reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej babeczki :) wczoraj nie miałam czasu zaglądnąć...moja mała dała mi nieźle popalić.... przez cały dzień spała ok godziny co u niej jest nie podobne :( potrafiła mi przespać pół dnia.... niewiem co jej sie stało.. nigdy tak nie miała :( Pozdrawiam

reklama
Witam!
Adaś dzis nie śpi od 6. Kurcze przyzwyczaiłam się do spania do 8 z pobudkami na mleczko. No i dziś niewyspana jestem.Coż poradzić jak małemu chce się bawić.

czesc dziewczynki;)dopiero wstałam;)fajnie tak poleniuchowac i pospac dłużej;)
dziewczynki mam pytanie bo widze ze niektore z was to przeslubne...ja tez juz urzadzam slub i wesele tylk mam problem z naukami przedslubnymi;/tzn chodzi mi o to...bylam ostatnio z moim u ksiedza i powiedzial zebysmy poszli gdzies do miasta do kosciola popytac sie o nauki i pojechalismy...i tam ksiadz nam mowi ze nauki przedmalzenskie trwaja 10miesiecy a przedslubne to jest 5 spotkan i tyle!ale mamy niby wyjscie takie ze w dubiecku robi sie te nauki przedmałzenskie w jeden weekend a nie 10miesiecy!i pytam sie ksiedza mojego jak mam zrobic z tymi naukami przedslubnymi to kazal nam jechac do dubiecka na tamte i tu robic jeszcze te przedslubne;/ale rozmawialam tez z moja kolezanka i jej siostra miala slub miesiac temu i ona nie miala takich nauk tzn 10miesiecy!jej ksiadz nawet o takich nie mowil mieli pare spotkan i tyle tak samo jak moj kolega co mial w tamtym roku wesele;/i nie wiem co robic...czy jechac gdzies do innego ksiedza i kosciola popytac sie czy jechac do tego dubiecka;/????jak wy to mialyscie z tymi naukami;/i czy chodzilyscie do poradni jakiejs przedmalzenskiej?w ogole dla mnie te nauki to jest strata czasu bo jest duzo wiecej innych rzeczy do zalatwiania przed slubem!napiszcie jak to mialyscie przed slubem;))))cium

Kinga no to musiała pomylic Ciebie z kims innym ale nie moge dojsc z kim:-p
panistepelek a widziałam na nk tylko tam były połaczone w jedno o ile dobrze pamietam. to trzecie zdjecie podoba mi sie najbardziej jest poprostu genialne. Aż zazdroszcze wypoczynku:-)
megi_emi18 nauki przedmałzenskie wam wystarcza nic wiecej nie trzeba to przedslubne cos jest nie potrzebne ale oczywiscie moze byc w sumie nie wiedziałam ze cos takiego istnije. Co do dubiecka to moze i faktycznie cos tam takiego jest bo w koncu tam jest osrodek rekolekcyjny nalezacy do diecezji przemyskiej tak wiec musisz popytac bo moze to jest 2 dniowy wyjazd ale na zasadzie rekolekcji czesto cos takiego tam organizuja ale nie wiem czy akurat kurs przedmałzenski czy jak sie to tam nazywa

Ostatnia edycja:
mamaola- tak czytałam,ale mam nadzieję,że tak nie będzie... Ten Vigantol podaję też na konkretną dolegliwość,że tak to napiszę.... Ludwiś miał odkształconą główkę tzn dalej ma trochę i stąd mam go podawać.... Wcześniej bezpieczniejsza była ta Vita D... Jednak mam nadzięję,że go nie uczuli.... Mały był uczulony na moje mleczko....:tak:

lenka- Mój młody teraz też od 6,7 buszuje i spać nie chce:-p Ale ja i tak zawsze wstawałam wcześniej i mi to na rękę nawet:-p

Dziewczyny co się dzieje z Laylą, Adileą???:confused:

Pola-tak myslalam ze Vigantol dostałas z konkretnej przyczyny;-)tak wiec trzymam kciuki zeby wszstko bylo ok...

Moj mlody to i o 5 rano potrafi wstac....b.rzdko spi np.do 8....juz nie pamietam kiedy ostatnio tak spal.....dzis pobódka o 6 i to jest norma

kolia - Na co tak właściwie byłaś szczepiona?

umi - Aaaa... zapomniałam, że to przecież mam Cię na Naszej Klasie :p

pola - Nie mam pojęcia co dzieję się z dziewczynami.

reklama
Mam prosbe jesli bedziecie miały checi i czas to wejdzcie na te stronke nie musicie nic robic tylko wpisac adres w przegladarke. To jest konkurs a do wygrania w nim sa TV i tego typu rzeczy za bardzo w wygrana nie wierze ale spóbowac warto:-p head & shoulders - na chłodno

Do góry