reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Magda Super wiadomosc:-) ile bys miała na godzine? i w ogóle fajny pomysł bedziesz z lusią a i ona bedzie miała towarzystwo:-)
AguśZakochana O to bardzo szybko przyszły maż ze sie tak wyraze poczuł dzidzie mój T. poczół ruchy małego gdzies w 25 tyg i to tylko dlatego ze przyłozył ucho:-p

Umi2 to dziecko mojej koleżanki więc dużo od niej nie wezmę . :)

A właśnie pytanie do dziewczyn które biorą tabletki antykoncepcyjne wybrałam już jedno opakowanie ostatnia tabletkę wybrałam w niedziele i nie pojawiło się u mnie jeszcze krwawienie. Na ulotce pisze że powinno pojawić się w 2 lub w 3 dniu jak było u was. ?

Ostatnia edycja:
AguśZakochana wygląda na to że w tym samym czasie bedziemy wychodziły za mąż :):):) zaraz ide z Nadką na szczepienie...eh...aż się boję :(:( u nas dziś super pogoda to bedę na spacerku o ile malutkiej nic nie bedzie po tej szczepionce.... Życzę udanego dnia :-D

Witajcie! Mam urwanie tyłka. W sobotę chrzest, w niedzielę urodziny Filipa, 12-ego urodziny R., 12-13 mam pierwszy zjazd w szkole. Naprawdę, na nic nie mam czasu. Przepraszam Buziaki!!

seagrams - Witaj. ogólnie nie wiem jak to jest z tymi tabletkami ale co do tych objawów to wiem sama po sobie, że jak raz bałam się, że zaszłam znowu w ciążę (jestem przewrażliwiona na tym punkcie) to zaraz wyczuwała u siebie wszystkie możliwe objawy ciąży (tzw. ciąża urojona) :p

anetka - A jaki profilm liceum wybrałaś??

umi - Co do ruchów dziecka to mój mąż miał takiego pecha, że niedość, że córcia w ogóle była małorychliwa to dodatkowo co przystawiał rękę czy ucho to Dzidzia przestawała akurat wtedy kopać :p

Nie zaglądałam tutaj przez ostatnie dni, bo jakieś pustlki były i nie chciało mi się poprostu pisać.

Ostatnia edycja:
Magda mi sie wlasnie takk pojawia ale u mnie jest tez napisane ze nie musi to byc ciaza ale trzeba to sprawdzic.
panistepelek jak tak malo ludzi pisze to nie ma co odpisywac:-p

Ja juz mam plan nawet calkiem calkiem, w czwartek dowiem sie wszystkich pozostale magioczne daty:-p no nic trzeba sie znowu wlaczyc w tryb szkolny.

palua3 a na kiedy masz termin? ja tam sie nie przejmowal chodzilam po calej szkole nawet w sklepiku w kolejce stac nie musialam, jak urodzisz to i tak wiekosc zapomni ze to akurat ty spokojnie:-)

Hej Dziewczyny!
Ale Wam fajnie z tym slubem:) zazdroszcze:p my sobie jeszcze poczekamy:(
Maagda ja nie wiem jak jest z tabletkami, bo mam implant, ale tak jak Kolia mowi... trzeba sprawdzic:)

W ogole ostatnio taka zabiegana jestem... Zalatwiam wszystkie sprawy, zeby spokojnie do Polski wyjechac, bo chyba sie jeszcze nie chwalilam, ze 16 lece:D Jestem taka szczesliwa:)) juz ponad rok w domku nie bylam:(
Moja Maya ma 11 miesiecy 3 tygodnie temu zaczela chodzic, a teraz juz wszedzie wejdzie! prawie biega:D haha
urwanie glowy:))
pozdrawiam!

reklama
Do góry