reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka Śliczna sukienka. I powodzenia na egzaminie. Mnie czeka 16 kwietnia drugi termin i już się boje.
Mikus ja się łudze ze te kolki przed 3 miesiacem ustapia. Wszystkiego naj dla córusi

Wlasnie tak srednio dobrze ze sobie przypomnial:dry:. Nie wiem ile ten zapal potrwa, a teraz troche rozwala nam nasz poukładany swiat. Zreszta ciezko by mi było mu znow zaufac itd..

reklama
Panistepelek ja mam w rdzinie taki przypadek jesli chodzi o pozne zabkowanie.. Kacperek dostal pierwszego zeba jak mial chyba z 10 m-cy.. teraz ma 18 m-cy i ma 6 zabkow.. biedak.. Lena jest od niego starsz o 1,5 miesiaca a ma juz wszystkie procz 5.. a ten nawet 4 nie ma.. mam nadzieje, ze u Twojej Klaudynki pojdzie szybciej:tak:

AdiLea glowa do gory, kolki same przejda - wiem, ze Ci ciezko.. nie ma nic straszniejszego niz placz wlasnego dzieciatka i nie moznosc mu pomoc..
A co do Twojego ex faceta to ja bym sie Go wprost zapytala czy ma ochote odwiedzac córkę dluzej i chce byc dla niej tata, czy to teraz taki jakis kaprys Go naszedl..

No i przede wszystkim Sto Lat dla naszej solenizantki:-) Julcia Wszystkiego Njalepszego:tak::-) Mikusia przekaz corce:-D:-)

Ale sie wkurzyłam takie wszystko drogie ze szok. Mój T sie na mnie wkurzył ze kasa szastam no ale co ja miałam zrobic skoro takie ceny tych zasłon i firanek i tak sie starałam jak najtaniej. No nic. I jeszcze sie dowiedziałam ze u mojego taty podejrzewaja wrzody lub raka chociaz jak dla mnie to bardziej na raka wskazuje biorac pod uwage umieralnosc na raka w mojej rodzinie. No nic zobaczymy jak bedzie. Ide teraz poszperac po piwnicy moze znajde cos co by mi sie przydało na mieszkaniu.
panistepelek Nie martw sie moze juzniedługo Klaudynce wyjda ząbki, niektóe dzieci potrzebuja wiecej czasu.
AdiLea Pozwól mu sie zajac małą przynajmniej sobie odpoczniesz. Nie musicie odrazu do siebie wracac ale pomoc napewno ci sie przyda.

Witam mamuski, mala zajmuje caly moj czas, i jakos na nic nie mam czasu
anetka551 a kiedy masz egzamin??
pola997 nie wiem jaki nosisz rozmiar, ale ja mam swoja suknie jakbys chciala
umi2 zebys wiedziala ze te pierdulki to najwiecej kasy kosztuja, my duzo dostalismy na prezenty slubne, ale i tak sporo to wszystko kosztuje, jeszcze przy tych cenach co teraz sa to masakra
AdiLea nie ma co sie obwiniac, dzieci maja kolki i nic sie na to nie poradzi, u nas przeszly zaraz po 2 miesiacu, tzrymam kciuki zeby i u Ciebie tak bylo
Mikusia wszystkiego naj naj dla niuni

A nie wiecie co z Polna???

pola997 ja w sumie również mam swoją tylko że rozmiar troszkę duży..

umi2 mi akurat te filiżanki które dostałam od teściowej się podobają..
Dobrze że wasze mamy wam pomagają. Zawsze wam łatwiej będzie. Ja już się nie mogę doczekać kiedy my na swoje pójdziemy.. Ale to nieprędko..

madzik1388 polna w szpitalu jest i nie wiadomo kiedy wróci.

AdiLea Baśka ma rację, zapytaj myszkowego tatusia jak sobie dalej wyobraża to wszystko. Czy będzie odwiedzał Hanię i się nią interesował czy też nie. Lepiej wiedzieć na czym się stoi.

Mikusia - Naj dla Córeczki :tak:
AdiLea - Ja wlaśnie boje sie tych kolek :-(
EWI44 - Wiem właśnie, taka malutka Kruszynka, straszne :-( A tak przy okazji u mnie w rodzinie kazdy rodzi tak mniej wiecej w 38 tyg. babbcia, ciotka... ja wyskoczyłam o tydzien wczesniej :tak: To moze i ja tak urodze.
Umi2 - Też, ale wiesz jakby to nie było chcialabym Malutkiego juz po Wielkanocy :-p Przed terminem.
pola997 - Dzis jest okej, nie czuje nic. Wiec sie ciesze! :tak:
Galarecia - Wlasnie czytam i czytam o tych skurczach i to rózne jest napisane raz ze moga kilka razy wystepowac a gdzie indziej ze jak wiecej niz 3 razy to do lekarza :no: Wiec gdybym miala ich wiecej to bede dzwonic do mojej prowadzacej. Bo ja jestem panikara i boje sie ze moge rodzic wczesniej :dry:
Ale zeby w 28 tygodniu? :sorry2:

Witajcie dziewczynki...
od piątku (ostatni raz tu bylam) naskrobalyscie ponad 20 stron...
Gratuluje:-D:-D:-D jednak nie znajduje sposobu zeby Was nadrobic.
Poczytalam co nieco ... bylo gorąco ...
Przy okazji witam nowe mamusie:-D:-D:-D
Przez najbliższy czas moze mnie tu nie byc... zostal mi ostatni egzamin do zaliczenia wiec siedze i sie ucze zanim maluszek sie urodzi. A juz sie na swiat po malutku szykuje:-D:-D:-D
Lekarz wczoraj stwierdził, ze dzidzia jest donoszona... Tylko czekac az zdecyduje sie wyjsc na swiat... Czekam czekam...
Pozdrawiam Was serdecznie.
P.S. Bede Was podczytywac i sprawdzac czy wszystko u Was ok...

Odkryłam cudowną metode na kolki. 'Tancze' sobie poloneza z mała na ręku i jest cisza:-). Chyba podoba jej sie to kiwanie.

dorom ja w 29tc dostałam takich skurczy ze lekarz musiał mi przepisac fenoterol na podtrzymanie.Tylko ze to były b.silne skurcze i az wiłam z bólu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry