reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witaj Pestkaa , gratuluję fasolki! Opowiedz coś o sobie, o chłopaku, itp. Na pewno wszystko będzie dobrze, u mnie okres ciąży był najlepszym jaki sobie mogłam wyobrazić!

reklama
Karolina00 gratuluję pracy i powodzenia, żeby Ci się podobało :tak:

Pestkaa witaj :-) gratuluję fasoleczki. A czas ciąży na pewno będzie najszczęśliwszy ;-) pisz jak najczęściej :tak::tak:

sylcia007 u mnie też dzisiaj słonko, my już po spacerku, może jeszcze wieczorkiem się wybierzemy :tak:

Maagda_ mojej kuzynki synek urodził się z 2 ząbkami, ale musiał mieć je wyrwane, bo się ruszały i teraz ma 3 lata i taki szczerbolek mały z niego, musi czekać aż stałe zaczną rosnąć :-) a to dolne jedynki, więc słodko wygląda :-D

Ale mnie tu dawno nie było, ale widzę, że za bardzo nie mam czego nadrabiać, bo prawie w ogóle nie piszecie dziewczyny, co z Wami? ;-) Pewnie korzystacie z końcówki lata, puki w miarę ciepło jeszcze jest ;-)
Ja z Zuzką siedzę sama w domu, bo Przemek pracuje od rana do wieczora, ok. 7 wychodzi a wraca około 20.. no ale jakoś sobie radzę :-p
Od 12 września uczę się w zaocznym LO. Więc i jutro czekają mnie kolejne wykłady. 8 lekcji, jakoś wytrzymam :-p

Nooo... Kasia_limerick gratuluje wyczekiwanej istotki :tak: Jeszcze troche zobaczysz jak Ci predko zleci do rozwiazania.. u mnie to lada moment... a jak pomysle, ze kiedy ja bede w Twoim wieku, moje dziecko bedzie mialo 12 lat... hohoho :-p

Anetka, ja też od 12 wrzesnia poszlam do zaocznego liceum (do Cosinusa) ale zajęcia mam na następny weekend, jutro leniu****e :-D
No, a od nastepnego tygodnia zaczynam prace. Jak sie okazuje, bede miala ok.60 klientow! Zobaczymy, jestem dobrej mysli. Misiu juz spi. Dobrze, ze jutro wolne, w koncu odpoczne, bo ostatnie dwa tygodnie ciagle cos sie dzialo. Milej nocy Dziewczynki! :-*

Hej :)) Ja szkole raczej bede konczyc w Irlandii oplaca mi sie to o wiele bardziej niz w Polsce a i zrobie dodatekowe kursy czy jakies sesje ... :)) Ale wam dziewczyny szczescia w szkole i w pracy zycze :))
Pestka hello mamusko :)) Ja do prawie 5 miesiaca czulam sie fatalnie ale pozniej rewelacja :))
Anetka ahh ja w wiekszosci siedze sama z Nadina w domu ... Damian jak rano wychodzi to wieczorem tez wraca ;/

czesc dziewczyny:-) jestem pelna podziwu dla tych z was ktore sa mlodziutkie i sie nie poddaja :tak:tak trzymajcie:-) posluchajcie mojej historii:tak:ja w pazdzierniku skoncze 28lat,od prawie 6 lat mieszkam w irlandii,jestem samodzielna i nawet pomagam rodzinie w polsce.z moim narzeczonym jestesmy juz prawie4 lata:-) w ubieglym roku sie zareczylismy,a 2.5 roku staralismy sie o dziecko:)chcielismy najpierw zostac rodzicami pozniej sie pobrac.bylam zalamana kiedy kolejne testy byly negatywne,leczylam sie i tez nic:no::no::no:az w koncu postanowilam ze przestaje brac tabletki i zobaczymy moze adopcja bedzie wyjsciem:tak:
i po 2 miesiacach BUUUUM!!! zaszlam w ciaze!!!nie moglismy uwierzyc;-) hehe nawet3 testy zrobilam zeby byc pewna:tak::tak::tak: a dzisiaj 27 tydzien ,hurrrra,czekamy na nasze malenstwo z niecierpliwoscia.ale....moja mama jak sie dowiedziala to sie zalamala,bo nie ma slubu,bo uwaza ze moj narzeczony to duzy chlopiec i nie jest dobrym kandydatem na ojca,buehehehe,nawet nie udawala ze sie cieszy,mimo to ze to nie byla WPADKA:-)tylko swiadomy nasz wybor:tak:ale coz ,jej sprawa ,mam nadzieje ze jej sie odmieni,jak nie jej strata ,jestesmy dorosli ,nie musimy nikogo prosic o pomoc,i nie musimy prosic o akceptacje:tak:moj ojciec nie zyje,ale jeszcze jak byl z nami to caly czas sie dopytywal kiedy mu wnuka przywioze:))nie pytal o slub tylko o to male nowe zycie:))wiem ze dzisiaj patrzy z gory i zaciera rece z radosci bo bedzie mial nowa istotke nad ktora bedzie czuwal:)))))
TAK WIEC WIDZICIE:-) NIGDY NIE WIADOMO JAK ZAREAGUJA BLISCY:tak:NIEZALEZNIE OD WIEKU MATKI I OD TEGO CZY JEST SAMODZIELNA CZY NIE:tak:HEHE:-)MNIE BAWI CALA TA SYTUACJA,BO JA W KONCU ZOSTANE MAMUSIA A TO CZY KTOS TO AKCEPTUJE CZY NIE....MAM W NOSIE:tak::tak::tak: TRZYMAJCIE SIE WSZYSTKIE CIEPLO:tak:TRZEBA WIERZYC ZE BEDZIE DOBRZE A NA PEWNO TAK BEDZIE!!!!!!POZDRAWIAM:-):-):-):-):-):-)

