reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No i jestem i ja.

Kornelka witam ponownie. Szkoda,że Twój men to też świnia,ale jak już dziewoje pisały nie przejmuj się.

Galareciu w tej sytuacji ie wiem co Ci napisać.

/mika to dobrze,że nie przejechał tego kota.

reklama
Elo laski :-D
Widzę, że wczoraj wieczorem troszkę sie tu działo...
Niestety nie miałam dostępu do komputera:-(
Wybrałam już męża do pracy, niech zarobi troszkę kasy dla dzidzi.
Miałam dziś barzdo ciężką noc... Nie potrafiłam się ułożyć z brzuszkiem tak, żeby było dobrze, a jak już usnęłam na prawym boku, to biodro zaczęło boleć jak cholercia... A teraz juz nie usnę:-D
Większość z Was takie problemy ma już za sobą, co nie? :-)
Pozdrówcie Wasze małe pociechy.
jp

A ja wczoraj miałam szkołe przetrwania wchdzac po schodach. Tak mnie głowa bolała ze gdy juz prawie wyszłam na drugie pietro poczułam jakby ktos mi igłe wbił w ucho. Taki ból ze az w szoku byłam dobrze ze za mna szedł mój te bo do tego zleciałabym jeszcze ze schodów. Nie moge sie doczekac tej wizyty u lekarza i nie dam sie juz mu spławic bo mu kiedys mówiłam ze mam straszne bole głowy a teraz to mi sie tylko pogarsza.

AsiowoWidzisz to oni powinni zabiegac o Ciebie ale ty o nich. Może odczówasz to jako odrzucenie ale z pewnością znalazłby sie ktoś z kim mogłabys czasem wyjść do kawiarni na jakies ciastko czy herbatke. Nie czekaj na cud bo cudów nie ma, jesi chcesz sie z kims spotkac czy nawet tylko porozmawiac poprostu napisz, zadzwon wyślij sms. Nie musi byc to od razu spotkajmy sie ale wiadomość ze zwykłym pytaniem co u Ciebie słychac. Moim zdaniem najlepsze byłoby gg. I wybierz z pośród listy osobę z którą kiedys czułas sie dobrze ( albo osoby ). To w jakiej sytuacji sie znajdujemy zalezy w dużej mierze od nas. Życzę powodzenia.

A ja ide sie przygotowac bo msze jakos do szkoły dojsc, a głowa nadal boli...

witajcie dziewczyny:), tak was czytam i widze ze niektorym facetom przydalaby sie terapia szokowa, ja naszczescie na mojego narzekac niemoge, zawsze moglam wszedzie pojsc sam mnie wyganial:) 3 mi9esiace po porodzie juz bylam na babskiej imprezie, robimy takie imprezki czesto i zadnej nie oposcilam:) T bezproblemu zostaje z Jula, na poczatku bylo nieciekawie przez pierwsze 2 miesiace po porodzie przez jego mamusie, ale jak sie wkurzylam spakowalam i wystawilam za dzrzwi jego rzeczy i powiedzialam skoro tak kocha mamusie to niech do niej wraca ja se poradze i napewno dlugo sama niebede:) i to go ruszylo. Jak mala miala 4 mies. wrocilam do pracy i to on przez ten czas sie nia zajmował.
a waszych facetow tak pozadnie w dupe kopnac to tez moze cos zrozumieja, moj zrozumial i jest cudowny:)POWODZENIA Z WASZYMI MEZCZYZNAMI, niepozwalajcie im sie tak traktowac bo przyzwyczaja sie a kiedy tak sie stanie to bedziecie cierpiały

witajcie:-)
Aniolek widze, ze z Ciebie bojowa kobieta:-D:tak:i masz szczescie trafilas widac na wyjatkpowy egzemplarz faceta.. Dobrze, ze zrozumila.. nie jednemu byloby takie cos na reke..
Asiowo a kiedy Ty masz czas:-p:-)

