W
wyjatkowaonaa
Gość
kupiłam niejadkowi słoik Hippa po 1,5 roku
PAtryk też barzo lubi te obiadki po 1,5r.ż szkoda,że wsstkie są z pomidorami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kupiłam niejadkowi słoik Hippa po 1,5 roku
kupiłam niejadkowi słoik Hippa po 1,5 roku .Kluseczki w pomidorach z groszkiem i szynką.Całe wielkie klusie świderki.Zjadł całą porcję pięknie.Chyba ten makaron tak mu zasmakował i może ze większe kawalki. hipp hipp huraaaa
zacznę mu sama robić takie cuda.ale zupy kalafiorowej zjadł 3 łyzki :-/
ładnie je jak włącze mu Kubusia Puchatka i trzymam na kolanach
na kolanach, przy bajce chyba każde dziecko ładnie je bo nie wie, że je
Czy można dać małemu pieroga z mięsem?
kupiłam niejadkowi słoik Hippa po 1,5 roku .Kluseczki w pomidorach z groszkiem i szynką.Całe wielkie klusie świderki.Zjadł całą porcję pięknie.Chyba ten makaron tak mu zasmakował i może ze większe kawalki. hipp hipp huraaaa
zacznę mu sama robić takie cuda.ale zupy kalafiorowej zjadł 3 łyzki :-/
ładnie je jak włącze mu Kubusia Puchatka i trzymam na kolanach
na kolanach, przy bajce chyba każde dziecko ładnie je bo nie wie, że je
Marysia przy reklamach..a w ogóle ostatnio zosia-samosia się z niej robi, po dwóch łyżkach wyrywa mi łyżeczkę i sama się "karmi"..co do jedzenia przy bajkach ignaca to nie rusza:/ ale jak jest prognoza pogody to siedzi zauroczony
Czy można dać małemu pieroga z mięsem?
Gerber karmi parówkowym wypełniaczem ? Co o tym myślicie?
PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata