reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziekuje wam ,stare troche to zdjecie;/. Mam 22 lata i mam 2 potworkow Olivia ma 2 i 7miesiecy a Alan ma 1 i 7 miesiecy, mieszkam z moim chlopakiem w Anglii.Regulamin juz przeczytalam :)

reklama
wiesz juz troszke jakies 4 lata , ucze je i po angielsku i po polsku ale wiecej po polsku. ALe dlatego ze olivia kiedy skonczy 3 lata juz idzie do przedszkola na 3h dziennie , a od 4 lat na 6 h wiec pewnie angielski bedzie u niej lepszy niz polski

Paula To był najlepszy odcinek jaki nakręcili:) No nie? A widziałas ten moment co było pokazane ten budynek od fotografa?:) To naprzeciwko mieszkam:p Ja tez uwielbiam taki zagadki. w11, detektywi i te sprawy:p

Magda nikt się tu nie bulwersuje. Już na pewno nie ja.
Emi Witaj! Jak sobie radzisz w Anglii z dwoma maluszkami? W ogóle słyszałam, że matką nie pracującym wypłacana jest regularna pensja plus dostają mieszkanie, odpowiednie do ilości dzieci. Czy to prawda? Słyszałam to z dziesiątej ręki, tzn. koleżanki koleżanka znała koleżankę której koleżanka mieszkała w Anglii i ponoć tak tam jest. Czy rzeczywiście jest tak bajecznie? :)

Ja tam nie lubię polskich seriali. Za to lubię Lost'y, Gotowe na wszystko, Grey's anatomy, w ogóle wszystkie seriale które przywędrowują do nas zza oceanu ;).

paula - Ja również zawzięcie oglądam "seks w wmieście :p"

Pauluś89 - Skoro tyle filmów oglądasz to polec mi kilka, bo nie mam juz pomysłów.

Tak w ogóle witam. Jakos tak pusto się tu zrobiło.

reklama
Agus razorze jest dobrze czas zle trzymaj sie ;-) i sproboj zrozumiec troche tesciowa daj jej sie przyzwyczaic do nowej sytytuacji pewnie dopiero teraz do niej do chodzi ze oddaje syna innej kobiecie;-)
emi6 Witaj! fajne maluchy, co do jezyka mialam kiedys chlopaka z niemczech, sie tam urodzil i rodzice tylko po polsku w domu o nauczmowili a niemieckiego nauczyl sie w przedszkolu i tak ma 2 jezyki opanowane swietnie wlcznie z akcentami:-p
panistepelek nie bylo najgorzej troche jeszcze pobroil i padl:-)
matosia ja tez tak sredni z polskimi serialami ale za to zagraniczne kryminalne to prawie codziennie ogladam: CSI, wzor, NCIS, bez sladu, dowody zbrodni, 24h i tak dalej i tak dalej:-p
paula tez ostatnio sex w wielkim miescie polubilam:-) tylko pozno leci i czsami juz padam:-p

Miki spi a jak czekam az sie obudzi bo do sklepu musze isc, ale sie dzisaj pogoda posulam a ja jestem u P i mam do wyboru japonki albo buty na wysokim obcasie bo tylko takie wzielam:baffled:

Do góry