reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Oj pustki , pustki na MM :sorry: ale wydaje mi sie jak tylko przyjdzie jesien i zima bedzie wiekszy ruch :tak:
Ala juz zjadla kolacje i oglada bajki !! dzis sie wybiegala po polu to mam nadzieje ze dzis nie bedzie problemu z zasnieciem :-)

Magda to zrob sobie nowa stronke :tak:;-)

Aguś jak przygotowania? Ja już na ostatniej prostej jestem ;) więc u mnie mega sajgon i straszny chaos! Mam nadziję, że u Ciebie nieco lepiej ;)

chyba tez zaloze ta stronek mama czy tata bo mi wszyscy wmawiaja ze do P jest podobny jak to ktos stwierdzil ze te blon wlosy(po mnie) to tylko taka zmylka:confused::sorry2:
panistepelek narazie sie nie psuje wiec moze jeszcze troche pokorzysrtacie z tej miejscowki:-)
Maagda no oprocz oczy to ja tam iwdze tylko tate:-p
polna no to zakupy udane ja szczerze mowiac zadko kupuje bo mi mama zwozi z niemiec tez za grosze:-) ostatnio jak bylam w niemczech to kupilam Mikiemu 3 pary butkow z adasia z nike i jordana razem dalam 15 euro wiecbylam bardzo zadowolona:tak:
Miki ladnie spi a ja generala ogladam no i BB nadrabiam:-p

Witam!
nie pisałam,bo byliśmy u teściów. Od wczoraj mam szybszy internet i nie mogę się,aż przyzwyczaić,ze mi się nic nie zawiesza:)
:)Adaś już trzyma gryzaczek i wkłada sobie do buźki:)
I wogóle zaczął się przejmować,gdy za długo nie ma mnie w zasięgu wzroku-wczesniej był jak małe cygniątko i mógł zostać z każdym. Teraz owszem posiedzi na rączkach,ale jak za długo to się rozgląda gdzie jego mamusia:):):)Mój kochany mamincycek:)tak go zaczęłam nazywać.
A już się bałam o co mu chodzi-bo miałam wrażenie,ze lubi wszystkich tylko nie mnie. Może to był mój stres winny. A teraz na najgorsze smutki dobra jest mamusia:) i wkońcu uspokaja sie u mnie na rękach.Wczesniej lepiej go było czasem odłożyć.

Czesc mamusie ;-) u mnie nocka wmiare udane , tylko ze pobudka o 6:40 :-D ehhh dobrze ze Ala umie sie zajac soba to polezalam sobie do 7:10 :rofl2:
Ala juz od pol godziny wola ze chce ogladac Pacyka (bajka na mini z moich czasow ):-D

Lenka mamincycek , dobre :-D
oj chyba u kazdej tak jest ze z czasem dziecko chce byc tylko z mama :tak:
Ala jak byla malutka to akceptowala tylko kilka wybranych osob , wtym mojego tescia a tesciowej to jak tylko ja zobaczyla plakala :rofl2:

Kolia masz racje , 60 zl za 3 pary butow z takich firm to okazja :tak: zreszta wogole moj maz pracuje w niemczech i czasem przyjezdzaja do nich bulgarzy na zarobek w sezonie zimowym to jak wracaja to wracaja z worami ubran z lumpeksow a potem na tym interes robia :rofl2:

