reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
PAtryk też barzo lubi te obiadki po 1,5r.ż:tak: szkoda,że wsstkie są z pomidorami:zawstydzona/y:

a co macie problem z pomidorami?? Mój tez lubi :tak: zreszta on kazdy słoik lubi :-D ale od daaaaaaaawna mu gotuję bo bym zbankrutowala na sloikach. On potrzebowałby zjesc dwa takie po 190g [na styk] lub 220g [ powiedzmy ze tym sie naje]. Takze je domowe - finansowy ratunek, zreszta kiedys i tak musialby przestac a co domowe to domowe :)

kupiłam niejadkowi słoik Hippa po 1,5 roku .Kluseczki w pomidorach z groszkiem i szynką.Całe wielkie klusie świderki.Zjadł całą porcję pięknie.Chyba ten makaron tak mu zasmakował i może ze większe kawalki. hipp hipp huraaaa:-D

zacznę mu sama robić takie cuda.ale zupy kalafiorowej zjadł 3 łyzki :-/

ładnie je jak włącze mu Kubusia Puchatka i trzymam na kolanach:-D

na kolanach, przy bajce chyba każde dziecko ładnie je bo nie wie, że je :)

PAtryk też barzo lubi te obiadki po 1,5r.ż:tak: szkoda,że wsstkie są z pomidorami:zawstydzona/y:

tak myślę z czym te klusie mogę mu zrobić jeszcze???

lepsze to niż latanie z łyżką za nim:-) najważniejsze że je :-)

zgadza się ze domowe zarcie najlepsze ale on mało co chce jesc tego domowego i nie kazde się nadaje zeby dac.
ostatnio kroluje kanapka z serem żółtym :-/i cycek...

Czy można dać małemu pieroga z mięsem?

Jak sama robiłaś to tak, kupnych bym nie dała, strach pomyśleć co w nich siedzi:szok:

kupiłam niejadkowi słoik Hippa po 1,5 roku .Kluseczki w pomidorach z groszkiem i szynką.Całe wielkie klusie świderki.Zjadł całą porcję pięknie.Chyba ten makaron tak mu zasmakował i może ze większe kawalki. hipp hipp huraaaa:-D

zacznę mu sama robić takie cuda.ale zupy kalafiorowej zjadł 3 łyzki :-/

ładnie je jak włącze mu Kubusia Puchatka i trzymam na kolanach:-D

A są takie obiadki? Kurcze nie widziałam!

Racja, racja:-D

Asia je dwa obiady ostatnio, jeden z nami, jeden kupny.

Aaa i zazdroszczę Wam tego sera żółtego, jajek, moje dziecko nie ruszy:-( tak samo jak kakao - co akurat wychodzi na dobre;-)

reklama
Do góry