reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda_ O ile wiem to jesli chodzi o siare to normalne ja ja zaobserwowałam u siebie w 16 tyg i jak mocniej przycisne piers to zostaje mi mały slad na staniku moze wraz z wiekiem ciazy jest jej coraz wiecej. Spokojnie:-) wyremontujecie i wszystko sie ułozy.
dorom5 Faceci rozumieją ale maja nas dosc zapewne:-p ja sie w sumie nie dziwie bo wiem jaka potrafie byc ale co do przytulenia i rozmów to mój T akurat w tym staje na wyskosci zadania.
anetka551 Gratuluję tak długiego stażu:-)
pola997 Spokojnie szybko zapomni o bólu. A co do walentynek to ja wolałabym ich nie obchodzic bo strasznie mi sie to komercyjne wydaje:-p no ale są gusta i gusciki jedni to lubią inni nie:-)

A my kupilismy łóżeczko, wózek, wanienke i inne dupersztyki w sumie popłynęło ponad 1000 zł!!:szok: a i tak musze powiedziec ze ciuszków wiele nie kupowalismy bo duzo dostalismy i kosmetyków tez tak wiec sami nie wiemy jakim cudem az tyle kasy... A wózek kupilismy wielofunkcujny + nosidełko ale ciezko krową manewrowac jak sie do niej rzeczy napcha... Nie wiem jak ja z tym dzieckiem jeździc bede...

reklama
dorom5 jakbys mogla zapytac o nazwe to byłabym wdzięczna
anetka551 nie liczy sie za ktorym razem. Wazne zeby w ogole zdac. Ja tez oblałam i czekam na nastepny termin;-).
BlackWizard to duża dziewczyna z Twojej córusi. Moja juz powyrastała z kilku ciuszków:-p i nosi teraz 62.

Hej mamuśki...ja oczywiście głupia dzisiaj byłam jak nie wiem...ale od początku. Wczoraj wieczorkiem skoczyłam z Nicole do mojej koleżanki (tej w którą Nicole się bije) i Wiktoria miała klocki. Nicole tak się bawiła i co tylko,tak się jej podobały,że postanowiłam jej kupić...i dzisiaj rano pojechałam sobie najpierw po mleko dla Nicole -69 złotych,kolcki 69,99,soczki około30 złotych,ubranka 100 złotych,Oilatum soft 74 złote...muszę ograniczyć wydatki bo do 28 zostało mi jeszcze tylko 1000 złotych,a ostatnio kasa mi leci jak nie wiem...dosłownie jak woda:szok::baffled:...Sobie,co kupiłam??? Kanapkę z serem bo przypomniało mi się o 13,że nic nie jadłam...

Witajcie

Firanka Ale ty rozpieszczasz tę swoją dziewczyne:-) I fakt bedziesz musiała troche przystopowac z wydatkami ale rozumiem ze dla dziecka wydatki to sama przyjemnosc:-)

A ja dzis urządzam wielkie pranie ciuszków dla małego. Wczoraj mi zasłony poszyli ( jeszcze mi sie oberwało bo jak chciałam sama to zrobic to podniosłam te maszyne ale ciezka była i ktos ja zle przypią zapewne ja po ostatnim szyciu i spadła. Pękł cały spód dobrze ze nadal chodziła) no ale po 2 zasłonach spaliło sie pedało :baffled: a ja jeszcze firanki musze przeszyc :-( eh. Strasznie mnie dzis plecy bolą...

Witam!
U nas nocka spokojna. Spanie od 22:20 do 7:10.

BlackWizard w związku tak jest że czasami się nie układa i są kłutnie. Ale nie martw się, to minie.
A mała już duża bardzo. No ale nie ma co się dziwić bo duża się urodziła.. Mój Adaś ma niecałę 7m-cy a 68 są na styk i się przerzucamy już na większe..

umi2 powiem Ci że nie ma sensu kupować dużo ubranek.. My stwierdziliśmy że tylko tyle aby starczyło ubrać go przez cały tydz bez prania.. Mój Adaś w rozmiarze 68 chodził jakieś 3,5m-ca.. To i tak długo bo on wolno rośnie.. Dzieci bardzo szybko wyrastają z ubranek..

Ty się kobieto nie przemęczaj bo przyjade tam do Ciebie i Ci sprzedam parę klapsów:tak:;-):-)

firanka, umi2 no rzeczy dla dziecka są niestety drogie.. Ale jak przyjemnie się na nie kasę wydaje..

Maagda_ pod koniec ciąży siara u większości kobiet wypływa i to normalne.

anetka551 no to ładnie jak 4lata razem. Zazdroszczę.

pola997 czemu nie chcesz długiej sukni??:szok:

wiktoria12 do Ciebie zwracam się z prośbą o edytowanie postów.

My od dzisiaj na całego zaczynamy spacerowanie :-) Wczoraj byłam z małą 10 min na dworku, a dzisiaj wpakowałam ją do wózka i w drogę ;-) Jakieś 25 min spacerku i mała do tej pory śpi jak zabita :-D A swoją drogą wózeczek póki co sprawdza się super, tylko pod wysokie krawężniki jakoś ciężko mi się nim podjeżdża :dry:

witam:)
u nas również spokojnie:-p mały śpi jak zabity...chyba po szczepieniu:tak:;-)

galarecia-zawsze marzyłam o pięknej długiej sukni,ale wiem że było by mi nie wygodnie... i dziwnie bym się czuła. Dla własnej wygody(moja mama szła do ślubu w miniówie i ja chyba tez tak zrobie hehe...;-)) dlatego zdecydowałam się na krótką,skromną sukieneczke;-)

umi2-to pierz ciuszki, ja pamiętam za pranie prasowanie zabrałam się jakoś pod koniec ciąży i nie zdążyłam wszystkiego zrobic;-) ( ja np nie kupowałam duzo spichów i tych innych, tak żeby mieć na początek, i jestem zadowolona, mały powyrastał szybko z rozmiaru 56 teraz smiga w 62 ,ale są na styk :p)

BLACK-ja dalej nie wiem jak Julkę urodziłaś naturalnie:tak: zuch dziewczyna z Ciebie.(chociaż mój tato urodził się 5700:szok:) a tak wogóle ładna dziewczynka z niej ;-)

Pola 5700 :szok: Kolos :tak: Mi z Julką poszło szybko, sprawie i nawet mocno nie bolało :-p Widocznie stworzona jestem do rodzenia hihihi :-) Ja termin ślubu mam na 18 kwietnia. Kiecke wybrałam długą, z podpinanym przedłużeniem, bo strasznie mi się podoba jak w kościele suknia ciągnie się za panną młodą :-)

Firanka ja mam to samo, tylko wybiorę się gdzieś na zakupy to kończy się tym, że 3/4 zakupów jest dla Julki :-)

Galarecia Ja sie nie przemeczam mnie sie poprostu nudzi bo mi nikt nic robic nie pozwala :-( No ja nie kupowałam tylko dostawałam. jak kuuje to na wiekszego szkraba:-) A jak sie Adasi budzi w nocy to kto sie nim zajmuje?
pola997 Mnie sie tez podobaja krótkie tzn takie w pół łydki albo troszke przed kolano:-) Ja bym chciała osobiscie miec długą ale czarną... a skoro nie ma takich to jak kiedys bede brac slub to bede miała krótką:-p
BlackWizard Jakiej firmy masz wózek?

reklama
hej :-)
dziewczyny, czy któraś z was ma zamiar wystąpić w "rozmowach w toku" ??
zgłosiła się tam któraś z was ??:confused:

Do góry