Zazuu
Fanka BB :)
Ale nawet jak owu była to endo jest malusie do tego tego co było
Nie wierzę w to endo. No po prostu nie wierzę prędzej uwierzę, ze typ nie umie znaleźć endo ja usg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nawet jak owu była to endo jest malusie do tego tego co było
nie, no nie i ****Tak , nawet ja patrzyłam w monitor
Jak nie ma owu to może być małe , nie wiem jakie do okresu jestCzy endometrium nie maleje przypadkiem w trakcie okresu? Czy ono w ogóle może się skurczyc bez krwawienia? No bez jaj *****
A na pewno włożył ten patyk USG do Bożeny ? Może otwory pomyliłTak , nawet ja patrzyłam w monitor
no może być małe, ale już przecież mierzyłaś w tym cyklu i było ok. Ja prdl!!!Jak nie ma owu to może być małe , nie wiem jakie do okresu jest
to jest jedyne sensowne wytłumaczenie, że z dupy strony mierzyłA na pewno włożył ten patyk USG do Bożeny ? Może otwory pomylił
Ja fachowcem nie jestem, ale tam gdzie mi ostatnio pokazywał 5-6, to teraz faktycznie 2, w sumie inna też jakoś tak sprawdzała jak była. Nie wiem . Seks był ale z takim endo toNie wierzę w to endo. No po prostu nie wierzę prędzej uwierzę, ze typ nie umie znaleźć endo ja usg.
No było 5-6 w 13dc,dziś 21dcno może być małe, ale już przecież mierzyłaś w tym cyklu i było ok. Ja prdl!!!
w niski Jak będziesz miała to wrzuć, ocenimyA przypomnijcie mi jaki progesteron ma być żeby z dużym prawdopodobieństwem wykluczyć cp?