agrafka80
Fanka BB :)
kupiłam z ciekawości batonika hipp żeby zobaczyć co to za cudo
HiPP: Owocowy Przyjaciel HiPP Banany-Jabłka
Alicja bardzo lubi te z czerwonych owoców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kupiłam z ciekawości batonika hipp żeby zobaczyć co to za cudo
HiPP: Owocowy Przyjaciel HiPP Banany-Jabłka
dziewczyny jak dajecie malym nalesniki to smazone oczywiscie no bo niby jakie? ja w sumie nie widzę roznicy miedzy smazeniem na pateni tefal bez oleju a z olejem bo to i tak smazenie, i nie dam małemu Waszym dzieciom nic nie jest?
Moja 'niejadka' niestety nie lubi naleśników. Nawet wysmarowanych nutellą i z bananami (((Ula patelnię przecieram kilkoma kroplami oliwy , albo oleju rzepakowego i smaze. Nie jest to obróbka na głębokim tłuszczu a to znaczaca róznica Polecam placki dla niejadków podobno to czesto ostatnia deska ratunkowa
dziewczyny jak dajecie malym nalesniki to smazone oczywiscie no bo niby jakie? ja w sumie nie widzę roznicy miedzy smazeniem na pateni tefal bez oleju a z olejem bo to i tak smazenie, i nie dam małemu Waszym dzieciom nic nie jest?
Wczoraj w auchan kupiliśmy bułki, gorące, a Asia koniecznie chciała też. Wzięłam pierwszą lepszą zimną, kwadratową. Jak młoda ugyzła to poczułam zapach cebuli No ale nie dała już jej sobie odebrać i zjadła CAŁĄ. Nawet okruszka mi nie zostawiła Na szczęście brzusio ok :-)