reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Galareciu Twój mąż to zwykłą męska szowienistyczna świnia po prostu,ja bym mu chyba powiedziała,że skoro ja mam zgubić brzuch,to on ma coś zrobić ze swoim przyklakniętym chu*em...sorry za szczerość,ale jak dla mnie to on Cię uważa za kuchtę i służącą i traktuje Cię jak smiecia:-(

Mika bardzo dobrze zrobiłaś.

KAsiu zawsze taka byłam,a zwłaszcza jak mam doła to mam ochotę powtykać torchę innym,albo napisać całą prawdę.:tak:

reklama
Hmmm tez mam nadzieje ze bede czesciej wpadala;-)
Co do Ali wielkosci to moj maly kolos jesb boski i uwielbiam ja tak ze mmm... boze nie myslalam nigdy ze mozna tak mocno kogos kochac:-):-):-)

Mam od 3 dni jakies problemy z zasniecie....kiedys mi pomagalo spanie z ala momentalnie usypialam a teraz nawet to nie pomaga, moze dlatego ze Ala mnie kopie:-)

No Nicole identycznie robi,najpierw się porzuca,a później przytula i z płączem zasypia i trzeba ją głaskać po nóżce(na wysokości kolana),albo po pleckach,i dopiero wtedy zaśnie,a ruszę się na chwilkę,żeby się napić albo zapalić ćmika w kuchni to budzi się i odstawia mi cyrki.

dorom5 OD poczatku ciazy przytyłam 5 kg z tym ze nie rozkłada mi sie to na brzuch tylko na całe ciało. Brzuszek mi sie zaorągla w swoim wczesniejszym zakresie bo przed ciaza tez go miałam i moze dlatego weszłam w obydwie sukienki!!!! Z tą czarną miałam problem bo mi sie w biuscie cos nie chciała dopiąć, ale jakos poszło ( dobrze ze nie miałam czasu jej zwezić bo kupiłam sukieke dopasowaną do moich bioder a na partii górnej odstawała)
Ale sie ciesze...... Tylko tak sie dziwnie czuje bo nie widac ze mam brzuszek "ciązowy" tej czarnej, tzn jest ale kazdy pomysli ze taki jak zawsze no bo zawsze mnie było wiecej z jednej strony to fajne ale z drugiej sama nie wiem:p

Wklej Wklej:) ja jak po stódniówce bede miec to tez wkleje, ale cóz u mnie brzuszek widac w zaleznosci od ubioru

Ona_mika Najwazniejsze to twoje dobre samopoczucie jesli bedziesz sie postrzegac jako osoba szczesliwa to tak bedzie a solarium to dodatek do szczescia, ja miałam do sauny sie wybrac ale teraz nie moge:(, ale kilka miesiecy po porodzie to nic mnie ie powstrzyma:)
KasiaF87 Tobie łatwo mówić ja panikuje jak mi mają krew poprac. Na ostatnich badaniach kobieta i ręke popsikała a ja juz ze boli. Panicznie boje sie szpitali, lekarzy i pielegniarek ze strzykawkami. Marze o ty zeby urodzic jak najszybciej i w takim samym tepie z tego szpitala wyjsc, tylko ze chyba trzeba poczekac bo dziecka odrazu nie wypuszczą...

dziewczyny, przywitałam sie i uciekłam :zawstydzona/y:

ale wiecie jak to jest przed świetami, zero czasu dla siebie, mała-porządki-mała-gotowanie-mała-wieczór i cyk do łóżka :-D

obiecam poprawę ;-):tak::tak::tak:

reklama
Do góry