reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A co ma do tego dyrektor? Jedynie tyle, że w razie słabych twoich ocen powinien by bardziej łaskawy i wyrozumiały, mi się zdaje, czy ten cały dyrektorek dołuje cię przez ciążę?! Śmieszne. Ja jestem w 3 klasie maturalnej ( w zeszłym roku powinnam ją skończyc :) ) i u nas w szkole nauczyciele bardzo dobrze traktują ciężarne, dają sporo czasu na " ogarnięcie" się po ciąży...

reklama
Hej mamy :) Dzis mi mala dlugo pospala bo az do 8 :)) Dzien wspaniale sie zaczyna od sloneczka w pokoju :)) Szybko salateczke zrobie i zmykam na co tygodniowa kawke z koleznkami :)) Ohh jak sie daleko mieszka to nie ma sie za duzo tych znajomosci Ale wlasnie z dziewczynami z forum BB spotykamy sie grupowo praktycznie co tydzien :))

Pozdrawiam mamy i zycze udanego dnia :))

Widzę sporo nowcyh mamusiek - Witam wszystkie.

olakalisz
- Mozna wiedziec czemu jesteś teraz sama?

Moi rodzice przyjeli wiadomość o dziecku lepiej niż ja sama, A dowiedzieli się tak trochę przez przypadek. Teście też w sumie nic złego nie mówili.

A u nas kolejny ząbek się przebił - dolna jedyneczka.
W takim tempie to za miesiąc będzie komplet :p

Ostatnia edycja:
Jestem sama bo mój ex narzeczony miał kochankę - butelkę wódki :-(

Niestety moje próby ratowania rodziny spełzy na niczym , nie dało się nic naprawic....ogólnie teraz już wiem , że ten związek skazany był na porażkę , mamy inne priorytety , wyznajemy inne zasady.ja jestem tym domatora - najważniejsze było dziecko , on wolał imprezy...ja chciałam stworzyc normalny dom , płacic rachunki wychowywac córkę - jego takie życie nudziło , chciał wolności i braku zobowiązań.

olakalisz - W takim razie przykro mi, że Wam nie wyszło.
Moj tata jest alkoholikiem mąz też trochę za dużo pije więc wiem jak to jest.
Po za tym w moim małżeństwie też się nie układa. Ale o tym tu nie chcę pisac.

AguśZakochana - Zdjecia śliczne, ciesze sie ze udał Wam sie ten najwspanialszy dzien. :tak:
Panistepelek - Ale fajnie musza wygladac tylko gorne zabki, ja bylam pewna ze pierwsze wychodza dolne. ;-)
Maagda - Gratulje zabka, my to w wieku 4 miesiecy wraz z Umi2 mielismy pierwszy. ;-)

Hej baby Spotkanko wyszlo jak zwykle superrrr :) Ale szlam tam i spowrotem pieszo i mam nogii tak obtarte a jakie odciski ! :( KoszmaR ! Nic ide wymoczyc nogii maske nalozyc i inne maseczki i zmykam spac :))

Dobranoc kochaneczki

reklama
czesc dziewczyny ;)wiem jak to jest.mam 19lat i w grudniu rodze ;))).z mama bylo ciezko.bo jestem najmlodsza.a ani brat ani siostra nie maja dzieci. wiec to juz wogole dla niej zamalaka ze najmlodsza, i ta w ktora zawsze pchano wszystko ich zawiodla. ale 4dni minely i mama sie pogodizla z tym. z tata?tacie to sie dramatycznie balam powiedziec.ale jakos po miesiacu mu powiedzialam na co ojciec : nic sie nie stalo. Co mnie szokuje do tej pory,. teraz jestem w 6miesieciu i wszystko sie uklada. jesli chodzi o samotna matke to wlasnie jak to jest?jestem ze swoim narzeczonym. ale slubu jak narazie hmm. nie jest to priorytet.najwazniejszy jest teraz oliwierek;). pozdrawiam Was;)

Do góry