reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KITTY brak słów poprostu ...i kto tu jest bezmuzgowcem....my przynajmniej umiemy jakoś kulturalnie się wypowiedzieć nie to co ty....a to forum jest założone po to by pisać o dzieciach i się radzić ,jak czegoś nie jest się pewnym lub się czegoś nie rozumie...:crazy::angry::wściekła/y:

POLNA oj biedna jesteś ,kurcze tyle czasu jesteś w szpitalu a tu nie wiadomo co i jak ....ech mam nadzieję i będziesz wiedziała co i jak.

ONA_MIKA oj kochana to się narobiło....pewnie ból nie do opisania....mam nadzieję ze szybko wyzdrowiejesz,,,życzę zdrówka...dobrze że mąż zadowolony z pracy może w końcu zacznie się u was układać...życzę wam tego z całego serducha..mi się udało a też jak oliwka była mała to były kłotnie ,nawet pare razy zarobiłam...pojechałam do mamy na noc z dzieckiem ,a on nic dopiero jak kazałam mu po 2dniach pampersy kupić to przyjechał i zaczął gadać...teraz czasami też są ostre spięcia ale muszę przyznać że od dłuższego czasu jest oki ,jakoś sam się zmienieł...wam też się uda:tak::tak: a i tego też życze GALARECI ...musi być dobrze bo jest dziecko a chwilowe kryzysy przeżywa każdy,nie znam pary udealnej ,która się nie kłoci i nie ma załamek i rosterek...super że bioderka małego są oki ...:-):-):-)

FEMMKA to ładnie mała ci wypija ...mój teraz to nawet wypije 120 i nie chce więcej ...a co do szwów to niestety nie mogę ci pomóc...:-(a i doczytałam że mała zaczyna dłużej spać ...oby tak dalej

a ja już okno na święta umyłam ...kupiłam nowe firanki i zasłonki i mam spokój ...obiad zrobiłam ..tylko mała cholernica nie chce mi iść spać....

reklama
A no i witam KRYSTYNKA ;-)

OLIWKA - kurde to może ja ja przekarmiam :dry: bo z niej już taki pulpet się zrobił :dry: ale co poradzić... chyba diety jej nie zrobie :laugh2:

MIKA - jak zaczęło się układać w domu i z mężem to ze zdrowiem lipa ... współczuje bardzo co jak co ale nie nie cierpię jak mi się coś z drogami rodnymi dzieje ...wszystko tylko nie to i nie zęby ... no ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!! bądź dzielna ! :-)

femmka zazdroszcze nocy...mojpotworek to ciagle 3 razy wstaje:zawstydzona/y:a ty juz sztuczne dajesz ze wiesz ile nina wypija???

polna wspolczuje...

mika
moj S to tydzien temu tez dostal mandat...ale 500 zl i 10 pkt masakra...fajnie ze mezowi praca odpowiada...

oliwka ja jade do konca tyg kupic firany i zaslony,...pewnie troszke zaplace i to nie malo;-)

wiecie co, wczoraj probowalam sie kochac z S , szwow juz nie mam..i nie poszlo wsadzic(ze tak sie wyraze) to chyba nie dobrze cio??? tylko czubeczek poszlo a dalej nie...jakby bylo zrosniete, czy to mozliwe?

OLENKA - małej daje najczęściej 100ml ale czasami 125ml zjada szczególnie wieczorem i w nocy jak ma dłuższą przerwę

A co do sexu to ja też już działam :-p póki co to jak mówisz czubek i powoli powoli coraz więcej :-p myślę że nie ma co od razu na całość iść tylko powoli ...a zrosnąć się nie mogłaś spokojnie :-p

femme mam nadzieje ze nie zroslam:-D:-D:-D:-D
a co cycki ci sie puste zrobily??? ja to dalej cycem karmie,...czasem sciagam, i daje w butelce to wypija 80 badz 100

krystynka ja rowniez witam...kurde niezauwazylam nowej osobki..:-D

A ja przed chwilą w pieluszce u Adasia zastałam taką wielką kupę że normalnie się zdziwiłam.. Nigdy takiej wielkiej, brzydkiej i "pachnącej" nie było.. Nie wiem czemu tak..

aniolek20k mój mąż uważa że to za wcześnie na wprowadzanie nowych posiłków i nic na to nie poradzę..

madzik1388 u mnie szwy do końca się rozpuściły ponad miesiąc po porodzie. Od 3tyg wypadały przy każdym prawie prysznicu po kawałku..

femme fatal nie przejmuj się że Ninka zjada 125ml. Każde dziecko ma swoją normę i jje tyle ile potrzebuje.. A 125ml to nie jest jeszcze tak wiele. Ale więcej póki co jej nie dawaj żeby się nie przejadała, bo póżniej mogą być problemy z brzuszkiem..
A co do seksu to ja się kochałam jeszcze jak miałam szwy w środku (nie wiedziałam o tym bo myślałam że wszystko wypadło).. I nic mi póżniej nie było.. Tylko troszkę bolało na początku..

oliwka_11 mała pomyłka, bo bioderka to u miki.
A ja zaczynam wątpić że będzie lepiej.. Nie mam siły na rozmowy.. Jak on przychodzi do domu i mówi że nie ma na nic siły to mi ręce opadają.. Wczoraj zapytałam czy może nakarmić małego po kąpieli bo ja chciałam iść się umyć i położyć do łóżka bo brzuch mnie bolał a on do mnie że jest głodny bo od 11 nic nie jadł (a była 21:20)..

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Widzę ze sie porobiło eh tylko nie mogę zrozumiec o co poszło ale no nic wszystkieg wiedziec nie muszę:-)
krystynka88 Witaj:-)
galarecia To nie mógł sobie zrobic kanapiki i w trakcie karmienia przegryźć? A potem by sobie zrobił cos wiekszego. Rozumiem ze moze byc zmeczony. Nic dziwnego ja mam czasem 5 lekcji i padam z nóg wiec on po całym dniu ma prawo byc zmeczony, ale musi zrozumiec ze nie jest sam na swiecie. Kurcze ja jestem jedynaczką i nie rozumiem tego jak mozna myslec wyłacznie o sobie, bo wybacz ale on oprócz zarabiania na dom mysli tylko o sobie (czywiscie takie jest moje zdanie nie musisz sie z tym zgadzac)
Ona_mikaMasz pecha normalnie. Moja mama miała zapalenie pecherza i brała jakies antybiotyki ale na całe szczescie przeszło po 1,5 tygodnia. A u Ciebie to jest zakażenie to sobie nie wyobrazam jak to musi bolec. Trzymam kciuki zeby było lepiej

reklama
OLEŃKA ja zafiranke zapłaciła 30 zeta u nas metr kosztuje 12 złoty a ja kupiłam taką krótką do kaloryfera ,a zasłonki też takie krótkie za komplet zapłaciłam 70 zeta...
napewno nie jesteś zarosnięta...może spięta byłaś i nie czułaś sę lużno a o za tym zawsze jest tak ciasno po porodzie ja nawet po cc tak miałam ale jak już dojdzie do finishu to następne razy będą coraz lepsze....więc potrzeba czasu i prob i nie bój się przedewszystkim tylko trzeba się rozlużnić...

FEMMKA do bardzo dobrze że Ninka tak ładnie ci je ...oby tak dalej b,będzie z niej duża dziewczynka a o diecie nawet nie ma mowy bo malutka je tyle ile potrzebuje...

A i witam nowe mamusie udzielajcie się jak najczęściej i wklejcie swoje foto ..pozdrawiam

Do góry