reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Matosia Dziekuje ze stanęlas po mojej stronie tak samo innym dziewczyną.

Wiersz jak najbardziej pasuje do tego wątku bo piszą tu młode dziewczyny i może znalejśc sie taka która nie chce dziecka. A po przeczytaniu tego mam nadzieje że odmieni sie nie jednej w głowie. Te dzieciątka nie miały wyboru... Oglądałam nawet filmiki o tym. Te dzieci nazwano zlepą komórek! Miały powyrywane rączki i nóżki... Okrpne... Wypowiadała sie nawet taka babka że miała taki przypadek że dziecko zrobiono aborcje na zaawansowanej ciąży i to dziecko żyło! A pielegniarka zapakowała je jak ciasto i zostawiła a ta babka wzioła je i nosiła 45 minut patrzac jak to dziecko sie meczy i walczy o to zeby przezyc i męczy sie zeby oddychac! Aż wkoncu umarło... Jest tez piosenka o aborcji wstawie link. Płakałm przy tej piosence jak głupia moj facet nie potrafił mnie uspokoic. Cały dzien mysle o tych dzieciach... Jak one zostały potraktowane. Mozna było je oddac do domu dziecka a nie mordowac!

koliapomysl ze nie wszytskie dzieci maja tyle szczescia co twoja coreczka- świete słowa wyjęłas mi to z ust tak samo paula3 nie wszystkie dzieci są -tak jak nasze-kochane i wyczekane. niektóre nie mają szczęścia i trafiają na mamusie,które nie mają mózgu.

Matajkaa Ogromny szacunek... Ledwo doszłas do siebie po pierszej ciazy a tu druga dzidzia:) podziwiam że dajesz sobie rade. Bedziesz z takkim brzusiem przy maluchu sie zajmowała ja bym nie dala rady:/

Kolia z noga troche lepiej chodz jeszcze przechodżi mi po niej takie dziwne prądy...

Maagda - Ja ogólnie nic do Ciebie nie mam i rozumiem, że wyraziłaś swoje zdanie, ale co do tego czy pasuje ten wierszyk tutaj uważam, że tak, bo jest to forum młodych mam i to własnie młode mamy często myslą by dokonąć aborcji.- panistepelek własnie mialam to samo na mysli to co ty:)

Kto ogląda kryminalnych misja na śląsku?:D Sa tam momenty które sa kecone na moim osiedlu:DDDDD Hmmmm miło sie ogląda moją rude w telewizji:) Gdyby ktos chciał oglądac to leci teraz na tvn chyba najlepszy odcinek jaki był i leci 2 godziny:D

Wrzuta.pl - '' Płacz nienarodzonego dziecka'' - Voyager link do tej piosenki polecam wysłuchac bardzo poruszajaca piosenka a do tego piekna melodia...

Aha dziewczyny przepraszam zza bledy ortograficzne ale to przez moja klawiature jest stara i szwankuje a poza tym pisze za szybko:/

Ostatnia edycja:
reklama
emi6 - Witaj na forum, zapoznaj się z regulaminem i pisz z nami jak najczęsciej. Skąd jestes i ile masz latek.
PS. ślicznie wyglądasz na zdjęciu.

reklama
Nom jestem Monika i mieszkam w rudzie śląskiej. Mam 20 lat i mam 3 miesiecznego synka emilka:) Zdjecia jego masz na moim profilu i w sygnaturze równiez jest moje i jego zdjecie:) A ty ile masz dzieciaczkow i w jakim wieku są? No prawda ładnie wyszłas na tym zdjeciu?:*

Do góry