reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dobra dziewczyny ja zmykam moje cholery usypiać....Daniela nie ma ,więc mi nie pomoże ..pojechał Daniela brata szukać bo chyba go zamkneli...bo jeżdzi po pijaku bez prawka ,a on i tak ma zawiasy...a nie wrócił z pracy więc chyba już jedzie!!!!

ASIOWO szkoda że koleżanki o to zapomniały...ja nie powiem mam z kim się spotkać a do tego moja przyjaciółka ze szkoły jest nawet chrzesną Bartka ...musisz kochana wytrzymać do lata ,wtedy niunia będzie duża i napewno łatwiej będzie ci się wyrwac!!!

Asiowo to zapraszam:tak::-)bardzo serdecznie:-)

Kornelka niestety faceci tacy sa - plota co im slina na jezyk przyniesie.. a nie probowaliscie tak na spokojnie porozmaiwac - powiedziec sobie co was boli itp??

Kaska19 Jestem na ubezpieczeniu mojej mamy bo jeszcze sie uczę nie prację, ale tak czy inaczej za wizyty płace bo chodze prywatnie. W mojej miescinie nie ma zbyt dobrych lekarzy a juz napewno nie ci co przyjmuja na kase chorych... Do tego co chodzę rzeczywiscie troche płace ale za to wyprowadził mnie z ciazy zagrozonej tak wiec nie żałuje tej kasy.
Asiowo A moze to jest tak ze one chciałyby sie spotkac ale sie boją ze stwierdzisz ze masz dom i dziecko na głowie:)
Ja tam w sumie nigdy nie byłam jakos specjalnie za spotkaniami, ale na dłuższa mete brak znajomych i oderwania sie od szarej rzeczywistosci jest okropne. Może spróbuj porozmawiac z którąś na gg, umówic sie na spotkanie. :-)

Umi... wydaje mi sie, ze jakby ktos chciał sie ze mna spotkac to by napisał smsa, odezwał sie na gg czy chociazby sygnał puscił...:zawstydzona/y: Próbowałam, ale na siłe wciskac sie nie bede, trudno! Mam cudowna rodzine i to dla mnie najwazniejsze:tak:

Wiecie, tak akcją na NK to ja jestem naprawde przerazona, własnie spedziłam troche czasu tam i na szczescie narazie nie znalazłam zdjecia Paulinki:zawstydzona/y:
http://www.prw.pl/articles/view/9109/szok-ktos-kradnie-zdjecia-dzieci-w-naszej-klasie-pl
Masakra normalnie, co na tym swiecie sie dzieje:-(

Witam,

Melduję się, że jestem :) Przeczytałam wszystko :szok: nie mam czasu na odpisanie każdej bo robię obiadek i musze uczyć sie na jutrzejsze zaliczenie, które mam po praktykach :wściekła/y: Powiem tyle, większość facetów to jakaś ograniczona jest...no wyjątkiem jest tu mąż Asiowo (gratulacje!). Wielkie dzieci :baffled:

reklama
Kornelka Witaj! jeśli zdradzi to tylko zemścić się na nim. Wszyscy faceci są tacy sami. Obrażają się jeśli my nie mamy ochoty a jeśli już to my nie możemy liczyć na przyjemność taka jaką byśmy chciały.
Firanka dzięki za propozycje. Nawet gdyby to było możliwe to raczej już bym nie skorzystała. S chyba domyślił się że mam deprechę i trochę czulszy się zrobił. Za obiad podziękował, buzi dał.
Mika sory ale ją też nic nie powiem o tej huśtawce nic nie powiem bo z telefonu patrzę. Ale pewnie niezła jest.
Ja już zmykam. Dobranoc! Miłych snów.

Do góry