reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Czyli jak ja w becie miałam w ciągu roku 2 razy 4-5 i g... z tego wyszło oprócz spóźnień w okresie, a nie mam guzów ani torbieli to znaczy, że zachodzę w ciąże tylko implantacja nie udaje się inaczej rzecz ujmując biochem??

pokazałabyś i dała oczy nacieszyć żeby w końcu nie bolały od wpatrywania się dla odskoczni...

Cudownie to ujęłaś obrazowo i też mnie to zastanawia czy ten kleszcz był nie teges czy mieszkanie złe czy skąd się bierze beta 5 i zero ciąży.
Specjalnie na Twoją prośbę :)

Załączniki

• received_2255711757945115.jpeg
    received_2255711757945115.jpeg
    150,8 KB · Wyświetleń: 114
reklama
no i to o czym tu mowa też wiaże się z tym, że np dziewczyna poroni i powie, ze to dlatego, ze nie wiem, wzięła apap albo zrobiła sobie 10 km spacer. najczęściej do poronienia i tak by doszło, bo najczęstsza przyczyną poronień są te związane z implantacją, ale też wady wrodzone płodu, na które nie mamy wpływu

reklama
Do góry