Kaala
Fanka BB :)
No właśnie nie wiemy jeszcze bo dopiero po nowym roku na badania idzieO ile partner nie na problemów z nasieniem i macie na tyle ochotę to ma sens
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie wiemy jeszcze bo dopiero po nowym roku na badania idzieO ile partner nie na problemów z nasieniem i macie na tyle ochotę to ma sens
Mi lekarz mówił najlepiej co 36 godzin ale jak macie ochotę to czemu nieA tak apropo myślicie ze Sex 2x dziennie ma sens? czy 1x wystarczy
To normalnie zaleca się co 2‐3 dni w całym cyklu.No właśnie nie wiemy jeszcze bo dopiero po nowym roku na badania idzie
Dzisiaj 5To już trochę czasu . Ja o pierwsze dziecko ponad rok, drugie wpadka i teraz o trzecie się staramy może ta magia świąt nam pomoże a który dzień cyklu masz ?
Od którego dnia planujesz zacząć robić? Ja miałam zacząć od 12 ale zaczęłam od 10 i nawet lepiej bo bym przegapiła pikDzisiaj 5
No chyba od 10 bo ja to jestem leń śmierdzący że nawet testowanie wybieram na ostatni najpóźniejszy dzień a i tak wtedy mam obsuwę ze zrobieniem testuOd którego dnia planujesz zacząć robić? Ja miałam zacząć od 12 ale zaczęłam od 10 i nawet lepiej bo bym przegapiła pik
Hehe daj znać potem co i jak jak ci wyszłyNo chyba od 10 bo ja to jestem leń śmierdzący że nawet testowanie wybieram na ostatni najpóźniejszy dzień a i tak wtedy mam obsuwę ze zrobieniem testu
4 cykl starań, kiedy to byłodziękuję Wam wszystkim za gratulacje i miłe słowa! u mnie 4 cykl starań, ale stwierdziłam że nie będę się zdawać tylko na moje (jak się potem okazało - mizerne) wyliczenia więc w ruch poszły testy owulacyjne i monitoring. I jeszcze mam do tej pory wyrzuty sumienia jak powiedziałam mojemu Staremu że na pewno ten cykl znowu będzie zmarnowany bo już nie miał ochoty na nic, a tu pęcherzyk i duży, i pik w testach trzymam za Was wszystkie kciuki!
O tym samym pomyślałam . Ale kiedyś myślałam, że tylko mi się zachce dziecka i pyk, nie będzie problemu...Rzeczywistość, a wyobrażenia ;-p.4 cykl starań, kiedy to było