reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

masz zdjęcie? @Zazuu Ci zaraz oceni
Właśnie wyjątkowo nie wzięła wydruku z usg, jak zawsze robimy, chyba sam się tak wczul w sytuację 😂😂😂 bo mówi nie brała pani jeszcze clo, jajniki bolą, który cykl 21 o to może owulacja nam się ruszyła przy pani cyklach możliwe i szuka grzebie myslalam że zaraz mi to w gardło włoży😂🙈 i mówi, ani nie możemy mówić o owu, że była ani o tym, że nadchodzi 🙈

reklama
Właśnie wyjątkowo nie wzięła wydruku z usg, jak zawsze robimy, chyba sam się tak wczul w sytuację 😂😂😂 bo mówi nie brała pani jeszcze clo, jajniki bolą, który cykl 21 o to może owulacja nam się ruszyła przy pani cyklach możliwe i szuka grzebie myslalam że zaraz mi to w gardło włoży😂🙈 i mówi, ani nie możemy mówić o owu, że była ani o tym, że nadchodzi 🙈
To endo może się kurczyć jak niema owulacji?
Karola a co się stało z tym pęcherzykiem co miał 11 czy 13 mm tydzień temu? Wyparował?
Im więcej czytam tym mniej wiem ;)

Tak, tak jak pisałam od początku, ja się nawet z tego pierwszego testu za bardzo nie ucieszyłam, wiec nie odczułam rozczarowania bo wiedziałam w sercu, ze nic z tego nie bedzue. Mam już tak zakodowane w głowie, ze nic z tego, ze nie wiem co musiałoby się wydarzyć, żebym uwierzyła, ze jestem w ciąży 😅
A mogę zapytać jak długo się starasz? Ja myślę o sobie tak samo, nawet coś seks przestał być przyjemny..

A to ten sam lekarz był? Moze chujowo zmierzył?

reklama
Do góry