E
eag
Gość
Możecie mi wpisać okres, właśnie zaczęłam plamić 5 dni przed terminem @ Sylwester będzie mój!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w sumie listopad też nie najlepiej, ale w drugiej połowie był festiwal kresek, więc może się tak nieśmiało rozkręcaNo grudzień się lipnie zaczął
ja tak liczę na czwartek, to może też się uda jeszcze w sylwestra coś siknacMożecie mi wpisać okres, właśnie zaczęłam plamić 5 dni przed terminem @ Sylwester będzie mój!
O ja też ja też w czwartek czekam na małpę ale czy nie szkoda psuć sobie testami sylwestra sama tak rozmyślamja tak liczę na czwartek, to może też się uda jeszcze w sylwestra coś siknac
dla mnie sama możliwość wpisania się na testowanie jeszcze w grudniu to już by była szklanka do połowy pełnaO ja też ja też w czwartek czekam na małpę ale czy nie szkoda psuć sobie testami sylwestra sama tak rozmyślam
Jeśli Cię dołują to z jednej strony szkoda, z drugiej jeśli będziesz miała zamiar wypić to wiadomo to Cię skusi do zrobieniaO ja też ja też w czwartek czekam na małpę ale czy nie szkoda psuć sobie testami sylwestra sama tak rozmyślam
I mójMożecie mi wpisać okres, właśnie zaczęłam plamić 5 dni przed terminem @ Sylwester będzie mój!