reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mika wiesz może teraz by już dało rade ale mój M jak idzie spać to kacper jeszcze buszuje i nawet nie ma kiedy a poza tym to ja nawet nie mam ochoty... a ostatni raz jakoś 7miesiećy temubył :-p
Oliwka oj uwierz, jakbyśmy tak w trójke stanęli to to wykapany tatuś... wszyscyto mówią oprócz siostryM... po mnie ma tylko nosek :-)

reklama
KASIAF87 nie widziałam dokładnie zdjęcia twojego męża...musisz wkleić waszą fotke jak jesteście razem z małym....

KORNELKA widze że i u ciebie problemy...ech faceci w młodym wieku widocznie tak mają że jak jest dziecko to oni świra dostają...może oni zazdroszczą dzieciakom....bo sami jeszcze nie dorośli ,nie wiem....mam nadzieję że i u ciebie będzie oki...

a ja pisze a Bartek mi czołga się po całym łóżku i muszę go pilnować żeby nie fiknął ...łobuz

KORNELKA ja ci powiem szczerze że u mnie też był taki problem,po porodzie z Oliwką to jeszcze jakoś mi się chciało ,stąd jest z nami Bartek a po 2 Cc mi przeszło totalnie ....wcześniej to gadał że jestem nimfomanka niewyrzyta a potem to głupio się pytał czy się z kimś nie cykam....ale jakoś mu do łepka wbiłakm to i owo i dał mi spokój ..od czasu do czasu jest sex ...

Hej mamusie:tak:
Ja własnie uspiłam małą, siedze sama w domku i jakos mam dosc:-(Jestem wykonczona... P. pojechał grac w piłke i dzis nawet z nim nic nie pogadałam:-( On przyjechał do domu to ja pojechałam do rodzicow po hustawke dla małej i spiworek, bo tam kurier to przywiozł, a jak przyjechała kapał juz mała i potem zaraz pojechał:-( Jeszcze sie mnie pyta... czy nie bedziemi to przeszkadzac, a przeciez nie powiem mu, ze bedzie...:-(Czasem mnie to wkurza, ze On korzysta z zycia, robi co chce, a jak z domu sama wyjsc nie moge, bo dzis jak pojechała to godz mnie nie było i nawet nie poczułam, ze wyszłam:zawstydzona/y: A najgorsze jest to, ze jego rodzina i tak mysli, ze w tym domu robi wszystko P., a ja siedze z dupa np. na necie i nic nie robie:-( ehhh...

Kornelka! Witaj:tak:Dobrze, ze synek zdrów:tak:

ASIOWO a gdybyś mu powiedziała że ty chcesz wieczorem wyjśc ...jak on wróci z pracy i oczywiście coś zje !!ty też mogłabyś się wyrwać na te "5 min" do koleżanki na kawe !!Paulinka już nie jest malutka ,i napewno mąż sobie z nią da rade!!!

my sie 1.5 msc nie widzielismy Asiowo wiem o czym mowisz.
nie nawidze tego ze on wszystko a ja nic.
a ze mam torbiel w jajniku to mi kochac sie narazie nie wolno to on mowi ze do innej idzie po serii klutni zerwal ze mna :(

Po pierwsze odkad zaszłam w ciaze i urodziłam mała to tak jakby wszystkie kolezanki o mnie zapomniały:zawstydzona/y: Nawet nie mam gdzie i z kim wyjsc:-( a P jak dzis został ta godzine z mała to juz miał dosc, dlatego wsadził ja do wanienki, bo tam zawsze jest spokojna...:zawstydzona/y: Sam powiedział, ze On nie ma siły jej nosic i zabawiac:eek:

Kornelka witaj:-)fajnie, ze zajrzalas.. co do facetow to niestety oni tacy sa.. nie potrafia zrozumiec, ze nam sie poprostu nie chce:baffled:oni moga wszedzie i z kim pobadnie - straszne to:angry:

Asiowo no niestety jakos sie tak glupio utarlo, z eto kobieta musi siedziec w domu i koniec- a jak juz wyjdziemy to potem przez miesiac wypominen jest, ze Ty tez wychodzisz itp.. neistety.. Moj A tez teraz co tydzien bedzie jezdzil na hale grac:baffled:ale wiem, ze kocha pilke i nie chce mu tego odbierac - choc nie powiem, z emi przykro.. Glowa do gory kochana.. ja chyba naprawde musze kied Cie odiwedzic - szkoda, ze nie mam prawa jazdy:-p

Mika wybacz ale hustawki nie zobacze, bo komp mi cos szwankuje (pisze, zeby nie bylo, ze olalam Twoje pytanie:-D) nie no zartuje oczywiscie - ale niestety nie pomoge

reklama
Do góry