Bolilol
Fanka BB :)
ale jak to?Byłam na usg, nie było owulacji, endometrium 2mm,brak jakiś dominujących pęcherzyków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale jak to?Byłam na usg, nie było owulacji, endometrium 2mm,brak jakiś dominujących pęcherzyków
Byłam na usg, nie było owulacji, endometrium 2mm,brak jakiś dominujących pęcherzyków
Nadal brak owulacji , w 13dc był pęcherzyk 11-12 i endo wtedy miało około 5-6, w 18dc inny gin też kazał się nie nastawiać na owu, dziś usg, robił bardzo dokładnie i mierzył przy mnie endo 2ale jak to?
Nadal brak owulacji , w 13dc był pęcherzyk 11-12 i endo wtedy miało około 5-6, w 18dc inny gin też kazał się nie nastawiać na owu, dziś usg, robił bardzo dokładnie i mierzył przy mnie endo 2
Ale nawet jak owu była to endo jest malusie do tego tego co byłoUważam, że jest to niemożliwe
a na pewno był trzeźwy?Nadal brak owulacji , w 13dc był pęcherzyk 11-12 i endo wtedy miało około 5-6, w 18dc inny gin też kazał się nie nastawiać na owu, dziś usg, robił bardzo dokładnie i mierzył przy mnie endo 2
Bo sam mówi oo może owu nam ruszyło, posprawdzamy i szukal, sprawdzał pecherzyki, to tam miałam jakieś malusie
Tak , nawet ja patrzyłam w monitora na pewno był trzeźwy?