reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Magda Super wiadomosc:-) ile bys miała na godzine? i w ogóle fajny pomysł bedziesz z lusią a i ona bedzie miała towarzystwo:-)
AguśZakochana O to bardzo szybko przyszły maż ze sie tak wyraze poczuł dzidzie mój T. poczół ruchy małego gdzies w 25 tyg i to tylko dlatego ze przyłozył ucho:-p

Umi2 to dziecko mojej koleżanki więc dużo od niej nie wezmę . :)

A właśnie pytanie do dziewczyn które biorą tabletki antykoncepcyjne wybrałam już jedno opakowanie ostatnia tabletkę wybrałam w niedziele i nie pojawiło się u mnie jeszcze krwawienie. Na ulotce pisze że powinno pojawić się w 2 lub w 3 dniu jak było u was. ?

Ostatnia edycja:
AguśZakochana wygląda na to że w tym samym czasie bedziemy wychodziły za mąż :):):) zaraz ide z Nadką na szczepienie...eh...aż się boję :(:( u nas dziś super pogoda to bedę na spacerku o ile malutkiej nic nie bedzie po tej szczepionce.... Życzę udanego dnia :-D

Witajcie! Mam urwanie tyłka. W sobotę chrzest, w niedzielę urodziny Filipa, 12-ego urodziny R., 12-13 mam pierwszy zjazd w szkole. Naprawdę, na nic nie mam czasu. Przepraszam Buziaki!!

seagrams - Witaj. ogólnie nie wiem jak to jest z tymi tabletkami ale co do tych objawów to wiem sama po sobie, że jak raz bałam się, że zaszłam znowu w ciążę (jestem przewrażliwiona na tym punkcie) to zaraz wyczuwała u siebie wszystkie możliwe objawy ciąży (tzw. ciąża urojona) :p

anetka - A jaki profilm liceum wybrałaś??

umi - Co do ruchów dziecka to mój mąż miał takiego pecha, że niedość, że córcia w ogóle była małorychliwa to dodatkowo co przystawiał rękę czy ucho to Dzidzia przestawała akurat wtedy kopać :p

Nie zaglądałam tutaj przez ostatnie dni, bo jakieś pustlki były i nie chciało mi się poprostu pisać.

Ostatnia edycja:
Magda mi sie wlasnie takk pojawia ale u mnie jest tez napisane ze nie musi to byc ciaza ale trzeba to sprawdzic.
panistepelek jak tak malo ludzi pisze to nie ma co odpisywac:-p

Ja juz mam plan nawet calkiem calkiem, w czwartek dowiem sie wszystkich pozostale magioczne daty:-p no nic trzeba sie znowu wlaczyc w tryb szkolny.

palua3 a na kiedy masz termin? ja tam sie nie przejmowal chodzilam po calej szkole nawet w sklepiku w kolejce stac nie musialam, jak urodzisz to i tak wiekosc zapomni ze to akurat ty spokojnie:-)

Hej Dziewczyny!
Ale Wam fajnie z tym slubem:) zazdroszcze:p my sobie jeszcze poczekamy:(
Maagda ja nie wiem jak jest z tabletkami, bo mam implant, ale tak jak Kolia mowi... trzeba sprawdzic:)

W ogole ostatnio taka zabiegana jestem... Zalatwiam wszystkie sprawy, zeby spokojnie do Polski wyjechac, bo chyba sie jeszcze nie chwalilam, ze 16 lece:D Jestem taka szczesliwa:)) juz ponad rok w domku nie bylam:(
Moja Maya ma 11 miesiecy 3 tygodnie temu zaczela chodzic, a teraz juz wszedzie wejdzie! prawie biega:D haha
urwanie glowy:))
pozdrawiam!

reklama
Do góry