reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Enigmatica Nie jest napewno kolorowo ale wszysto sie ułozy:-) twój chłopak oswoi sie z tym ze bedzie tatą i mysle ze ci pomoze. Trzymam kciuki:-)
panistepelek Oj drętwe rodzinne spotkania wiem cos o tym... Jeszcze gdy jest ktos z kim da sie normanie porozmawiac to mozna wytrzymac ale tak to katorga.
pola997 Grzecznego masz synka:-) A co do mieszkania to napewno wam sie uda cos kombinowac. No ale fakt jest taki tak czy tak trzeba płacic ale inaczej płaci sie na własne niz na cudze.
oliwka_11 Kurde z tym netem masz przewalone. Ale skoro fachowiec był to moze akurat bedzie ok.

reklama
UMI oj mam przewalone...a jak sie czujecie maleństwa ????

A ja byłam u lekarza i ważyłam małego ma 13 kg i 88 cm wzrostu i lekarka powiedziała że jak na swój wiek jest bardzo dużym chłopcem ,no i sprawdziła mu jajka ,i wszystko jest oki

OLIWKA No u mnie dzieci też chorują. Od 4 dni na antybiotyku. Myślałam że tej zimy będę miała spokój. A tu klapa. To z Bartusia kolos jest. Koleżanki synek ma 2 latka i 13 kilo waży. Szybkiego powrotu do zdrowia dla niego. No a za Oliwka lepiej potęsknić niż potem ja też męczyć lekami.

Witam się i ja:tak:

Emigmatica dacie sobie rade,tylko musisz w to wierzyć:tak:. Skoro masz wsparcie w mamie i w siostrze to już jest dużo. A ojciec dzidzi niekoniecznie zrozumie to z rosnącym brzusiem...Jednej z naszych koleżanek z forum ex zostawił ją jak tylko dowiedział się o ciąży i dopiero teraz po narodzinach jego córeczki zaczął się interesować losem dziewczyn.

Ewi,Oliwko współczuję choroby dzieciaków...ehhh ile te nasze pociechy muszą się nacierpieć przez te choróbska wszystkie:-:)zawstydzona/y:

hej kobietki:-)
Ja dolaczam do grona mam z chorym dzieckiem:-( Moja Lena jest chora - masakra.. nie wiem tak napreawde co jej jest.. Ma lekko podwyzszona tepm.. troche kataru ale co wieczor wymiotuje flegma:baffled:domyslam sie, ze splywa jej to z noska po gardle i dlatego tak sie dzieje, ale normlanie juz 2 dzien pod rzad wszystko brudne.. masakra..

Ewi, Oliwka wspolczuje Wam.. zdrowka dla dzieckaczkow..

Oliwka fajnie, ze jestes:-) Mma nadzieje, ze tym razem na dluzej.. przewalone masz z tym laczem..
Enigmatica witaj:-) i nie martw sie napewno sobie poradzisz.. udzielaj sie u nas jak najczesciej:tak::-)
Panistepelek i jak tam u tesciow bylo??;-) czemu tak nie bardzo chesz tam jezdzc??

Witajcie.
Padam z nóg normalnie, spałam tak długo a nadal m sie chce... i jeszcze ten brzuch mi przeszkadza bo kurcze sterczy mi i połowe swiata zasłania. A co najsmieszniejsze wczoraj mój T pochwalił sie koledze i jego dziewczynie ze bedzie tatą. No i jego kolega przystanął na chwile i z taka powaga w głosie zapytał z kim i co ja na to:-D . Jak mi to T. opowiadał to gdybym nie była na niego lekko wkurzona to popłakałabym sie ze smiechu. Oczywiscie wyjasnił ze dziecko ze mna i ze ja sie juz ciesze:-).
oliwka_11 Duzy syneczek ale to dobrze:-) Nie ma nic fajniejszego niz zdrowy i szczesliwy dzieciaczek. Ja to chciałabym zeby mój Kacperek był tak duzy jak jedno z twoich dzieciaczków:-)
baska201 Biedna Lenka moze jakis syropek albo cos?

BAŚKA I Lenka też chora? Przy panującym wirusie lepiej wybrać się do lekarza. Z Justynka do lekarza pojechaliśmy przez zapobiegliwość i okazało się że już ja brało a tylko raz kaszlnela w domu.
Umi Z Twoim T to niezła historia. Widocznie po Tobie jeszcze nie widać że w ciąży jesteś.
STĘPELEK no właśnie. Jak było u teściów?
Za mną dziś znów dobra noc. Tylko jedną pobudka o 2 na jedzonko.
Dzisiaj pechowy dzień mam. MAreczek wypluwał antybiotyk, dużo się zmarnowało, Justynka połamała okularki a co za tym idzie S strasznie zdenerwowany i mówił że zrezygnuje z okulisty. No i wygląda na to że o cały incydent z okularami ma do mnie pretensje.

Witam... jestem w 5 miesiacu ciąży i bardzo chciałabym kupic kilka rzeczy dla dzidziusia....ponoć mówią że to przynosi pecha.... co wy o tym sądzicie?? Pozdrawiam!

kamusia185 Ja tam nie wierze w zabobony i przesądy...
EWI44 przeciez te okulary to nie twoja wina to przypadek. Justynka napewno nie chciała ich zbic. A skoro ma wade wzroku to powinna je nosic. Co wiaze sie z kosztami bo naprawą lub kupnem nowych. Eh i spróbuj porozmawiac z Justynką o tych okularkach ze trzeba na nie uwazac i w ogóle dziecko w brew pozorob szybko załapie:-)
wiktoria12 Witaj wsród nas:-)

A ja przed chwila na pogotowiu byłam z moim T... Normalnie zabic go to mało przeziębił ciołek grype i teraz 70 zł poszło na antybiotyki... Jeszcze do mnie ma pretensje ze mu chorobe wykrakałam ale tak to jest jak sie chodzi bez kurtki w deszcz i zimno i nie dolecza sie choroby. Eh a mielismy jutro po wózek isc...

reklama
Do góry