reklama
Mrufka@@1
Fanka BB :)
Zawsze liczy że coś spadnie niezależnie gdzie napycham japeIdealne miejsce jakby Ci coś spadło to uratuje sytuację
Załączniki
julietta2
W poniedziałek miałam pozytywny owulacyjny. Liczę, że wtorek, Środa najpóźniej. No w zasadzie ona nic nie widzi po prostu jej ten pęcherzyk wyparował.Wa kiedy powinnaś mieć owulacje? Może dopiero pękł i jeszcze się nie pojawiło po prostu? (nie wiem ile po dokładnie się pojawia ciałko żółte, ale szybkie guglowanie pokazało 28-32h po owu) Gin nie wspominała o takiej opcji?
No właśnie l dla niej nie ma nic. Ani pęcherzyka ani ciałka żółtego. Pęcherzyk był w 13dc a w 20dc się rozpłynął i nie ma nic.tak jak mówi @Bolilol . Pęcherzyk nie znika sobie. Jeśli był, to powinno być albo ciałko żółte, albo torbiel.
Chyba normalnie poszukam jakiegoś normalnego lekarza prywatną bo ta łapanka w luxmed kogokolwiek nie ma sensu..łapy mi opadły.Ale u mnie było to samo w Luxmedzie, a progesteron prawie max. Zrób i nie poddawaj się jeszcze
LadyCaro
kurde, no ja w to nie wierze i poszłabym sprawdzić gdzieś indziejW poniedziałek miałam pozytywny owulacyjny. Liczę, że wtorek, Środa najpóźniej. No w zasadzie ona nic nie widzi po prostu jej ten pęcherzyk wyparował.
No właśnie l dla niej nie ma nic. Ani pęcherzyka ani ciałka żółtego. Pęcherzyk był w 13dc a w 20dc się rozpłynął i nie ma nic.
Chyba normalnie poszukam jakiegoś normalnego lekarza prywatną bo ta łapanka w luxmed kogokolwiek nie ma sensu..łapy mi opadły.
Bolilol
no trochę to dziwne. Takie duże pęcherzyki dominujące chyba się tak po prostu nie wchłaniają,nie? Jeżeli coś nie pyklo i taki pęcherzyk nie pęka, to zmienia się w torbiel z tego co rozumiem, a nie bawi w chowanegokurde, no ja w to nie wierze i poszłabym sprawdzić gdzieś indziej
@julietta2 a masz opcje skoczyć jutro na usg do kogoś innego?
Bolilol
@LadyCaro @julietta2 tak czytam teraz na szybko w guglach i może być tak, że się wchłonął
Zazuu
W poniedziałek miałam pozytywny owulacyjny. Liczę, że wtorek, Środa najpóźniej. No w zasadzie ona nic nie widzi po prostu jej ten pęcherzyk wyparował.
No właśnie l dla niej nie ma nic. Ani pęcherzyka ani ciałka żółtego. Pęcherzyk był w 13dc a w 20dc się rozpłynął i nie ma nic.
Chyba normalnie poszukam jakiegoś normalnego lekarza prywatną bo ta łapanka w luxmed kogokolwiek nie ma sensu..łapy mi opadły.
Nie czytałam całego wątku ale jeśli owu była w środę to w czwartek może nic nie być widać na usg. Miałam tak 2 razy
julietta2
Nie wiem czy jest sens w tym luxmedzie pomijając co ja naściemniać bym musiala. Ale może coś poszukam zaraz z usg j monitoringiem już będzie na przyszłość...no trochę to dziwne. Takie duże pęcherzyki dominujące chyba się tak po prostu nie wchłaniają,nie? Jeżeli coś nie pyklo i taki pęcherzyk nie pęka, to zmienia się w torbiel z tego co rozumiem, a nie bawi w chowanego
@julietta2 a masz opcje skoczyć jutro na usg do kogoś innego?
A jeśli owulacja była wczoraj to mogło jeszcze nie być tego ciałka żółtego?
Edit. @Zazuu kochana odpowiadasz zanim ja pomyślenia tym samym pytaniu. Dziękuję kochana!!!
Bolilol
a czy wiesz czy pęcherzyk dominujący może się tak po prostu wchlonac? Czy to zawsze jest tak, że jak już jest dominujący, to on albo pęknie albo się zrobi torbiel?Nie czytałam całego wątku ale jeśli owu była w środę to w czwartek może nic nie być widać na usg. Miałam tak 2 razy
reklama
Zazuu
a czy wiesz czy pęcherzyk dominujący może się tak po prostu wchlonac? Czy to zawsze jest tak, że jak już jest dominujący, to on albo pęknie albo się zrobi torbiel?
Myślę, że teoretycznie może chociaż pewnie częściej zostawia po sobie ślad w postaci torbieli.
Ja 2 razy byłam na usg i pęcherzyk "zniknął" i jednego razu było to prawdopodobnie chwilę po owu, a drugiego dzień po