No Kochaniutka to Wy tak jak my, najpierw dzidzia potem ślub, jestem w 17 tygodniu a ślub za 3 tygodnie, jak na razie cywilny, Kościelny w przyszłym roku:-DTeraz jednak dużo ludzi nie bierze tak do siebie tego, że dziecko MUSI być PO ślubie, dla coraz większej ilości osób papierek taki nie robi znaczenia czy jest się małżeństwem czy nie.Ja jednak byłam wychowywana tylko przez mamę, tata w dupie nas miał jednym słowem i wiem, co to znaczyć być nie ślubnym dzieckiem. Dlatego nie chcę, aby mój skarb miał tak samo zjeb*ne dzieciństwo jak ja. Pozdrawiam;-)

hej mamuśki mam do Was takie małe pytanko... ile może trwać drugi okres po porodzie?? pierwszy już miałam a teraz drugi dostałam na początku miesiąca i cały czas ze mnie leci nie dużo ale codziennie po troche...dodam że biore tabletki antykoncepcyjne yasmine czy może to być wina tabletek?? a moze któraś z Was tak miała?? Niewiem własnie czy iść do lekarza czy może to normalne wiec wolę pierw się Was zapytać... Pozdrawiam

hej mamuśki mam do Was takie małe pytanko... ile może trwać drugi okres po porodzie?? pierwszy już miałam a teraz drugi dostałam na początku miesiąca i cały czas ze mnie leci nie dużo ale codziennie po troche...dodam że biore tabletki antykoncepcyjne yasmine czy może to być wina tabletek?? a moze któraś z Was tak miała?? Niewiem własnie czy iść do lekarza czy może to normalne wiec wolę pierw się Was zapytać... Pozdrawiam

Hej ja zadnych tabletek nie biore i nie bralam ... Mala karmilam piersia przez miesiac bo dalej nie moglam bo mala ma alergie pokarmowa ... A wiec okres dostalam szybko pozniej nastepny za dwa tygodnie i wszystkie trwaja po 7 dni jak zwykle i sa bardziej bolesne niz przed ciaza ... Pozniej nastepny dostalam za 37 dni a ten ktory teraz mialam dostalam po 41 dniach ... Zanim sie to ureguluje to minie troszke kochana :) Ja kiedys okres mialam co 28 dni po 7 dni i jako taki byl a teraz to mam masakre ;/;/;/ Mokro mokro i mokro ;/

A tak w ogole to hello babki :) U mnie deszczowo A wiec zabierams ie za konkretne sprzatanie :)) Mala spii a wiec zmykam zabierac sie za robote i za obiad :))

reklama
GUCHA90 my tez planujemy cywilny przed narodzinami dzieciatka,ale nie mieszkam w polsce i troche bardziej jest to wszystko tu skomplikowane,ale mysle ze zdazymy:tak:koscielny tez mamy nadzieje ze bedzie w przyszlym roku,ale szczerze to nie jest dla mnie to tak bardzo wazne:tak:wazne ze sie kochamy i chcemy byc razem:tak::tak::tak:

Do góry