reklama
majoszek
Mama Mayi
Hej!
Matosia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Gratuluje i zycze powodzenia
Agus Tobie tez gratuluje i Zycze wszystkiego dobrego!
Dziewczyny, w jakim wieku sa Wasze pociechy?
Matosia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Gratuluje i zycze powodzenia
Agus Tobie tez gratuluje i Zycze wszystkiego dobrego!
Dziewczyny, w jakim wieku sa Wasze pociechy?
Witam!Mam 19 lat, kochałam się z chłopakiem w 15 i 16 dniu cyklu, doszło do pełnych wytrysków wewnątrz, po 40 godzinach od pierwszego współżycia zażyłam Escapelle i zastanawiam się na ile mogło to zapobiec w takich okolicznościach,obecnie minęło 8 dni od domniemanej daty poczęcia a ja chodzę rozdrażniona,zmęczona,mam kaszel a po wypiciu kawy wymiotuję.. Co o tym myślicie..?
majoszek
Mama Mayi
Seagrams wydaje mi sie, ze takie objawy jak rozdraznienie, nudnosci to chyba skutki uboczne. Z tego co wiem, tabletka dziala do 72 godzin po niezabezpieczonym sexie, ale im szybciej ja wezmiesz, tym lepiej. Nie wiem co o tym myslec... trudno powiedziec. Rozmawialas ze swoim lekarzem?
Trzymam kciuki, pozdrawiam!
Trzymam kciuki, pozdrawiam!
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Hej dawno nie pisałam . mam propozycje pracy u mnie w domu zajmowałabym się dodatkowo prawie 5 mies dziewczynką i swoją Lusią . Nie pamiętam która ale któraś z was też opiekowała się 2 dzieciątkiem . Jak dałaś radę ;D ?
Hej. Ja mam 21 lat i w zeszłym roku urodziłam moją córeczkę Oliwkę. Nie była planowana ale za nic nie cofnełabym czasu bo ona jest najcudowniejsza na świecie i strasznie ją kocham
http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/e3a6555eec4386fbf5b93fe7fbabd985
http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/a93dbc0bb1db5fcb3615dfd3a7cf2277
Głosujcie. Pozdrawiam wszystkie mamusie
http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/e3a6555eec4386fbf5b93fe7fbabd985
http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/a93dbc0bb1db5fcb3615dfd3a7cf2277
Głosujcie. Pozdrawiam wszystkie mamusie
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Dzięki dziewczyny... :-)
A Jutro do fryzjera na próbną ;-) Ciekawe co mi zrobi na tej mojej głowie ;]
Witam nowe forumowiczki
A co do dzidzi to ostatnio strasznie ruchliwa jest ^^ Dziś byliśmy z rodzinką na malinach to cały czas czułam jak się przekręca...Dopiero potem się uspokoił..Ale mimo wszystko tatuś zdążył położyć ręke i poczuć kopniaka :-):-)Jednym słowem cud , miód i orzeszki ;]
A Jutro do fryzjera na próbną ;-) Ciekawe co mi zrobi na tej mojej głowie ;]
Witam nowe forumowiczki
A co do dzidzi to ostatnio strasznie ruchliwa jest ^^ Dziś byliśmy z rodzinką na malinach to cały czas czułam jak się przekręca...Dopiero potem się uspokoił..Ale mimo wszystko tatuś zdążył położyć ręke i poczuć kopniaka :-):-)Jednym słowem cud , miód i orzeszki ;]
reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
Ostatnio nawet nie mam czasu na pisanie. Przemek od rana do wieczora jest w pracy a ja cały dzień sama z Zuzką w domu, a ta ciągle chce być u mnie na rękach...
Załatwiłam sobie w końcu szkołę. Będę chodziła do szkoły w Pile, to jest 26 km ode mnie. 12 września zaczynam naukę w zaocznej szkole, w 3 klasie liceum :-)
seagrams jak już będziesz po wizycie to napisz nam co lekarz powiedział :-)
Maagda_ no to fajna praca chyba dałabyś sobie radę z dwójką takich brzdąców ;-)
kamileczka162 witam śliczną masz córeczkę
AguśZakochana oczywiście pokażesz nam próbną fryzurę? :-):-) fajnie, że to już niedługo Wasz ślub, zazdroszczę a dzidzia faktycznie szybko zaczyna wariować, ja Zuzke poczułam tak w 20 tygodniu dopiero.
Załatwiłam sobie w końcu szkołę. Będę chodziła do szkoły w Pile, to jest 26 km ode mnie. 12 września zaczynam naukę w zaocznej szkole, w 3 klasie liceum :-)
seagrams jak już będziesz po wizycie to napisz nam co lekarz powiedział :-)
Maagda_ no to fajna praca chyba dałabyś sobie radę z dwójką takich brzdąców ;-)
kamileczka162 witam śliczną masz córeczkę
AguśZakochana oczywiście pokażesz nam próbną fryzurę? :-):-) fajnie, że to już niedługo Wasz ślub, zazdroszczę a dzidzia faktycznie szybko zaczyna wariować, ja Zuzke poczułam tak w 20 tygodniu dopiero.