reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

nie od dzisiaj mówią ze parówki to g***o mało wartościowe. Same ściepy z mięsa i skór. Ale zeby w dziecięcych az tak? Mogli sie bardziej postarać. Pomimo tego ja lubie parówki i od czasu do czasu sobie kupie - jednak tylko z jednego wypróbowanego miejsca [zakładów mięsnych znajomego rodziny]. Pewnie ze nikomu po tym nic nie bedzie ale mało wartościowe i odżywcze, tak jak tam piszą wiec nie należaloby dzieciom tego czesto podawac o ile w ogole takim maluchom to do szczescia potrzebne......

reklama
Haha, zastanawialam sie nad kapka do parowek, ale wiedzialam, ze to zly pomysl:) dzieki:)

Ja daje parowki rzadko (moze raz na 2 m-ce), kupuje w normalnym sklepie w paczce drobiowe (z kurczaka i indyka), mala sie zajada jak nie wiem. Czasem dla odmiany sie cos innego chce:)

kupiłam z ciekawości batonika hipp żeby zobaczyć co to za cudo
HiPP: Owocowy Przyjaciel HiPP Banany-Jabłka

powiem szczerze że rewelacja,taki mieciutki rozpuszcza się w buzce bo same owoce:-) w takim wafelku jak opłatek.mały wszamał ekspresowo.Nie sposób się zadławić więc bezpieczne:-) 2,50 zł ....

co do parówek to mały nie chce ,zresztą z miesem to musze się nagimnastykować żeby zjadł.

kupiłam z ciekawości batonika hipp żeby zobaczyć co to za cudo
HiPP: Owocowy Przyjaciel HiPP Banany-Jabłka

powiem szczerze że rewelacja,taki mieciutki rozpuszcza się w buzce bo same owoce:-) w takim wafelku jak opłatek.mały wszamał ekspresowo.Nie sposób się zadławić więc bezpieczne:-) 2,50 zł ....

co do parówek to mały nie chce ,zresztą z miesem to musze się nagimnastykować żeby zjadł.

ja tez kupilam go kiedys - dla mnie ok :D ale dość słodki młodego otrzepywało i nie chciał. Ale to było przed roczkiem, moze teraz by chciał :cool2: tez mu kupie przy okacji :tak:

reklama
Coś na temat parówek. To nie tak , ze to samo zło- trzeba umieć kupować!!
Wiem co jem - odcinki online - VoD w Onet.pl

Nie wpadłabym na to zeby sprawdzać skład parówek , czy słoiczków z miesem takiej firmy jak Gerber!!!!

to jest chyba to o czym pisałam z jakieś 5 m-cy temu tam jest potem o ketchupach??
ja Igorkowi daję kabanosy drobiowe :-):-) aaaaaaaaa i skład zawsze sprawdzam (po obejrzeniu tego filmiku oczywiście:-))

Czy dajecie swoim maluchom ketchup kupny?

ja nie daję w ogóle ale w tym linku martolinki (o ile to jest to co myślę) to podają przepis na domowej roboty :-)

Do góry