reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

nie od dzisiaj mówią ze parówki to g***o mało wartościowe. Same ściepy z mięsa i skór. Ale zeby w dziecięcych az tak? Mogli sie bardziej postarać. Pomimo tego ja lubie parówki i od czasu do czasu sobie kupie - jednak tylko z jednego wypróbowanego miejsca [zakładów mięsnych znajomego rodziny]. Pewnie ze nikomu po tym nic nie bedzie ale mało wartościowe i odżywcze, tak jak tam piszą wiec nie należaloby dzieciom tego czesto podawac o ile w ogole takim maluchom to do szczescia potrzebne......

reklama
Haha, zastanawialam sie nad kapka do parowek, ale wiedzialam, ze to zly pomysl:) dzieki:)

Ja daje parowki rzadko (moze raz na 2 m-ce), kupuje w normalnym sklepie w paczce drobiowe (z kurczaka i indyka), mala sie zajada jak nie wiem. Czasem dla odmiany sie cos innego chce:)

kupiłam z ciekawości batonika hipp żeby zobaczyć co to za cudo
HiPP: Owocowy Przyjaciel HiPP Banany-Jabłka

powiem szczerze że rewelacja,taki mieciutki rozpuszcza się w buzce bo same owoce:-) w takim wafelku jak opłatek.mały wszamał ekspresowo.Nie sposób się zadławić więc bezpieczne:-) 2,50 zł ....

co do parówek to mały nie chce ,zresztą z miesem to musze się nagimnastykować żeby zjadł.

kupiłam z ciekawości batonika hipp żeby zobaczyć co to za cudo
HiPP: Owocowy Przyjaciel HiPP Banany-Jabłka

powiem szczerze że rewelacja,taki mieciutki rozpuszcza się w buzce bo same owoce:-) w takim wafelku jak opłatek.mały wszamał ekspresowo.Nie sposób się zadławić więc bezpieczne:-) 2,50 zł ....

co do parówek to mały nie chce ,zresztą z miesem to musze się nagimnastykować żeby zjadł.

ja tez kupilam go kiedys - dla mnie ok :D ale dość słodki młodego otrzepywało i nie chciał. Ale to było przed roczkiem, moze teraz by chciał :cool2: tez mu kupie przy okacji :tak:

reklama
Coś na temat parówek. To nie tak , ze to samo zło- trzeba umieć kupować!!
Wiem co jem - odcinki online - VoD w Onet.pl

Nie wpadłabym na to zeby sprawdzać skład parówek , czy słoiczków z miesem takiej firmy jak Gerber!!!!

to jest chyba to o czym pisałam z jakieś 5 m-cy temu tam jest potem o ketchupach??
ja Igorkowi daję kabanosy drobiowe :-):-) aaaaaaaaa i skład zawsze sprawdzam (po obejrzeniu tego filmiku oczywiście:-))

Czy dajecie swoim maluchom ketchup kupny?

ja nie daję w ogóle ale w tym linku martolinki (o ile to jest to co myślę) to podają przepis na domowej roboty :-)

Do góry