kolejne testy byly negatywne,leczylam sie i tez nic:no::no::no:az w koncu postanowilam ze przestaje brac tabletki i zobaczymy moze adopcja bedzie wyjsciem:tak:
i po 2 miesiacach BUUUUM!!! zaszlam w ciaze!!!nie moglismy uwierzyc;-) hehe nawet3 testy zrobilam zeby byc pewna:tak::tak::tak: a dzisiaj 27 tydzien ,hurrrra,czekamy na nasze malenstwo z niecierpliwoscia.ale....moja mama jak sie dowiedziala to sie zalamala,bo nie ma slubu,bo uwaza ze moj narzeczony to duzy chlopiec i nie jest dobrym kandydatem na ojca,buehehehe,nawet nie udawala ze sie cieszy,mimo to ze to nie byla WPADKA:-)tylko swiadomy nasz wybor:tak:ale coz ,jej sprawa ,mam nadzieje ze jej sie odmieni,jak nie jej strata ,jestesmy dorosli ,nie musimy nikogo prosic o pomoc,i nie musimy prosic o akceptacje:tak:moj ojciec nie zyje,ale jeszcze jak byl z nami to caly czas sie dopytywal kiedy mu wnuka przywioze:))nie pytal o slub tylko o to male nowe zycie:))wiem ze dzisiaj patrzy z gory i zaciera rece z radosci bo bedzie mial nowa istotke nad ktora bedzie czuwal:)))))
TAK WIEC WIDZICIE:-) NIGDY NIE WIADOMO JAK ZAREAGUJA BLISCY:tak:NIEZALEZNIE OD WIEKU MATKI I OD TEGO CZY JEST SAMODZIELNA CZY NIE:tak:HEHE:-)MNIE BAWI CALA TA SYTUACJA,BO JA W KONCU ZOSTANE MAMUSIA A TO CZY KTOS TO AKCEPTUJE CZY NIE....MAM W NOSIE:tak::tak::tak: TRZYMAJCIE SIE WSZYSTKIE CIEPLO:tak:TRZEBA WIERZYC ZE BEDZIE DOBRZE A NA PEWNO TAK BEDZIE!!!!!!POZDRAWIAM:-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witajcie! A więc tak. Mam pierwszą pracę :) Co prawda to tylko umowa zlecenie, ale zawsze :)
Jestem przedstawicielką w Providencie. Zobaczymy jak będzie. Ale z kim bym nie rozmawiała, każdy chwali sobie tą pracę. Tzn. jeśli nie traktuje jej jako jedynego źródła utrzymania, wiadomo. Wczoraj byłam na szkoleniu, dostałam służbowy telefon, alarm, itp. i niedługo zaczynam.
Od dziś postaram się Was śledzić i pisać częściej. Buziaki!

Hejo babki :)

Karolina ja tez znam kilka osob ktore sobie chwala prace :)) Tylko casem dziwnych klientow maja :( Ale gratulacje w sprawie pracy :))

A u mnie dzis slonko wychodzi, ogarne domek obiad juz mam i zmykam na kawke po-plotkowac sobie z babkami :))

Milego dnia kochane :))

reklama
Witam wszystkie Mamusie :) , Ciesze się że tutaj trafiłam i będę mogła się podzielić z wami radością związaną z Ciążą :) Mam 17 lat ( niedługo skoncze 18) Jestem w 3 tyg ciąży Nie mogę się doczekać ! Mam nadzieje że te 9 mies. to będzie najpękniejszy okres w życiu :) Pozdrawiam ;*;*;*

Do góry