reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no ja tak myslalam ze poczekam do 10 tyg wtedy mam nastepna wizyte u gina wiec jak bedzie wszystko w porzadku to wtedy myslalam ze im powiem.... tylko jak ? boje sie ze sie przerażą...:(

reklama
Ja dziś dowiedziałąm sie że jestem drugi raz w ciąży i od razu mamie napisałam sms:) Ja mam 19 lat no prawie bo jestem z grudnia.. Mama powiedziała że to nasze życie ale cieszy sie:) Bardziej boje sie reakcji teściów ale to nasze życie my decydujemy oni tylko moga sie dowiedzieć i cieszyc lub nie:) Gdy byłam w pierwszej ciąży tez nie byli zbytnio zadowoleni ale przeszło im po 2 tyg:)

Mamie pokazałam pierwsze zdjecie z usg a ona na to CO TO JEST? powiedziałam MOJE DZIECKO a ona IDZ DO POKOJU:) pozniej cos tam gadała z tata potem przyszła i mowi zeby R przyjechał bo musimy porozmawiac no i rozmawialismy co zamierzamy jak i co.. No i już było ok.. Potem tylko ciuszki na allegro przegladała:)

o rany jaki text "idz do pokoju" heh
e to nie było tak najgorzej...
to moze mnie nie wydziedzicza :p w końcu jak sie urodzi bede miec 20 lat

No ale ty już jestes pełnoletnia wiec nie powinno być źle:) A ja w pierwsza ciaże zaszłam na 3 miesiace przed 17 urodzinami:) Urodziłam jak brakowało mi poł roku do 18stki..

Widzę że tu sporo młodych mamuś.

Więc i ja się dopiszę. No więc mam 23 lata 3 letniego synka teraz jestem w kolejnej ciąży.

paulka90 jak zrobisz sobie USG to daj je rodzicom. Zabić cie nie zabiją ale swoje powiedzą. Głowa do góry. Rodzice zawsze muszą pogadac. taki ich urok :p A za kilka lat bedziesz sie z tego smiac.

Dawno tu nie zaglądałam a to z powodu braku dostępu do neta ale juz jestem z powrotem mój brzuszek juz troche widac dlatego miałam bardzo "miłą" rozmowę z dyrektorem i wychowawczynią pff

reklama
paula tez sadze pokaz foto z usg i powiedz wnusia lub wnusio bedzie :) Ja mialam niecale 19 lat jak zaszlam w ciaze ( chciana zadna wpadka ! ) Wyjechalam do chlopaka do Irlandii zostalam na jakis czas zaszlam w ciaze i tak tu jestem do dzis nie narzekam na nic Tylko na pogode ;/ Z mama niestety rozmawialam przez tel ... Bylo troche ciezko powiedziala to co mysli Plakala ale powiedziala ze sie cieszy :)
A ja wracalam w pazdzierniku do polski na kilka dni do rodziny i pozalatwiac sprawy ... Np z szkola ;/ zostal mi ostatni rok techniku informatycznego ... Znalazlam tu kilka innych szkol ktore moglabym skonczyc wiec o tym wlasnie mysle :)

Teraz moja mala ma prawie 5 miesiecy i jest wszystkim co mam wraz z Damianem :) ;*

Dobranoc kochaneczki :))

Do góry