Matosia a ja calkiem zapomnialam ze Ty tez bierzesz teraz slub :-) wooo , zycze zeby wszystko sie udalo i pogoda dopisala ;-)

czesc dziewczynki;)chwilke mnie nie bylo!wyszlam juz z tego szpitala!troche sie przestraszylam o moja dzidzie ktora rosnie w brzuszku juz jak cos;)ale wszystko dobrze jak narazie;)mam duzo lezec i sie nie przemeczac;/dzisiaj ide kolo poludnia na kontrole!ale ze szpitala wyszlam dzien szybciej bo juz nie mogla tam wytrzymac!za przeproszeniem ale takie tam sa pi..y ze masakra!tam mnie bardziej wkurzaly niz w domu ojciec!wyszlam na wlasne zyczenie!a teraz nie mam czasu na odpoczynek bo musze wszystko załatwiac przed slubem!jejku ile trzeba sie ze wszystkim nachodzic i załatwiac ze juz o 8-9 ide spac bo ledwo na oczy widze;/ale wiekszosc spraw juz mamy za soba;)tylko tak mnie krzyze bola ze joj;/to dopiero 2 miesiac i tak mnie bola ze chodzic nie moge jak mnie bol zlapie a co dopiero bedzie jak bedzie zaawansowana ciaza;)nie wstane wtedy pewnie z łozka;)pozdrawiam

Witam serdecznie...
Przyznam się szczerze, że trochę gubię się tu na forum... tyyyyyyyle wpisów:szok:. Ale chyba trafiłam nna dobry dział: Mam 21 lat i już za niecałe 2 miesiące będę mamą... Trochę jestem przerażona ale na szczęście mam wielkie wsparcie moich rodziców i mojego przyszłego małżonka. Mówią: chcesz rozśmieszyć Boga - powiedz, ze zaplanowałeś swoje życie... Cieszę się, że moje maleństwo nie jest "nad" oczekiwane, że nie musiałam płakać czy zajdę w ciąze czy nie (moja mama miała wielkie problemy z urodzeniem mnie) Troszkę mnie ta ciąża zaskoczyła,:baffled: ale nigdy nie powiedziałabym, że to wpadka, bo od kiedy znam swojego ukochanego w mojej duszy gra : Tak, chce rodzić jego dzieci. Bardzo jestem teraz szczęśliwa. Wszystko układa się po mojej myśli... Pozdrawiam Was serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki :-) :blink:

Witam mega wyspana obudzikismy sie z mikim po 9 telefon nas obudzil:-) a teraz spiewa sobie w lozeczku:-p zaraz musze mu zrobic sniadanko. No a tak poza tym to musze mu troche przykrocic wszytskiego jest takim malym podjadaczem, podjada wszytsko od wsyztkich zazwyczaj dziadkow a lubi wszytko od chlepka z maslem po grzeska jak tak dalej pojdzie to bede miala mala kulke w domu:-p
lenka mi Miki do tej pory nie wklada geryzaczka do buzi ani prawie nic ma pare wybranych zabawek ktore tam laduja np. mis z ktorym spi jest osiniony wzdluz i wszez no i przedewszytkim nie ma mowy zeby jedzenie wzial do buzki sam jakies ciatka chrupki wszytko ja musze mu dawac:baffled::sorry2::confused:
megi oszczedzaj sie a nie taka zalatana zrzuc troche na innych;-)
Okaj Witaj! dobrze trafilas:-) tez uwazam ze lepiej wczesniej niz sie pozniej dlugo starac moja mama rtowniez dlugo nie mogla sie mnie dorobic chyba jakies z 4 lata jej to zajelo.

reklama
witamy Okaj;)jeju jakie goraco jest u nas ze mozna zdechnac na polu;/leze narazie bo nie mam sily na nic;/
kolia jak sama sobie nie zalatwie to nikt inny tego nie zrobi;/narazie sama interesuje sie weselem!wszedzie chodze, pytam, zalatwim bo wszyscy to maja gdzies!tzn tato jest caly dzien w pracy, mama dopiero za miesiac wraca a moj mateusz mowi ze on sie na ty nie zna;/a do tesciow nie jade!niech mateusz sobie z nini uzgadnia wszystko!bo ja sama z rodzicami tez za wszystko placic nie bede;/aaa denerwuje mnie to i tyle!!!!!!a tu jeszcze tylko 2 miesiace i to tak zleci ze cos!moze zdarze z tym wszystkim;)ciumki

Do góry