reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej!
Matosia wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Gratuluje i zycze powodzenia:)
Agus Tobie tez gratuluje i Zycze wszystkiego dobrego!
:-D :-D :-D

Dziewczyny, w jakim wieku sa Wasze pociechy?:)

Witam!Mam 19 lat, kochałam się z chłopakiem w 15 i 16 dniu cyklu, doszło do pełnych wytrysków wewnątrz, po 40 godzinach od pierwszego współżycia zażyłam Escapelle i zastanawiam się na ile mogło to zapobiec w takich okolicznościach,obecnie minęło 8 dni od domniemanej daty poczęcia a ja chodzę rozdrażniona,zmęczona,mam kaszel a po wypiciu kawy wymiotuję.. Co o tym myślicie..?

Seagrams wydaje mi sie, ze takie objawy jak rozdraznienie, nudnosci to chyba skutki uboczne. Z tego co wiem, tabletka dziala do 72 godzin po niezabezpieczonym sexie, ale im szybciej ja wezmiesz, tym lepiej. Nie wiem co o tym myslec... trudno powiedziec. Rozmawialas ze swoim lekarzem?
Trzymam kciuki, pozdrawiam!

Do lekarza wybieram się jutro, zobaczymy zobaczymy.. Na diagnozę itak chyba za wcześnie?W piątek wypada mi okres, najwyzej zrobię test i zobaczymy co dalej..

Hej :p dawno nie pisałam . ;) mam propozycje pracy u mnie w domu zajmowałabym się dodatkowo prawie 5 mies dziewczynką i swoją Lusią . ;) Nie pamiętam która ale któraś z was też opiekowała się 2 dzieciątkiem . :) Jak dałaś radę ;D ?

Dzięki dziewczyny... :-)

A Jutro do fryzjera na próbną ;);-) Ciekawe co mi zrobi na tej mojej głowie ;]:-D
Witam nowe forumowiczki :-p

A co do dzidzi to ostatnio strasznie ruchliwa jest ^^ Dziś byliśmy z rodzinką na malinach to cały czas czułam jak się przekręca...Dopiero potem się uspokoił..Ale mimo wszystko tatuś zdążył położyć ręke i poczuć kopniaka :-):-)Jednym słowem cud , miód i orzeszki ;]

Agus taka mala dzidzi a taka ruchliwa maly łobuz Ci rosnie:-D
Magda po maturze myslalam o tym ze by byc opiekunka a to tak w jednym wieku to jakbys blizniaczki miala w domu:-p

No ja zaraz lece na rozpoczecie

reklama
Ostatnio nawet nie mam czasu na pisanie. Przemek od rana do wieczora jest w pracy a ja cały dzień sama z Zuzką w domu, a ta ciągle chce być u mnie na rękach...
Załatwiłam sobie w końcu szkołę. Będę chodziła do szkoły w Pile, to jest 26 km ode mnie. 12 września zaczynam naukę w zaocznej szkole, w 3 klasie liceum :-)

seagrams jak już będziesz po wizycie to napisz nam co lekarz powiedział :tak::-)

Maagda_ no to fajna praca :tak: chyba dałabyś sobie radę z dwójką takich brzdąców ;-)

kamileczka162 witam:tak: śliczną masz córeczkę

AguśZakochana oczywiście pokażesz nam próbną fryzurę? :-):-) fajnie, że to już niedługo Wasz ślub, zazdroszczę :tak::tak: a dzidzia faktycznie szybko zaczyna wariować, ja Zuzke poczułam tak w 20 tygodniu dopiero.

Do góry