reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kamusia - Biedactwo małe, oby szybko znikły te zaparcia. Może faktycznie spowodowane jest to psychiką.

sylcia - Na co On był chory tak w ogóle??

reklama
Hej mamki Pepkowe udane :)) Duzo bab i dzieciaczkow Malenka dostala mnostwo prezentow :)) A wygladala jak ksiezniczka :)) A moja malenka ma jutro 5 miesiecy kochana tak rosnie szybko Kurcze zaniedlugo zostawii mame i wyjedzie gdzies tak jak ona to zrobila :(

Panistepelek z tego co pamietam to mial chyba raka :((((((

Panistempelek kochana my sie tak spotykamy co tydzien z dziewczynami z BB :)) Robimy sobie takie babskie spotkanka :)) Ale wlasnie kilka razy bylo pepkowe bo dziewczyny nie dawno urodzily malenstwa swoje :))
Spotkania sa superr Jak sie mieszka zza granica to nie ma sie za duzo znajomkow A tak sie poznalysmy sie wlasnie przez to forum i jest superr :))

Maagda - Przyznam szczerze, że pierwsze słyszę. Widocznie za mało interesuje się, żeciem gwiazd.

sylcia - Zazdroszczę tych spotkan. Ja mieszkam w Polsce ale tez mam mało znajomuch i nie tylko czasem gadam z koleżankami jak jakąś przypadkiem spotkam.

Witam! ostatnio slabo sie udzielam bo nie mam czasua jak juz mam to jestem padnieta i mysle o lozku tylko nawet nie jestem jakos przemeczona tylkojako ze jestem osoba ktorej wyniki morfologi nigdy nie sa oszalamiajace i co jakis czas zdarza mi sie wpadac w dolek z energia:-p Mikolaj spij ladnie a z P sie poklucilam ale lekko wiec sie nie przejmuje. A ta pozatym jakos leci Miki jutro konczy 10 miesiecy rosnie tak szybko:-)

sylcia no to fajnie macie te spotkanie:-)

Noo dziewczyny fajne spotkanka Bardzo sie ciesze ze poznalam mamy z forum i nie tylko te mamy z ktorymi sie spotykam Ciesze sie ze mam kontkat z jakakolwiek osobka :))

Dobrej nocy zycze kochaneczki Muaaa :*****

reklama
hej :) słuchajcie mam do Was pytanko...czy to możliwe że dziecku ktore ma ma miesiące i 3 tygodnie mogą zacząć wybijać sie ząbki?? Nadia troche zaczela mi sie ślinić i cały czas pcha rączki do buzi.... niewiem czy to możliwe słyszałam ze od 4 miesiąca dopiero zaczynają rosnąć ząbki.... Pozdrawiam i życze milego wieczorku

Do góry