Aha trzymajcie dzis kciuki za Polna, bo na 99% bedzie miala to echo dzis:tak:wczoraj biedaczka sie wkurzyla, bo najpierw powiedzieli jej, ze echa nie ma(pisalam wam) a potem przychodzi lekarka i sie jej pyt czy ona moze nie jadla nic, bo echo chcialaby jej zrobic:angry::wściekła/y:masakra z tymi naszymi lekarzami:wściekła/y:

baska201 moj maz tez tak uwaza wini za to moj znak zodiaku skorpion.
ja sadze ze my slabe kobietki musimy walczyc o swoje bo jak nie my to nikt sie o nas niezatroszczy, jeszcze na tym zle niewyszlam a zyskalam cudowna rodzine

Witam mamusie
Za nami w miare spokojan nocka, mala budzila sie tylko 3 razy na cyca, ale nadal sie prezy, i meczy przez sen, a sztuczne mleko dalam jej ostatni raz w poniedzialek, wiec juz powinno jej przejsc, a ja znowu nie jem nic takiego co mogloby jej zaszkodzic, moze to moje mleko jest zle???
baska201 no w koncu bedzie to echo, biedaczka tyle sie wyczekala, oby ja szybko wypuscili
Asiowo wspolczuje, u mnie jest na odwrot, ja nie moge odpedzic sie od gosci, najgorzej bylo po porodzie, ja wykonczona a tu kazdy chce przyjezdzac, ale zobaczysz przyjdzie lato, bedziesz wychodzic z mala na plac zabaw to napewno poznasz jakies mamuski

hey dziewczyny!

U nas noc taka sobie.. Tzn ogólnie mały ładnie spał ale wieczorem nie chciał zasnąć.. Usypialiśmy go z mężem ponad godz..
Dodałam małemu wczoraj miarkę kleiku na 230ml mleka.. Wypił wszystko (choć marudził) i jeszcze póżniej wypił 15ml samego mleka, bo musiałam dorabiać bo nie chciał spać a wydawało się że głodny jest.. Tatuś go kąpał, tatuś karmił i w sumie to tatuś uśpił.. A ja jak on zaczął karmić to poszłam się umyć.. Byłam taka zmęczona i brzuszek bardzo bolał.. Dziś też boli.. Zapytam się dzisiaj ginekolog (bo jadę na 19) od czego to tak może być..

I przepraszam ale nie mam weny odpisywać każdej z osobna..

Ostatnia edycja:
Asiowo wspolczuje, u mnie jest na odwrot, ja nie moge odpedzic sie od gosci, najgorzej bylo po porodzie, ja wykonczona a tu kazdy chce przyjezdzac, ale zobaczysz przyjdzie lato, bedziesz wychodzic z mala na plac zabaw to napewno poznasz jakies mamuski

Po porodzie miałam identycznie:tak: ciagły ruch, a meczace to było okropnie, ale tak po 2 miesiacach skonczyły sie odwiedziny, zamieszanie znikneło i wszyscy powrócili do swojego zycia:-D
Ja juz nawet próbowałam zagadywac, "narzucac sie", itd..., ale to nic nie daje:zawstydzona/y: ale mam to gdzies, bedzie snieg to wyskocze se na narty, a chocby sama:-D

witajcie:-)
Asiowo a kiedy Ty masz czas:-p:-)

Zawsze wtedy gdy mąż zostawi mi samochód:-D

3mam kciuki za Polną!!! Wracaj do nas Kochana!!!

BASIU!!! Ty chyba Basia jestes, nie?!:-D
Wszystkiego najlepszego w dniu imienin!!! Radosci, miłosci, szczescia, kasiorki...:-)

U nas nocka ok:tak: Mała obudziła sie o 4:40 dopiero... chwila cycus i poszła dalej spac i cos przed 7 wstała, a teraz znow ucina sobie drzemke:tak:

Aniołek! Konkretna z Ciebie babka! i tak 3mać:tak: Podziwiam skad Ty masz tyle siły:tak:

reklama
Do góry