reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mam eska od Polnej..
"Cześć!!dopiero teraz byla wizyta a wieczorem to lekarz o 23 przyszedl:baffled: Maja zrobic echo ale o ktorej to nie wiem!! Wystraszyl mnie troche bo zaczal mi mowic na czym to bedzie polegac- jakas metoda Kuka!!
Wprowadza rurke obok tych elektrod zeby wyczyscic i usunąć ta skrzepline!! Najgorzej jak elektrody beda zrosniete do serca to bedzie wiecej roboty:-( Kurcze boje sie zeby nic takiego nie wykryli:-( jeszcze mowili, ze moga tez otowrzyc klatke piersiowa to bedzie lepszy dostep ale wtedy dluzejw szpitalu zostane:wściekła/y:"
Ewi kurcze to nie zaciekawie u Ciebie:wściekła/y:a Twoja rodzina nie ma mozliwosci, zeby Cie zabrac stamtad??

reklama
noja tez milam rozpuszczalne ale po 2 tygodniach sciagnela mi te szwy polozna.,..ale wczesniej bylam z nimi u gina bo mnie cis za bardzo bolaly i powiedzial ze mam czekac az same wyjda-bowtedy ladnie sie samo zrasta,powoli spokojnie.ale ja i tak sciagnelam-i jest git.a moga wychodzic nawet 6 tygodni. a te ze srodka to mi przedwczoraj mąż pomogł usunąć:p bardzo sie balam"pierwszego razu" ale bylo gitara.:tak:

dziewczeta co to jest za szczepionka na ramieniu dziecka>??
bo nie wiem czy to ma tak paskudnie wygladac czy cos zlego sie z tym dzieje..bo nelka ma na raczce taki wielki bombel.gule taka czerwona i nie weim czy to zle czy normalnei

A ja miałam nadzieję że Polna już po fakcie. A tu dopiero echo mają robić.
Moja rodzina niestety nie na takiej możliwości. Wujkowie w pracy. A nikt inny auta nie ma. Moje małżeństwo wyniszczyło mnie psychicznie. Choć zapowiadało się wspaniale. Ją nadal kocham S ale jestem typem romantyczki. Czuje że on już tego nie czuje. I już pewnie nie uda mi się tego odbudować. A co do wyjazdu to gdybym podjęła się tego to ciężko by było. Moja mama i tak na problemy z kasą, więc nawet na tydzień ciężko by było odejść.

Kaśka duża ta gula? Nie pamiętam co to za szczepionka ale na rączce zostaje taki odczyn poszczepienny. Jeśli jest większą niż 1 cm to może pojedż do lekarza. Justynka po szczepioce w nóżke miała najpierw zgrubienie potem to robiło się czerwone. Potem pielęgniarka stwierdziła że to nic poważnego i zrobiła w to miejsce kolejna szczepionkę i już było za późno. Zebrała się ropa, zrobił się stan zapalny, trzeba było chirurgicznie usuwać ropien i aż 10 ml ropy odciągnęli.

Jej ... co się porobiło ...

NET ... nie spodziewałam się tylko tyle napisze.

co do KITTY to dajcie spokój nawet nic nie odpisujcie bo jeszcze będzie się odzywać ...

MADZIK - ja jeszcze mam już coraz mniej z tego co czuje ale jeszcze są :dry:

I właśnie nie wie można się gździć jak są jeszcze te szwy ? (oczywiście o te w środku mi chodzi :-p)

Współczucia dla wszystkich dziewczyn mieszkających z przymusu z rodzicami ... ja nawet sobie tego nie potrafię wyobrazić ... i oby jak najszybciej udało się wam na swoje pójść ~!

EWI - ja nie rozumiem ... ty nie masz żadnych znajomych ? nikogo ? koleżankę, kolegę, kuzyna, kuzynkę, ciocie, wujka ... kogokolwiek z samochodem ? kto by mógł po Ciebie przyjechać ?

BASIU przekaż Polnej że tęsknimy i że 3mamy kciuki !!!

GALARECIA - to Twoje dziecko i ty wiesz najlepiej co dla niego najlepsze ! tam teściowej będziesz się słuchać ... a mąż taki cwaniak jeszcze przed chwilą mówił że dziecko to Twój obowiązek żeby o nie zadbać a on pracuje to co teraz się mądrzy ...

Więcej nie pamiętam ... :dry:

Mi mała dzisiaj 6 godzin przespała :szok: może już zacznie wydłużać sobie nockę i będę mogła dłużej pospać :-)

A i ile taki szkrab powinien jeść ? jak zjada 125ml to dużo ? :-p

KASIA - mi mówili w szpitalu że to może się brzydkie robić i dali karteczkę jak to pielęgnować zaraz jej poszukam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Femme co do seksu to nie mam pojecia - ja mialam zwykle szwe i mi polozna je wyjela w 7 dobie a na seks to ja dlugo nie mialam wiec nie pomoge:baffled:
A jesli chodzi o jedzonko to z tego, co pamietam to Lena jadla tyle ile pisala na opakowaniu:tak:wiecej nie szlo jej wcisnac.. teraz tez wypija ok 180 ml jeden raz w ciagu doby:tak: wiec moze ona poprostu taki niejadek tylko:-p
Edit: Polna mi wlasnie napisala, ze dzis echa jej nie zrobia, bo aparat sie zepsol i niby jutro ma byc:/ Jest zla jak osa:-( nie dziwie sie jej.. napisala, ze jak jutro jej nie zrobia to sie wypisuje:-(

Ostatnia edycja:
Kurcze ale ją załatwili. Ma rację. Niech się wypisuje. Szła na zabieg a nie na leżenie w szpitalu.
Femme no o to chodzi że nie mam nikogo. Jak wyszłam za mąż to i koleżanek nie mam.

BASIA - o jej to Twoja to chyba niejadek :-p taka duża dziewczynka a tylko 80-60ml więcej niż moja miesięczna Ninka wcina :-p

Biedna Polna ...

EWI - ja pierdziele ... przesrane ... dziewczyno ty się z stamtąd wyprowadź gdzieś do ludzi ! tak się nie da żyć ...

reklama
EWI - naprawde masz przesrane, to ja pisalam o mezu, ktorego zostawilam... i on sam mnie zawiozl :-D Tak jak i Ty należę do osób z romantyczną duszą tylko szkoda ze R taki nie jest... Kwestia przyzwyczajenia, choć nie ukrywam, że troszkę mnie to denerwuje.
Żałuję, że i Ty nie możesz tak zrobic - przydalo by Wam sie ...
Trzymaj sie i nie daj sie.

Do góry