reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Enigmatica Najwazniejsze ze twój chłopak czuje sie równie odpowiedzialny:-) napewno sobie poradzicie.
Galarecia O to duzy chłopak, a pytałam po to zeby mniej wiecej wiedziec jakie swojemu w tym okresie bede musiała kupic:-p tak sie troche zabezpieczam bo teraz na małe rozmiary to duzo rzczy dostaje wiec kupuje juz na takie wieksze.
BlackWizard Odpoczywaj puki ci mała daje:-) z czasem napewno bedzie lepiej.

reklama
witam:-( dzis byłam u lekarza i okazało sie ze mam złe wyniki aspat i alat....:-( musze zastosowac diete lekkostrawną... jesli za dwa tygodnie wyniki sie nie zmienią bede musiała isć do szpitala :-( tak bardzo sie boje o moje malenstwo.... czy któraś z was miała podobny przypadek...?? jeśli tak to bardzo prosze o jakiekolwiek informacje... z góry dziękuje i pozdrawiam

BlackWizard rozumiem cie ja mam dwójke dzieci i też czasem opadam z sił jak mąż pracował w polsce to też nie mieliśmy czasu dla siebie i trż sie kłuciliśmy nawet kiedyś powiedziałam mu że musimy od siebie odpocząć od siebie a teraz mąż pracuje za granicą i widujemy sie co 2,5 miesiąca i nawet nie mamy sie kiedy pokłucić ale szczeże wolałabym sie czasem pokłucić ale żebyśmy byli razem a on jest tego samego zdania.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiecie co mam problem z tymi moimi szwami. Niby powinny się już rozpuszczać, a mnie nadal boli i chyba zaczyna ropieć :baffled: Blizne po nacięciu mam jakby lekko napuchniętą :baffled: Jedna ze styczniowych kobitek napisała mi, że ma to samo i wybiera się na usunięcie tych szwów. Ja w tym tyg chyba też się wybiorę do mojej ginki, niech zobaczy co się ze mną dzieje, bo to trwa już prawie miesiąc :confused:

BlackWizard a rodziłaś naturalnie!!!!ja jak urodziłam córke to bardzo długo czekałam na położną bo u nas przychodzi po tygodniu po wyjściu ze szpitala tylko że do mnie przyszła dopiero po dwóch tygodniach i dopiero mi usuneła te szwy ale ja nie miałam rozpuszczalnych.Ale też bardzo mnie bolało nawet bardziej nisz po porodzie a jak mi usuneła to odrazu mnie przestało boleć a powiedziała mi ze tam troche mam zaropiane kazała mi sie podmywać takim płynem tylko nie pamiętam jak sie nazywa ale można poprosić w aptece i po tym podmywaniu wszystko wróciło do normy.Ale nie zaszkodzi iść do lekarza.

BlackWizard ja mialam tak samo, szwy zaczely mi sie rozpuszczac po miesiacu, i tez mi sie brzydko goilo, napuchlo i strasznie bolalo, kup sobie takie saszetki Tantum Rosa i tym sie myj, u mnie na drugi dzien juz byla poprawa

reklama
Ja właśnie od początku stosuję Tantum Rosa, bo lekarka w szpitalu kazała mi to kupić. Ale mimo wszystko wolę iść do ginki niech zobaczy czy nic poważnego się tam nie dzieje.

Czasami to już mnie ch.... strzela z tymi szwami, bo ochota na Grześka od samego początku jest ogromna :D A tu lipa, bo szwy :p

Do góry