reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Enigmatica Nie jest napewno kolorowo ale wszysto sie ułozy:-) twój chłopak oswoi sie z tym ze bedzie tatą i mysle ze ci pomoze. Trzymam kciuki:-)
panistepelek Oj drętwe rodzinne spotkania wiem cos o tym... Jeszcze gdy jest ktos z kim da sie normanie porozmawiac to mozna wytrzymac ale tak to katorga.
pola997 Grzecznego masz synka:-) A co do mieszkania to napewno wam sie uda cos kombinowac. No ale fakt jest taki tak czy tak trzeba płacic ale inaczej płaci sie na własne niz na cudze.
oliwka_11 Kurde z tym netem masz przewalone. Ale skoro fachowiec był to moze akurat bedzie ok.

reklama
UMI oj mam przewalone...a jak sie czujecie maleństwa ????

A ja byłam u lekarza i ważyłam małego ma 13 kg i 88 cm wzrostu i lekarka powiedziała że jak na swój wiek jest bardzo dużym chłopcem ,no i sprawdziła mu jajka ,i wszystko jest oki

OLIWKA No u mnie dzieci też chorują. Od 4 dni na antybiotyku. Myślałam że tej zimy będę miała spokój. A tu klapa. To z Bartusia kolos jest. Koleżanki synek ma 2 latka i 13 kilo waży. Szybkiego powrotu do zdrowia dla niego. No a za Oliwka lepiej potęsknić niż potem ja też męczyć lekami.

Witam się i ja:tak:

Emigmatica dacie sobie rade,tylko musisz w to wierzyć:tak:. Skoro masz wsparcie w mamie i w siostrze to już jest dużo. A ojciec dzidzi niekoniecznie zrozumie to z rosnącym brzusiem...Jednej z naszych koleżanek z forum ex zostawił ją jak tylko dowiedział się o ciąży i dopiero teraz po narodzinach jego córeczki zaczął się interesować losem dziewczyn.

Ewi,Oliwko współczuję choroby dzieciaków...ehhh ile te nasze pociechy muszą się nacierpieć przez te choróbska wszystkie:-:)zawstydzona/y:

hej kobietki:-)
Ja dolaczam do grona mam z chorym dzieckiem:-( Moja Lena jest chora - masakra.. nie wiem tak napreawde co jej jest.. Ma lekko podwyzszona tepm.. troche kataru ale co wieczor wymiotuje flegma:baffled:domyslam sie, ze splywa jej to z noska po gardle i dlatego tak sie dzieje, ale normlanie juz 2 dzien pod rzad wszystko brudne.. masakra..

Ewi, Oliwka wspolczuje Wam.. zdrowka dla dzieckaczkow..

Oliwka fajnie, ze jestes:-) Mma nadzieje, ze tym razem na dluzej.. przewalone masz z tym laczem..
Enigmatica witaj:-) i nie martw sie napewno sobie poradzisz.. udzielaj sie u nas jak najczesciej:tak::-)
Panistepelek i jak tam u tesciow bylo??;-) czemu tak nie bardzo chesz tam jezdzc??

Witajcie.
Padam z nóg normalnie, spałam tak długo a nadal m sie chce... i jeszcze ten brzuch mi przeszkadza bo kurcze sterczy mi i połowe swiata zasłania. A co najsmieszniejsze wczoraj mój T pochwalił sie koledze i jego dziewczynie ze bedzie tatą. No i jego kolega przystanął na chwile i z taka powaga w głosie zapytał z kim i co ja na to:-D . Jak mi to T. opowiadał to gdybym nie była na niego lekko wkurzona to popłakałabym sie ze smiechu. Oczywiscie wyjasnił ze dziecko ze mna i ze ja sie juz ciesze:-).
oliwka_11 Duzy syneczek ale to dobrze:-) Nie ma nic fajniejszego niz zdrowy i szczesliwy dzieciaczek. Ja to chciałabym zeby mój Kacperek był tak duzy jak jedno z twoich dzieciaczków:-)
baska201 Biedna Lenka moze jakis syropek albo cos?

BAŚKA I Lenka też chora? Przy panującym wirusie lepiej wybrać się do lekarza. Z Justynka do lekarza pojechaliśmy przez zapobiegliwość i okazało się że już ja brało a tylko raz kaszlnela w domu.
Umi Z Twoim T to niezła historia. Widocznie po Tobie jeszcze nie widać że w ciąży jesteś.
STĘPELEK no właśnie. Jak było u teściów?
Za mną dziś znów dobra noc. Tylko jedną pobudka o 2 na jedzonko.
Dzisiaj pechowy dzień mam. MAreczek wypluwał antybiotyk, dużo się zmarnowało, Justynka połamała okularki a co za tym idzie S strasznie zdenerwowany i mówił że zrezygnuje z okulisty. No i wygląda na to że o cały incydent z okularami ma do mnie pretensje.

Witam... jestem w 5 miesiacu ciąży i bardzo chciałabym kupic kilka rzeczy dla dzidziusia....ponoć mówią że to przynosi pecha.... co wy o tym sądzicie?? Pozdrawiam!

kamusia185 Ja tam nie wierze w zabobony i przesądy...
EWI44 przeciez te okulary to nie twoja wina to przypadek. Justynka napewno nie chciała ich zbic. A skoro ma wade wzroku to powinna je nosic. Co wiaze sie z kosztami bo naprawą lub kupnem nowych. Eh i spróbuj porozmawiac z Justynką o tych okularkach ze trzeba na nie uwazac i w ogóle dziecko w brew pozorob szybko załapie:-)
wiktoria12 Witaj wsród nas:-)

A ja przed chwila na pogotowiu byłam z moim T... Normalnie zabic go to mało przeziębił ciołek grype i teraz 70 zł poszło na antybiotyki... Jeszcze do mnie ma pretensje ze mu chorobe wykrakałam ale tak to jest jak sie chodzi bez kurtki w deszcz i zimno i nie dolecza sie choroby. Eh a mielismy jutro po wózek isc...

reklama
Do góry