reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda Gratuluję i wszystkiego naj naj naj dla Lusi
sylcia007 Witaj napisz cos o sobie
Panistepelek No gratuluje nie było zabkow nie było az tu nagle wylęg ze sie tak wyraze a meczy sie Klaudia czy nie bardzo?
AguśZakochana Sliczne zdjecia ja jeszcze nie gratulowałam wiec zrobie to teraz wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia. Ps. Bombowo wygladaliscie
kolia mój to sie od wczoraj o 12 w nocy budzi na cos do picia a dzis na mleko i co godzine sie budzi i pojekuje eh... zwariuje z nim a rano jest tak wesoły ze uwierzyc nie moge ze w nocy tak daje popalic

reklama
Hejo kochane koleznaka prosila abymnapisala cos wiecej o sobie a wiec ...
Mam 20 lat tzn 26 wrzesnia bedzie 20 :) Moj chlopak Damian ma 30 :) Nasza corka Nadinka urodzila sie 16 kwietnia Wazyla 3490g i miala 49cm wzrostu :) Zaszlam w ciaze w wieku 19 lat i nie byla to zadna tzw wpadka Jak to brzydko brzmii ;/ Nie cierpie tych slow;/
Po wielu rozmowach powaznych doszlismy do wniosku ze brakuje nam jedynie dziecka do pelnego szczescia :) I tak jest jestesmy kochajaca sie rodzina Niczego do szczescia nama nie brakuje :) Mieszkamy w Irlandii w Limerick :)

Pozdrawiam nowe kolezanki :))

Maagda - Oczywiście wszystkiego dobrego dla Córci i gratuluję ząbka.

umi - całe szczęscie Klaudia w sumie dobrze zniosła te ząbki, tylko trochę marudzenia było no i kupki częste i rzadkie.
Co u Ciebie??

olakalisz
- My się nie napewno nie znamy ale witam po przerwie :)

Hej mam 20 lat i 1,5 rocznego synka. To że sie pojawił na swiecie to wcale nie "wpadka" (nie cierpie tego słowa), jest jak najbardziej planowanym dzieckiem..Chociaż nawet moi rodzice w to nie wierzą Macierzyństwo w młodym wieku to wcale nie taka prosta sprawa ale to tylko dzieki kochanym mamusiom, teściowym i wrednym sąsiadkom.Pewnie nie tylko ja odnoszę wrażenie że wszyscy wiedza wszystko lepiej a ja jestem zła matka.Zazwyczaj się nie przejmuje tym głupim gadaniem ale czasem są takie dni że mam dosyć tych "dobrych" rad.Nie wiem dlaczego wszyscy myślą ze jak się jest młodym nie ma się własnego domu samochodu skończonych studiów i dobrej pracy to nie można być dobrym rodzicem.Ja uważam siebie za dobra matkę kocham swojego synka najbardziej na świecie i robię wszytko żeby był szczęśliwy.
Przepraszam że już na samym początku taki referacik napisałam ale porostu taka jestem dzisiaj zła na głupich ludzi że nie mogłam się powstrzymać.

Ja mam 20 lat moja córka 3 , urodziłam mając skończone 17...ojciec córeczki był 5 lat ode mnie starszy , byliśmy razem 4 lata...obecnie jestem matką samo(tną)dzielną i dobrze mi z tym :-)

jak myślicie kiedy najlepiej powiedziec rodzicom o dzidzi? mam 19 lat jak urodze bede 3mies po 20 urodzinach ,rodzice nic nie podejrzewają jak im to najlepiej powiedziec? nie udajac przy tym ze to jakas tragedia dla nas , bo jestem przeszczesliwa i nie chciałabym zeby ich nastawienie bylo negatywne
przepraszam jesli nieskładnie napisałam , ale od tych mdłosci juz mi sie w głowie kreci

reklama
Do góry