reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny :)

Nie mam na nic siły, czuję się jakaś taka zmęczona :dry: Sama nie wiem czym. Kręgosłup mnie boli strasznie, chyba zaraz pójdę spać.

Weekend spędziłam u chłopaka, dzisiaj mamy rocznicę :-)
A tak poza tym to nie zdałam prawka (wymuszenie) :dry::dry:

reklama
To normalne w ciąży ja teraz nie jestem w ciąży ani nic nie robie oprucz tego że bawie dzieci no ale dzisiaj niedziela więdz nie ma takiej roboty dużej dopiero jutro sie zacznie a wszystko mnie boli i nie mam siły na nic Pozdrawiam

andzioszka Podziwiam za to ze tak szybko doszłas do tego do czego ja nie mogłam przez dosc długi czas i w sumie nadal nie mogę. Nigdy nie mówie bede mamą... Moze to dziwne ale jakos mi to przez gardło nie przechodzi mimo iz akceptuje to ze pojawi sie mój syn ale to ze ja bede mamą dla niego to mnie przeraza.

EWI44 - Dobrze że Synek juz nie ma kaszlu :tak:
Panistepelek - Oj, Córeczka napewno szybko zacznie wstawać z obniżonego materacyku.
Umi2 - Z Twoim T. to wspolczuje, ale oby mu szybko przeszlo. Ale żebys Ty sie nie zaraziła.
Kamusia185 - Ja tak jak Umi nie wierze w te przesady, sama kupowalam malutkiemu od poczatku to co mi wpado w oko :-p
Wiktoria - Witaj.
anetka551 - Kurde, szkoda że prawka nie zdalaś. Bedziesz jeszcze probowala?
Enigmatica - Mój B. też na początku był zaskoczony ciążą, i chyba w pelni uwierzyl gdy zobaczyć Maluszka na usg :tak:

ANETKA No szkoda że oblałas egzamin. Ale często się zdarza popełnić błąd nawet doświadczonym kierowcom. No ale może następnym razem się uda jeśli oczywiście będziesz jeszcze raz do niego podchodzic.
WIKTORIA Dzieci pewnie wycisk Ci dają skoro wszystko Cię boli. He... He...he... A Twój facet też się dziećmi zajmuje?
Dobra! Idę spać. Dzieci pozasypiały więc mogę odpocząć sobie. Dobranoc.

EWI44 Ja mu nie załuje na leki moze to tak wygląda, ale kto mądry przy temperaturze 1 stopien na + wychodzi z domu w bluzie i idzie przez pół miasta? Potem robi fizycznie wiadomo spoci sie i znowu na nogach powrót jeszcze w deszcz... i to po dopiero przebytej chorobie. No człowieka trafic moze... Jak ten naród facetów nie mysli. Oj myslałam ze szkła sie rozbiły... urcze to oprawki są drogie teraz, zalezy zreszta jakie kupiliscie ale tak czy tak drogie. Nie przejmuj sie bedzie dobrze.
pola997 No to jeszcze troche i bedzie ci z półek towary sciagał:-) napewno cos wymyslicie, albo w najmniej spodziewanej chwili cos sie nawinie:-)
anetka551 Masz zamiar robic to co ja przez prawie cały dzien... Moze to ta pogoda....

Hej mamuśki.

Anetko ojjj biedna...ja zdałam za 3 razem w końcu...

A ja dzisiaj poszłam sobie z Nicole na zakupy,wydałam 200 złotych,ale jestem zadowolona. Kupiłam kilka soczków dla Maludy,3 deserki owocowe,7 świetnych takich naklejek na ściany z kubusiem puchatkiem i resztą przyjaciół.:tak: Poza tym herbatniczki,ciasteczka i pół śpiocha,kaczuszke do wanny i rybkę,i kilka innych rzeczy.;-)

oj ale sie zaniedbalam na forum....masakra! teraz widac jaka moja mala jest absorbujaca..w ciazy fajnie sie na kompie po nocach siedzialo...a teraz czlowiek o 22 pada z nóg...

przez czas nieobecnosci na forum zdazylam ochrzcic małą....w kosciele sie obudzila ale byla bardzo grzeczna:)

wazy zaledwie 5 335g ...i ma 59cm.....

nadal karmie cycem:) i obie jestesmy bardzo zadowolone:)

ja tak jak Bartus oliwki mam katar ropny i strasznie sie meczę---dlatego ze bardzo dawno nie chorowalam...nawet nie pamietam kiedy,,,dlugooo przed ciaża jeszcze...
ale teraz taka pogoda wstretna wilgotna....mam nadzieje ze samo mi przejdzie bo lekarze z mojej przychodni raczej mi nie pomogą...

jutro postaram sie pogadac z wami troche wiecej...bo widzie ze mamy wysyp mlodych mamuś:)

reklama
WIKTORIA Aha... No to też musisz się namęczyć z dziećmi.
UMI Nie no ja nie sądzę że żałujesz mu kasy. Wiadomo że na leki kasy się nie żałuję. No prawda że głupio robi. Chorował i mimo wszystko dalej się naraża na chorobę.
FIRANKA No to zaszalałas na zakupkach. I całą kasę na Nicole wydałas czy dla siebie też coś kupiłaś?
KAŚKA No dawno Cię nie było. Ale fajnie że się odezwałaś. Dobrze że jeszcze trwasz przy karmieniu cycem. Jak noce? No i zdrowiej. Jeszcze trochę a wszystkie pochorują nam tu.
A tak pozatym to witam z rana. W nocy wstawałam do Małego uuuu... sporo razy. Głównie żeby go na bok przekręcic bo mu źle na pleckach spać i marudzi. Na karmienie 2 pobudki. O 24 i o 4. Potem po 6 no i koniec spania. Dzisiaj w nocy ciut śniegu spadło no i trochę mrozek złapał. A już myślałam że już się nie oziębi.

Do góry