królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No dokładnie mam, jak sobie pomyśle o seksie, to widzę siebie po - jak typowego faceta który zaraz po akcie zasypiaA Ty przypadkiem nie masz owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokładnie mam, jak sobie pomyśle o seksie, to widzę siebie po - jak typowego faceta który zaraz po akcie zasypiaA Ty przypadkiem nie masz owu?
Super, powodzenia kochanaHejo, uciekam i ja ze staraczek. Byłam dziś u gino i jest pęcherzyk, dostałam duphaston i globulki na grzyba
Dziękuję Wam za wszystkie rady i ogrom wiedzy jaką tu posiadłam.
Życzę Wam wszystkim żebyście i Wy ujrzały prędko dwie kreski
To może ja powiem co zrobiłam inaczej. Otóż piłam w tym cyklu siemię lniane i zjadłam środek z całego ananasa jakieś 6dpo reszta jak zwykle czyli suple pregna start i magnez.Nic nie było nowego. Ultra mało seksu chociaż wydaje mi się, że nieźle się wstrzeliliśmy z tymi dwoma razami
Suple mocno olałam brałam tylko witaminę E.
U mnie sukces będzie jak urodzę, wszystko co wcześniej jest po prostu dziełem przypadku
To takie wymagane minimumDziewczyny, czy endometrium 7mm 5dpo przekreśla szanse na ciążę? Lekarka, która robiła usg była skrzywiona i stwierdziła, że no mogłoby być lepsze. To ja wiem, ale co z tym zrobić?
Progesteron 21dc to 17,89 ng/ml, estrogenów nigdy nie sprawdzałam. Czy którejś udało się z tak marnym cienkim endometrium? Bo kolejny lekarz też nie widzi w tym nic złego, twierdzi że wyniki usg (w tym opisane endometrium 7mm) prawidłowe
Awesome wroc do nas jak będziesz drugie robić, ja tu będęDziewczynki wracam z info i mam nadzieję żegnam się z tym wątkiem i byciem staraczką.
Nie wiem czy tak będzie i niewiele we mnie wiary, ale postaram się chociaż przez chwilę być po prostu szczęśliwa (trudne to w chooy muszę Wam powiedzieć).
Dla przypomnienia:
17.12- beta 48 prog 22
Dziś
19.12- beta 142 prog 23,58
Wygląda to obiecująco i chociaż chciałoby się więcej jednego i drugiego to biorę co jest