reklama
panistepelek
Fanka BB :)
kolia - Gratuluję kolejnego ząbka.
Karolina - Widzę, że całkiem poważne plany u ciebie... oby się spełniły. A co do rozmowy kwalfikacyjnej oczywiście trzymam kciuki.
lenka - Dobrze, że z zdrówkiem już lepiej i że synek się nie zaraził.
Karolina - Widzę, że całkiem poważne plany u ciebie... oby się spełniły. A co do rozmowy kwalfikacyjnej oczywiście trzymam kciuki.
lenka - Dobrze, że z zdrówkiem już lepiej i że synek się nie zaraził.
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
aska nie masz sie co przejmowac ) Witaj w gronie mlodych mam )
lenka zycze zdrowka )
lenka zycze zdrowka )
olakalisz
Cześc dziewczyny , my też jesteśmy chore - jakieś przeziębienie nas dopadło...
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Kochane moje dzien jak zwykle szybko minal Raz dwa obiadek 3 prania poszly w ruch prasowanko szybkie osprzatanie domku ) Byl spacerek Z malenka pozniej fitness ) A teraz Nadinka mi juz usnela wiec mam czas dla siebie troszke aby poczytac a pozniej sie calkiem zajac )
Dobranoc mamki juz zycze )
Dobranoc mamki juz zycze )
Dziś Adaś zaskoczył mnie totalnie. Wziełam go na ręce i niosłam do łazienki aby go wykapać-a ten zacząl chichotać Zawsze sporo się śmiał-ale dziś był niesamowity. Z 10 minut śmiał się w głos-a my z niego. Głośny śmiech jak z reklamy nie wiem jakiej firmy mówią tam"czy wyglądam aby mój brzuszek był niezadowolony?"Nie wiedziałam,ze takie maluchy mogą się tak śmiać
panistepelek
lenka - To musiało byc urocze jak tak się śmiał
sylcia
- Widzę, żę chyba nie lubisz się nudzic, bo dzień miałaś pełen zajęć.
sylcia
- Widzę, żę chyba nie lubisz się nudzic, bo dzień miałaś pełen zajęć.
kamusia185
czerwcowa mamusia :)
hej mamuśki ja tylko na chwilke sie przywitać póki Nadia śpi.... Dziśmiałam przechlapaną noc Moja malutka nadal ma problemy z wypróżnianiem przez3 dni nie robiła kupki i strasznie sie meczyła... muszę jej dawacczopki bo sama sie nie załatwi...a najgorsze jest to ze robi bardzo ladną luźną kupke ale sama nie chce zrobić...wydaje mi się że się boi bo jak była malutka to miała straszne zaparcia i okropnie sie męczyła przy robieniu kupki krzyczała jakbyśmy ją ze skóry obdzierali:-( i teraz może boi się że ją to bedzie boleć :-( chciałabym bardzo aby sama sie zalatwiała ale ona nie chce... ide zaraz do lekarza abyprzepisał mi mleko dla Nadii.Życzę udanego dnia ;-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejo babki Pogoda dzis troszke gorsza no ale coz nie zawsze moze byc rewelacyjnie
A my dzis na pepkowe sie wybieramy ) Hihihi Tylko szybko obiadek i szykowanko na wyjscie )
PATRICK SWAYZE UMARL !!!!!!! Kurcze jak go widzialam w Dirty Dancing od razu sie zakochalam A tu po ciezkiej walce umarl
U mnie dzien zawsze pelen zajec jest Mieszkam zza granica MOj Damiano caly dzien w pracy a mamy domek to jest troche do roboty ... Wiec zawsze wszystko raz dwa sprzatam myje prasuje gotuje zakupki ) Przyzwyczailam sie i daje sobie rade )
A my dzis na pepkowe sie wybieramy ) Hihihi Tylko szybko obiadek i szykowanko na wyjscie )
PATRICK SWAYZE UMARL !!!!!!! Kurcze jak go widzialam w Dirty Dancing od razu sie zakochalam A tu po ciezkiej walce umarl
U mnie dzien zawsze pelen zajec jest Mieszkam zza granica MOj Damiano caly dzien w pracy a mamy domek to jest troche do roboty ... Wiec zawsze wszystko raz dwa sprzatam myje prasuje gotuje zakupki ) Przyzwyczailam sie i daje sobie rade )
reklama
kamusia185ojeej Ale gorączki przy tym nie ma? Tylko te zaparcia? A lekarz co powiedział czym to jest spowodowane? A po tych czopkach jest lepiej? Biedactwo no! Jeej...
A u mnie pogoda do godziny 10 była słoneczna i bezchmurna tylko teraz jakoś sie chmurzy byle nie padało. A teraz sobie frytki robie bo tak mnie chętka wzięła masakra...
A u mnie pogoda do godziny 10 była słoneczna i bezchmurna tylko teraz jakoś sie chmurzy byle nie padało. A teraz sobie frytki robie bo tak mnie chętka wzięła masakra...