reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A co ma do tego dyrektor? Jedynie tyle, że w razie słabych twoich ocen powinien by bardziej łaskawy i wyrozumiały, mi się zdaje, czy ten cały dyrektorek dołuje cię przez ciążę?! Śmieszne. Ja jestem w 3 klasie maturalnej ( w zeszłym roku powinnam ją skończyc :) ) i u nas w szkole nauczyciele bardzo dobrze traktują ciężarne, dają sporo czasu na " ogarnięcie" się po ciąży...

reklama
Hej mamy :) Dzis mi mala dlugo pospala bo az do 8 :)) Dzien wspaniale sie zaczyna od sloneczka w pokoju :)) Szybko salateczke zrobie i zmykam na co tygodniowa kawke z koleznkami :)) Ohh jak sie daleko mieszka to nie ma sie za duzo tych znajomosci Ale wlasnie z dziewczynami z forum BB spotykamy sie grupowo praktycznie co tydzien :))

Pozdrawiam mamy i zycze udanego dnia :))

Widzę sporo nowcyh mamusiek - Witam wszystkie.

olakalisz
- Mozna wiedziec czemu jesteś teraz sama?

Moi rodzice przyjeli wiadomość o dziecku lepiej niż ja sama, A dowiedzieli się tak trochę przez przypadek. Teście też w sumie nic złego nie mówili.

A u nas kolejny ząbek się przebił - dolna jedyneczka.
W takim tempie to za miesiąc będzie komplet :p

Ostatnia edycja:
Jestem sama bo mój ex narzeczony miał kochankę - butelkę wódki :-(

Niestety moje próby ratowania rodziny spełzy na niczym , nie dało się nic naprawic....ogólnie teraz już wiem , że ten związek skazany był na porażkę , mamy inne priorytety , wyznajemy inne zasady.ja jestem tym domatora - najważniejsze było dziecko , on wolał imprezy...ja chciałam stworzyc normalny dom , płacic rachunki wychowywac córkę - jego takie życie nudziło , chciał wolności i braku zobowiązań.

olakalisz - W takim razie przykro mi, że Wam nie wyszło.
Moj tata jest alkoholikiem mąz też trochę za dużo pije więc wiem jak to jest.
Po za tym w moim małżeństwie też się nie układa. Ale o tym tu nie chcę pisac.

AguśZakochana - Zdjecia śliczne, ciesze sie ze udał Wam sie ten najwspanialszy dzien. :tak:
Panistepelek - Ale fajnie musza wygladac tylko gorne zabki, ja bylam pewna ze pierwsze wychodza dolne. ;-)
Maagda - Gratulje zabka, my to w wieku 4 miesiecy wraz z Umi2 mielismy pierwszy. ;-)

Hej baby Spotkanko wyszlo jak zwykle superrrr :) Ale szlam tam i spowrotem pieszo i mam nogii tak obtarte a jakie odciski ! :( KoszmaR ! Nic ide wymoczyc nogii maske nalozyc i inne maseczki i zmykam spac :))

Dobranoc kochaneczki

reklama
czesc dziewczyny ;)wiem jak to jest.mam 19lat i w grudniu rodze ;))).z mama bylo ciezko.bo jestem najmlodsza.a ani brat ani siostra nie maja dzieci. wiec to juz wogole dla niej zamalaka ze najmlodsza, i ta w ktora zawsze pchano wszystko ich zawiodla. ale 4dni minely i mama sie pogodizla z tym. z tata?tacie to sie dramatycznie balam powiedziec.ale jakos po miesiacu mu powiedzialam na co ojciec : nic sie nie stalo. Co mnie szokuje do tej pory,. teraz jestem w 6miesieciu i wszystko sie uklada. jesli chodzi o samotna matke to wlasnie jak to jest?jestem ze swoim narzeczonym. ale slubu jak narazie hmm. nie jest to priorytet.najwazniejszy jest teraz oliwierek;). pozdrawiam Was;)

Do góry