reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej Krystynko

Ewi nie wiem mam nadzieję,że się nie obrazisz,ale tak mnie wkuł ten Twój S.,że pomyślałąm,że może ja bym Ci tak pożyczyła z 500 złotych,i byś pojechała do mamy..oczywiście ta pożyczka byłaby długo terminowa...tylko nie obraź się...

Galareciu nie daj sobą pomiatać,a G jak nie jadł tyle czasu to tylko jego wina,trzeba zabierać więcej papu do tyrki jak się nie najada. A co do słoiczków to tak jak lasencje mówią kup i się nie martw o nich i tak dzieckiem się nie zajmują więc nie mają prawa głosu.

Mika to nie ciekawie z tym mandatem...to co on jeszcze zrobił z tym samochodem,że naprawa Was jeszcze czeka?

Basiu u nas za 150 złotych to piwnicy nawet nie wynajmiesz...więc wisz nie zastanawiajcie się długo.

Femka nie martw się moja Nica z czasem tak jadła z chytrości te mleko,że bełtała nim. Każde maleństwo jest inne i ma inny żołądeczek.

Asiowo Ty leniwcze:-D:-D:-D ja o 9 to pod nadzorem pielęgniarki środowiskowej robiłam sobie zastrzyk.

Kitty,to Ty bas wkurzałaś przez cały swój pobyt u Nas. Skoro nie interesuje Cię co u dzieci to naprawdę żal mi Ciebie...współczuję Martynce...oschła,wyrachowana matka,która ma w dupie co u dzieci mimo,że jest na forum dla dzieci!!

reklama
OLENKA - nie mleko miałam ale decyzje podjęłam że nie chce karmić piersią że wygodniej jest butelką a mała bardzo dobrze się czuła po sztucznym więc lecimy na sztucznym i wreszcie wszyscy są szczęśliwi :-p

GALARECIA - aha no to już jestem spokojna :-p będziemy z Kubą działać dalej :-p
a i odkąd małą sztucznym karmie to ona też takie obfite i "pachnące" kupki wali :-p a jakie śmierdzące bąki puszcza :-p

MIKA - no u mnie 100ml to norma i czasami 125 ... aż strach pomyśleć ile za 3 miesiące będzie jeść :-p

OLIWKA - nie no z tą dietą to żartowałam :-p

aniolek20k mój mąż uważa że to za wcześnie na wprowadzanie nowych posiłków i nic na to nie poradzę..

moj maz tez tak uwazal i powiedzialm mu ze ja zajmoje sie dzieckiem 24h na dobe i wiem lepiej czy dziecko jest gotowe dostac nowe jedzonko, pozatym on byl w pracy a ja uczylam dzidzie nowych smakow i pozniej mu opowiadalam ze Jula zjadla jabuszko albo ze gotowalam jej zupke, musial sie przystosowac moze i psioczyl ale jak zobaczyl pozniej ze Julce to smakuje to sam ja chcial karmic:)

mika on tez dostal za predkosc...
wes mnie w ogole nie strasz...akurat ja nie bylam spieta wrecz rozluzniona i dobrze nawilzona bo swierzo po orgazmie hehe:-D nie idzie sexikiem to radzimy sobie inaczej i z dobrymi skutkami:-D:-D:-D

femme to zes poszla na wygode....:tak: ja to jeszcze pokarmie troszke.....choc tez wygodniej byloby dac mi butle...no ale jeszcze troche poswiece sie dla kacperka:-)

oliwka oj to widze ja zaszaleje z firankami i zaslonami,... mi wyszlo prawie 300zl na jedno okno, dobrze ze mam tylko 2:-D

Cześć dziewczyny:-) My w końcu wróciliśmy do domku.Urodziłam 22 listopada,nasz synuś miał 57 cm i ważył 3550.Miał mocną żółtaczkę i dopiero dzisiaj wyszliśmy ze szpitala.Jak się trochę ogarniemy to się do Was odezwę:-)

Aniu gratuluje:-)nareszcie.. Juz sie zastanawialismy gdzie Cie wymiotlo:-D:-)super, ze jestes:-)

Firanka no zastanaiwamy sie - musimy najpier obejrzec to mieszkanko - jakie tam warunki panuja, ze tak powiem;-)

Mika wspolczuje zakazenia.. przesrane.. ja tez kiedys czesto cierpialam na zapalenia drog moczowych - koszmar nic wiecej.. jedyne co pozstaje powiedziec to wspolczuje..

I jak zwykle skleroza mnie dopadla:-D:-D:-D

Kitty ale powiedz mi dziewczyno, czy Ty znowu chcesz poprostu zwrocic na siebie uwage?? po co Oliwka ma Ciebioe usuwac?? Jak nie chcesz to nie zagladaj:baffled:Nie rozumeim Cie:baffled:

reklama
Hejka;)

Rany jak przez weekend takie pustki to juz sie tydizne zaczal a tyle do nadrobienia miałam ze sozk.

Galarecia dlaczego sluchasz męża z tymi sloiczkami dla Adama, jak sie nim to skad wie ze ze On tego nie potrzebuje i nie powinno mus ie tego dawac? Jakby powiedzial zebys nie przebierała mu pieluch to tez bys tak robiła? Dzieci na modyfikowanym powinny zajadac cos innego od 4 miesiaca a i znam takie mamusie co i od 3 dawaly jakies lepsze jedoznko i tez sie nie działo. Chyba Twoj maż pieniedzy na sloiczki nei zaluje?

Mika o kurcze to faktycznie nei ciekawie z tym pecherzem mnei leciutko bolał w tamtym tygodniu to strszne uczucie było. Jak tam,@ sie pojawiła?? Kurde to jak Ty w szkole wytrzymałas przez weekend z tym pecherzem? Alan Ci tlyko 100ml pije? Mi Oliwier teraz doi 180ml;/ masakra nio i kaszke jeszcze daje i czazsem kleik i łyzeczke deserku. A Ty dajesz juz jakies sloiczki? A herbatke mu podajesz??

Kitty a przepraszam bardzo a oczym mamy innym pisac jak nie o dzieciach??? Aaa dowidzenia!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu Ogromniaste gratulacje!! CZekamy na opis porodu:):)

Olenska musisz kilka rayz poprobowac powinnien sie w konu przerbic u mnie bylo tak samo na poczatku wiec musielismy uzyc oliwki i troche p[omoc i dalo rade;]

olika gratuluje zakupow mi tez siwe maza nowe firanki i kilka zaslon be te juz mam fatalne i stare zresazta ale to pewnie w przyszlymn roku. tanie sa u ciebie nawet choc na allegro widzialam po 7 z za metr. a jak tam dzieci??:}

u nas nudy oprocz tegpo ze jutro mam testy na prawko:/ ide sie pouczyc troche papa

Do góry